Keskustapuolueen Heikkinen antoi vallan AY liikkeelle

Anonyymi

AY liike tuli mukaan neuvottelupöytiin.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meillä oli ennen ay-lehmiä ja joku riisiläenen kans.

    • Anonyymi

      Tappajien AY Liike Natokin on hereillä ja rahan kiilto silmissä.

      • Anonyymi

        Kepu ei ole ollut maanviljelijän asialla pitkiin aikoihin. Oma etu ensin, vaikka kommunistiksi muuttumalla.


      • Anonyymi

        Keput-Kaput.


    • Anonyymi

      Keskustapuolueen Heikkisellä ei ole valtaa tulevassa hallituksessa, koska keskustalainen kansa ei halua sipilöinnin jatkuvan enää koskaan! Heikkisellä on se törkyinen käyttäyminen eduskunnassa ja se liian suuri suu, joka vei hänen arvostuksensa Suomen politiikassa!
      Parempi pysyä vaan navettahommissa ... sipilöivää kokoomuspolitiikkaa harjoittelemassa ...

    • Anonyymi

      Hanna-Kaisa Heikkinen voisi Sipilän ohella lähteä äärioikeistolaisten nimiinkin, kun he kerran sitä oikeasti ovat. Keskustalaisuus on heistä molemmista kaukana!
      Täysin oman ja sukulaistensa etujen ajajia - kansanedustajan nimikkeellä - jotkut pöljät kun heitä vielä äänestävät!!!

    • Anonyymi

      Muistakaa käydä lukemassa myös tämä Seuran artikkeli Juha Sipilän tiestä rikkauksiin:

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

    • Anonyymi

      Lukekaapa tämän päivän IltaSanomat. Persujen maanpetoksellinen toiminta Venäjän kanssa on paljastettu, joku Kotro-niminen EU-vaaliehdokas meni hölmöyksissään möläyttämään kaiken julki. Tämän rinnalla jonkin kepu-Heikkisen toilailut ovat viidennen luokan kysymyksiä, suomalaiset isänmaanystävät vielä kiittävät hallitusneuvottelijoita, jotka eivät päästäneet persuja Säätytalon lähellekään, Keskusrikospoliisilla olisi asiaa persujen puoluetoimistoon.

    • Anonyymi

      No voi hitto, venäläisten kanssa suomalaiset ovat pelanneet aina. Vain mamman pojat pelkää venäläisiä. Mutta asiaan, on siellä hallitusneuvotteluissa pk.yrittäjät vaatimassa hallitusohjelmaan paikallista sopimista yleisen tes:in sijaan. Olin tukehtua pullaan kun luin erään mielipide kirjoittajan ajatuksia paikallisesta sopimisesta. Eli hänen mukaansa on ollut hullua ettei palkansaaja ole saanut itse neuvotella parempaa palkkaa koska Ay-liikkeen tes on sen estänyt. No hyvä helvetti, jokainen on saanut neuvotella itselleen yksityisellä sektorilla niin hyvän palkan ja työehdot kuin on pystynyt. Joskus tuntuu, että palkansaajat ovat pölvästejä niin kuin nyt näyttävät olevan myös pk.työnantajat. Luuleeko todella vanhat jäärät, että nykyajan nuoret tulevat töihin jääräpään tekemillä työehdoilla. Eivät varmasti tule, että paikallisella sopimuksella työnantaja saa pyyhkiä persettään.

      • Anonyymi

        Ja venäläisten kanssa kannattaisi Suomen pelata jatkossakin. Vahinko vaan, että nämä menneet porvarihallitukset rikkoivat hyvät suhteet Venäjään. Onneksi presidenttimme yrittää pitää yllä jonkunlaisia suhteita. Toivotaan seuraavan hallituksen korjaavan, mitä korjattavissa vielä on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja venäläisten kanssa kannattaisi Suomen pelata jatkossakin. Vahinko vaan, että nämä menneet porvarihallitukset rikkoivat hyvät suhteet Venäjään. Onneksi presidenttimme yrittää pitää yllä jonkunlaisia suhteita. Toivotaan seuraavan hallituksen korjaavan, mitä korjattavissa vielä on.

        Kekkonen teki aikoinaan venäjän kanssa 40 vuoden yya-sopimuksen. Sen kanssa pärjättiin hyvin. Nyt tämä keskustanjohto joka on vähän rikastunut kyseenalaisin perustein, härkkii naapurimaita koko ajan. Rahat on laitettu vakuutuskuoriin ja banamatileille, nyt ollaan niin rikkaita, että voi nyt sentään. Ulos tai tulos oli myös valhe. Tulosta ei tullut, mutta sinne vaan piti pakkaantua visertäjäksi. Keskustan alamäki jatkuu, niin kaun kun kieroilu ja lupausten pettäminen jatkuu. Tuskin saavat yhtään eu-paikkaa. Perussuomalaiset ovat vieneet markkinaosuuden ja hyvä niin. Heidän puoluejohtaja on politiikan älykkäin kunkku. Kansa tykkää!


    • Anonyymi

      No niinhän siinä sitten kävi, Sipilä kepuineen sai 18 uutta hillotolppaa kellokkailleen veronmaksajien kustannettavaksi. Tuleeko veronmaksajille uusi maakuntavero jää nähtäväksi.

    • Anonyymi

      Vaalihäviäjä- kepu pääsee taas jakamaan veronmaksajien rahaa kavereilleen. Eiköpä vain pernerin Annekin työnny kohta osingoille. Silleviisiin se näyttää menevän. Eipä paljon ole äänestämisillä merkitystä kun kepusta ei pääse eroon ei sitten millään.
      Ja kansa vaan katselee sivusta kun selkänahka nyletään.

    • Anonyymi

      Li Andersson jo tänään iloitsi kuinka Vasemmistoliitolle käy maakuntahallinto kun maakuntahallinnolle annetaan verotusoikeus ja päättäjät valitaan maakuntiin suorilla vaaleilla. Varmasti passaa cityläisille kun maaseudun entiset köyhät kepulaiset maksavat vähistä tuloistaan myös maakuntahimmelin kustannukset maakunta veroina. Vai miten tämä menee?

    • Anonyymi

      EU vaaleissa keskusta voi menettää 1-2 paikkaa.

      • Anonyymi

        Perussuomalaisten paikat voivat suurella todennäköisyydellä lisiä jopa 4 paikkaan. Eikä mikään ihme, puolueella on nyt hyvä puheenjohtaja ja hyvä vauhti päällä oikeiden asioiden puolesta.


    • Anonyymi

      Antakeehan jo olla se keskustapuolueen arvostelu,muissa puolueissa löötyy samalla laella arvosteluva

      • Anonyymi

        Monelle käy kateeksi tämä vuosikymmenten yrittäjyys valtion laskuun. Tuotannosta joka päivä lyödään roskiin n,40%. Tämä mtk on se kepun ammattiyhdistysliike. Tämäkö on muka bisnestä, antaisivat edes sairaille ja vähävaraisille ilmaiseksi näitä vielä useita päiviä syöntikelpoisia ruokia. Hävetkää kepupummit, missä verot?


    • Anonyymi

      Nyt pitää ymmärtää ero puolueen ja johdon välillä. Varmaankin kepussa ehkä saattaa olla muutama melko rehellinen ja hyvää tarkoittava ihminen, vaan johto on mätä. Puolue on hylännyt sen kuuluisan arvopohjansa.

    • Anonyymi

      Totta kai Kepussa on rehellisiä ihmisiä puolue johtoa myöten niin kuin muissakin puolueissa mutta kyllä kai rehellisetkin ihmiset kahmivat itselleen kaiken minkä rehellisin keinoin irti saavat. Kyllä on vaikea uskoa, että päättäville paikoille päässeet ihmiset olisivat jotenkin pyyteettömiä ja jaloja vähäosaisten auttajia. Kyllä viime vuosi kymmenet ovat osoittaneet, että sen kupista nokitaan joka ei pysty vastaan panemaan. Kyllä sairaana eläminen jollakin alle tonnin nettoeläkkeellä tämän päivän Suomessa on yhtä helvettiä. Semmoisella rahalla pystyy yksin elämään jossakin vanhassa yksiössä mutta jo jääkaapin hajoaminen aiheuttaa velkakierteen puhumattakaan mitä aiheutta putkiremontti. Jos asut maalla omassa mökissä niin kyllä saa mökki ympäriltä lahota ja ränsistyä samaan tahtiin kuin asukaskin. Kaikki pakolliset maksut ovat jo vuosia sitten ylittäneet tonnin eläkeläisen maksukyvyn.
      Suomi on hyvä maa vain terveille ja työkykyisille. Kaikki muut ovat pohjasakkaa joiden toimeen tulosta ei kukaan huolta kanna. Tässä maassa pärjää vain ahneet.

    • Anonyymi

      Tulihan se sieltä taas kerran, polttoaine verojen korotus! Kepu sitten osaa tuon syrjäseutujen kuppaamisen. Katsotaan miten sähköverojen käy, tuskin ovat laskusuunnassa?

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe