Mikä Oulua riivaa?

Anonyymi

Oulu on onnistunut mokaamaan lähes jokaisella rintamalla. Imagotappiota pukkaa nonstoppina. Kaupungin rikostilastot ja niiden kirjo ovat kuin jostakin lähi-idän mehmettikylästä. Matuja Oulu väärällään, lapsia raiskataan sarjoina, kaiken maailman väkivaltaiset hihhulit työllistävät paikallista poliisia jatkuvasti, eikä lastensuojelukaan toimi edes kelvollisesti. Mikä Oulua vaivaa, vai onko tämä sitä kuuluisaa Oululaista Osaamista?

27

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin, katse kyllä kääntyy kaupungin päättäviin elimiin. Pidemmän aikaa on tehty huonoja ratkaisuja kaupungin kehittämisen saralla. Taitamattomuutta, ymmärtämättömyyttä, laiskuutta, ja ylimielisyyttä.
      On annettu kaupan kuihtua, ja annettu yhden ison hallita koko lääniä. Hyväuskoisuudessa on otettu lisää elättejä kuvitelmana ehkä tehdä Oulusta joku suuri suvaitsevaisuuden ja kansojen yhteensulautumisen esimerkkikaupunki, jota koko Eurooppa ihailisi.
      Pian ei kukaan täysijärkinen kehtaa sanoa olevansa Oulusta kotoisin.

      • Anonyymi

        Nimenomaan tätä se "Oululainen Ossaaminen" on ja tarkoittaa, ei mitään muuta!


      • Anonyymi

        Vuodenvaihteessa näitä tapauksia oli Oulun PolPon mukaan 61 (vai 161?). Nyt on jo viides saatu selvitettyä https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006149317.html eli jäljellä on enää 56 (vai 156?) tapausta ellei uusia ole ilmennyt. Niin että turha tässä on PolPoa laiskuudesta syyttää, vaikka se ei järjestys- ja muita rikosjuttuja selvitäkään. Onhan se 5 kuudessa kuukaudessa jo enemmän kuin ei yhtään!


    • Anonyymi

      Ulosottoon asti velkaantuneiden ihmisten määrä on myös kasvanut parissa vuodessa yli kolminkertaiseksi. (en muista tarkkaa lukemaa mutta suurinpiirtein näin on asiat). Tällainen muutos ei synny itsestään. Luultavasti se joukko jota tämä muutos nyt koskee, on saanut vaikuttimensa TV:stä. Olisi mielenkiintoista jos joku tekisi tutkimusta mikä sarja vaikuttaa tuolla tavalla katsojiinsa että tulee semmoinen hällä väliä asenne.

      Moni ei ymmärrä että monista muunlaisistakin asioista voi saada iloa (pysyvämpää ja täyttävämpää) kuin materiaalisten asioiden hankkimisesta. Jopa pelkästä rauhallisesti hengittelemisestä voi nauttia... Koska se on nautintoa kun stressihormonin määrä laskee yms..

    • Anonyymi

      Viimeaikaiset uhkaukset, jotka on noteerattu myös mediassa, ovat yksi osoitus siitä, miten taitamattomasti oulu-nimisesessä tuppukylässä asioita hoidetaan. Omaneduntavoittelu, lähipiirin suosiminen ja se kuuluisa hyväveliverkosto, ovat hyviä (?) esimerkkejä oululaisten valtuutettujen ja johtavassa asemassa olevien viranhaltijoiden omaksumista toimintamalleista. On vain ajankysymys, kun...

    • Anonyymi

      Onko siellä Sipilän liikemiesmalli käytössä

      maahanmuutto myös bisnestä?

      • Anonyymi

        Täysin omaksuttu toimintatapa se Oulussa on!


    • Anonyymi

      Mutta "Asyl tekee kaiken oikein." 🐩🌹

      Kuunnellaan Juneksen kanavia. 🙂
      Monokulttuuri FM.
      ~

      • Anonyymi

        Niin muuten tekeekin! Siksi kaikkea sen toimintaa Hyvät Veljet koettavatkin sabotoida.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin muuten tekeekin! Siksi kaikkea sen toimintaa Hyvät Veljet koettavatkin sabotoida.

        Junes sabotoi itse itseään kaikista tehokkaimmin.

        Joko Juneksella on jalkapanta? Piippaa aina kun Junes on netissä uhriutumassa.


      • Anonyymi

        Laittakaa se lokki johonkin työharjoitttluun. Saisi valtio vähän vastinetta sosiaalietuuksien väärinkäyttöön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laittakaa se lokki johonkin työharjoitttluun. Saisi valtio vähän vastinetta sosiaalietuuksien väärinkäyttöön.

        Ei se osaa mitään. Tuhoa vaan saa aikaan.


      • Anonyymi

        Saa se siellä kaupunginvaltuustossa kuulemma jotain 1 vastaan 65 äänestyksiä aikaan.


    • Anonyymi

      Perhevapaauudistusta esitellessään Sipilä totesi, että ”äitien osuudesta ei leikata”, ja huomautti, että suurten perheiden(matujen) asemaa parannetaan, kun neljännen ja viidennen lapsen lapsilisiä korotetaan.

      • Anonyymi

        Juhad toimii vain ihan työnantajansa siionistimafian sätkynukkena. Säikähti siitä poikansa tappamisesta ja omasta keuhkoveritulpastaan ja niin rapisi Lars Leevin opit tilalle tulleitten Talmudin ja Quraanin edessä. Heikko oli Juhadin usko sikäli kuin sitä olikaan muuhun kuin Rahaan ja Valtaan, mutta nämähän ovatkin itsestään isästä Perkeleestä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juhad toimii vain ihan työnantajansa siionistimafian sätkynukkena. Säikähti siitä poikansa tappamisesta ja omasta keuhkoveritulpastaan ja niin rapisi Lars Leevin opit tilalle tulleitten Talmudin ja Quraanin edessä. Heikko oli Juhadin usko sikäli kuin sitä olikaan muuhun kuin Rahaan ja Valtaan, mutta nämähän ovatkin itsestään isästä Perkeleestä!

        Muuten, miten meni se viimelauantainen keltaliivien mielenosoitus? Kumpia oli enemmän, keltaliivejä vai PolPoa?


    • Anonyymi

      Suomi24 on Suomen suurin sosiaalisen median palvelu: Suomi24:ssä vierailee kuukaudessa yli 3 miljoonaa kävijää, viikossa yli 0,9 miljoonaa. Sillä on noin 1,7 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Palvelun omistaa Aller Media. Suomi24:n palveluita ovat muun muassa Keskustelu, Treffit ja Posti. Wikipedia

      Voe kristus miten ääliö tämän ylläpito on ei meitä kuseteta valeuutisilla. Kävijöitä on muutama YKSI 1 ihminen pyörittää koko touhua pitää olla taukki jos ei sitä tajua jos tämä yksi ihminen lopettaisi tehtailun niin tämä olisi tässä.

    • Anonyymi

      Ministereiden valtiosihteereiden työ on hyväpalkkaista. Viime hallituskaudella pääministerin valtiosihteerinä toiminut Lehtomäki sai kuukausipalkkaa yli 12000 euroa ja myös hallitusryhmien omat valtiosihteerit yli 9000 euroa kuussa.

      STT: Rinteen hallitus lähes nelinkertaistaa kovapalkkaisten poliittisten valtiosihteereiden lukumäärän – tienanneet yli 9000 e/kk?!

      Pudonneet kansanedustajat palkitaan:"Hillotolpalla"!

      • Anonyymi

        Syytäkin palkata osaavaa porukkaa, on nimittäin nimitetyissä ministereissä senverran vajaata osaamista, varsinkin demareissa.


      • Anonyymi

        Johan nuo nyt palkatut ovat ehtineen kykynsä näyttää! Yhtä nollilla kuin muillakin poliitikoilla, raha ja valta ainut osaamisen ja kiinnostuksen kohde kansan sortamisen lisäksi.


    • Anonyymi

      Kansanedustaja Linden osaa! Veronmaksajien rahoja HUS:in kautta kymmeniä miljoonia kavereille ilman kilpailutusta.

    • Anonyymi

      Aika yksipuolisilta vaikuttaa nuo sun joka asiassa epäonnistumiset. Ehkä et muusta tiedäkään.

      • Anonyymi

        Hyvä kello kauas kuuluu, paha paljon kauemmas. Siksipä näistä politiikan broilereista ei sitä hyvää tänne asti kuulukaan. Miten lienee lähempänä hillotolppaa? Sauli Niinistön ja jonkun toisen poliitikon saunaillasta eduskunnan saunassa sinne väärin paperein hommattuine huorineenkaan ei enää kirjoiteta mitään. Matti Vanhanenhan kielsi rikostutkinnan. Ja omin lupinsa riksta tutkinut poliisi pääsi käräjille vast'ikkään. Onneksi meillä on muutama luotettavakin media, joten emme aivan pimennossa ole.


    • Anonyymi

      Joo ja Oulu-Kitu hinkuu vielä Euroopan Gylddyyri-gauleitnerungiksi. Raumakin olisi paljon parempi vaihtoehto. Oulu Suxx! Oulu on aivan täysin mätä!

    • Anonyymi

      Jussi Halla-ahon johtama perussuomalaiset ylsi ainoana päälle viidenneksen kannatuksen, kun se kipusi 20,1 prosenttiin, nousua 0,9 prosenttiyksikköä toukokuusta.

      Toisena oleva kokoomus notkahti tässä mittauksessa 0,7 prosenttiyksikköä 17,2 prosenttiin ja SDP pari kymmenystä 16,2 prosenttiin.

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe