Sheikillä kovat ulosottovelat

Eipäs näistä tullut mitään juttua ilmi ennen vaaleja, olisi moni äänestäjä saattanut miettiä kykeneekö omat asiat näin hoitanut henkilö hoitamaan meidän yhteisiä asioita.
https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/fa7faa35-3bdc-4cf3-8214-b41993b737fa
Ilmoita


17 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Muistan kuinka teltalla puhui niin maksavansa veroja.

Onkohan motivaatiota hoitaa kansan etua kun 3900 nettopalkasta jää käteen noin 1500 /kk
Ilmoita
Aika hyvin. Kaksi kolmesta Kouvolan uudesta kansanedustajasta ulosotossa. Tekee hyvää Kouvolan maineelle.
Ilmoita
Mitehä potti on päässy kertyy. ?

Jos kuukaudessaki kertyisi vaikka tuo 20 tonnia niin sekin olisi kauhea määrä pienyritykset sä. Kuiteski yli kymmenkertainen määrä.potti.

Yleensä hyvissä ajoin irtisanotaan jos CargoExpress ajot loppuu et pysyy kulut kurissa . Kertookohan Laakso nyt varmasti ihan koko totuutta. Miettinpä vaan..

Kirjanpitäjän täytynyt olla ainakin ihan pölkkypää kun ne tietää jutut.
1 VASTAUS:
Kirjanpitäjä ei ollut pölkkypää koska syytettä talousrikoksesta ei tullut.
+Lisää kommentti
Kouvossa ei ole kuin talousrikollisia ja muutenkin persaukisia kerjäläisiä, ja tälläset sitt päättää suomen taloudesta......hävetkkää kurjat......
Ilmoita
no no jotain rajaa sentään. jos yrittäminen ei onnistu joistakin syystä niin ei, jos valtion virmat esim: transpoint ajelee tappiolla jossa veronmaksajat maksaa,ja käyttää auto pitkäkilpisinä ja kuljettajia.

on aika härskiä heittää yrittäjän kontolle asioita ,kyllä se on suomi mikä kuppaa kansalaisia ja rankalla kädellä ja lisää on tulossa.
1 VASTAUS:
Niimpä... Valtionyhtiö kun haistaa pienyrittäjän tienaavan rahaa, se tuhotaan yhteisen hyvän tieltä.
+Lisää kommentti
Sellaista se on yrittäminen, joskus onnistuu ja välillä ei. Ja kun epäonnistuu niin usein jää sitten velkoja, toiset jää epäonnistumisen jälkeen kanveesiin makamaan, toiset nousee. Sheikki on näitä jotka nousee ja kantaa samalla monia meitä muitakin.
Ilmoita
Persuille suodaan enempi erilaisia töppäyksiä kuin muille puolueille. Hakkaraista tuskin kukaan muistaa eduskuntatyöstä. Silti eräs suosituimmista puolueenkannattajien keskuubessa.
Ilmoita
Sellaisia ovat ehdokkaat kun on äänestäjänsäkin.

Yksi kuuluisa viiksivallu Itä-naapurista on sanonut "että suomalaiset ovat polittisesti typerää kansaa" niin on kai joku muukin sanonut.
Että sillä lailla, kansaa ei vielä ole vaihdettu vaikka yritys hyvä 10.

Tosin ei nuo uusuomalaiset kansanedustajat (mamut) näytä sen ihmeenlisimpiä ole, eikös se joku " Ahmetti" joutunut hospitaaliin tekemisistään?
Ilmoita
219000 potti ei muuten tule hetkessä.

Olipa muuten poistettu firmat rekisteristä 16.4 eli kaks päivää valinnan jälkeen.

Mitähä se seikki selitti tilintarkastuksesta, kun tilintarkastajamiehen tehtäviin ei kuulu veromätkyjen mätkäisyt. Veroja mätkäisee verotarkarkastaja eikä tilintarkastaja.

Seikki ei joko tiedä tai sitten kertoo muunneltua totuutta.
1 VASTAUS:
Tai sitten olet vain helvetin tyhmä kun koitat kaivaa asioita joita et ymmärrä miten asiat hoidetaan käytännössä palkatun henkilön kautta.
+Lisää kommentti
Kyllä sheikki harhautti äänestäjiään jättämättä kertomatta aivan oleellisen asian. Samaa voi sanoa "tolkun naisesta". Luottamus kummankin kohdalla sai heti pahan kolahduksen. Omanedun tavoittelu tulee monelle ensimmäiseksi mieleen. Eikä meriitiksi voi laskea yhteiskunnan palvelukseen valitun oman talouden epäonnistuminen.
1 VASTAUS:
Palkat jos on maksettu ainakin, siitä ei ole tingitty.. aivan sama jos joku valtion virkamies ei saa heti omiaan! Valtion virkamies kaipaa just silloin rahaa, kun valtionyhtiön virkamiehet päättää tehdä kupruja, hienohan silloin edes yrittää, koittakaapa hangoitella vastaan. Sheikki ei muuttanut Ky:tä Oy:ksi jolloin olisi väistänyt kaikki vastuunsa, rehti kun oli.
+Lisää kommentti
Onko esim. Sipilä hoitanut Suomen asiat hyvin, koska hänellä ei ole henkilökohtaista velkaa? Sipilä on tienannut miljoonia myymällä julkisilla varoilla rahoitettuja pilipali-yrityksiä valtion omistukseen. Valtaan päästyään hän on myynyt sadoilla miljoonilla valtion omistamia yrityksiä ulkomaille ja rahat on käytetty soteen, vaikka sitä ei edes tullut. Olipa hyvin hoidettu, koska Sipilä vaan tienaa eikä ulosotossa ole yhtään! Suomen kansa sen sijaan menettää rahaa ja joutuu ottamaan lisää velkaa. Suhteuttakaa nämä faktat 200000 euron ulosottoon eli velkaan joka on henkilökohtaisesti maksettava takaisin.
Ilmoita
Sheikin kirjoituksesta: Osallistuin pari vuotta sitten Intiassa järjestettyyn Riksha Ralliin. Ajokkina siellä oli ns. mopo riksha, joita Intiassa on kymmeniä miljoonia. Nämä Rikshat käyttävät polttoaineena 2-tahti bensaa ja painavat 300kg. Niiden kulutus kuitenkin oli 10 litraa/ 100km. Mopo Rikshalla tuli ajettua 1500km

Kysyy vaan- kenen rahoilla ?
1 VASTAUS:
Luulitko höppis että bensa maksaa samanverran Intiassa ku Suomessa?
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sheikillä kovat ulosottovelat

Eipäs näistä tullut mitään juttua ilmi ennen vaaleja, olisi moni äänestäjä saattanut miettiä kykeneekö omat asiat näin hoitanut henkilö hoitamaan meidän yhteisiä asioita.
https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/fa7faa35-3bdc-4cf3-8214-b41993b737fa

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta