KESKI-UUSIMAA -LEHTI, MIELIPIDEKIRJOITUS

Anonyymi

Alla mielipidekirjoituksia, jotka eivät jostain syystä tulleet julkaistuksi Keski-Uusimaa -lehdessä:

"Suomessa on maailman parhaat vaalit. Väite pitänee paikkansa. Mutta ketäpä äänestää, kun mielessä on vähävaraisten, lasten sekä naisten oikeudet ja sydämessä halu suojella luontoa sekä torjua ilmastonmuutosta? Tällöin olisi kai luontevinta antaa äänensä esim. vihreille tai feministiselle puolueelle. Vaan millaisia ovat ihmiset näiden puolueiden johdossa?

Ilta-Sanomat uutisoi 11.1.2018 vihreiden puheenjohtaja Pekka Haaviston talokaupoista. Haavisto näet osti 300 neliön omakotitalon arvoalueelta Helsingin Kulosaaresta vuonna 2012. Lapseton Haavisto asuu hulppeaa taloa kaksin miehensä kanssa. Tilaa on siis 150 neliötä pekkaa kohti. Asunnottomille ja pienituloisille hiukan kirittävää.

Silloin, kun Haavisto ei ole kotonaan, hänet voi bongata lentokentältä. Kiireistä miestä näet viedään ympäri maailman ja matka taittuu kätevimmin - milläs muulla kuin lentokoneella.

Iltalehti puolestaan uutisoi 4.2.2019 vihreiden kansanedustaja ja ex-puheenjohtaja Ville Niinistön taksimatkoista. Hän kun oli ajellut taksilla veronmaksajien piikkiin reilut 1 200 kertaa. Niinistö ei liene ulkoilmaihmisiä, sillä lyhin ajettu taksimatka oli vaivaiset 700 metriä. Selvityksen mukaan Niinistö oli käyttänyt eduskunnan taksikorttia jopa viisi kertaa päivässä.

Ville Niinistö on siis ajellut taksilla enemmän kuin virkaveljensä, niin ikään vihreiden kansanedustaja Jani Toivola, joka muistetaan paitsi taksimatkoistaan myös kulukorvausten väärinkäytöstä. Herääkin kysymys, että näinkö sitä ilmastonmuutosta torjutaan? Vertailun vuoksi kerrottakoon, että perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho pyöräilee työmatkansa.

No, entäpä sitten feministinen puolue? Suomi on jo pitkällä mitä tulee sukupuolten väliseen tasa-arvoon. Palkatkin ovat lähes yhtä suuret, jos niitä verrataan tehtyihin työtunteihin. Toisaalta naisten ei tarvitse käydä armeijaa, elleivät itse halua - ja jos haluavat, niin sekin on sallittua. Saamme myös vapaasti opiskella ja käydä töissä kodin ulkopuolella. Voimme erota puolisoistamme kysymättä lupaa suvun miespuolisilta jäseniltä. Avioeron jälkeen nainen saa lähes poikkeuksetta lasten huoltajuuden ja perinnötkin jaetaan tasan sukupuolesta riippumatta.

Saamme valita myös pukeutumistyylimme. Meidän ei ole tarvinnut pelätä maineemme menettämistä, mikäli nilkkamme ja olkapäämme näkyvät. Sitä ei ole Suomessa pidetty kutsuna seksiaktiin.

Toisin on islamilaisissa maissa, joissa nainen on miehen omaisuutta ja määräysvallan alla - jos ei puolisonsa, niin sitten isänsä, veljensä tai muun sukulaismiehen, ja sama pätee luonnollisesti myös tyttöihin. Kyseessä on tasa-arvon vastakohta.

Islamin mukaan naisen keho on alusta loppuun syntinen ja siksi peitettävä huiviin sekä pitkään kaapuun. Hunnuttamisen on myös tarkoitus toimia eräänlaisena tunnuksena (vrt. liivijengiläisten vaatteet). Hunnutettu nainen viestii kuuluvansa tiettyyn ryhmään. Ryhmään, jossa naisten hunnuttamista pidetään ensiarvoisen tärkeänä, muutenhan musliminaiset voisivat näyttäytyä myös ilman huntua.

Luulisi feministien kritisoivan nimenomaan Islamia ja sen nimissä harjoitettua naisten ja lasten alistamista, tyttöjen sukuelinten silpomisia, lapsi- ja pakkoavioliittoja, kunniamurhia jne. Päinvastoin. Esimerkiksi Kölnin joukkoahdistelun jälkeen kritiikki kohdistui - yllätys, yllätys - suomalaisiin miehiin, joiden väitettiin käyttävän lähes kaiken valveillaoloaikansa suomalaisten naisten raiskaamiseen.

Vaikenemisen taustalta löytyy monia syitä. Yksi niistä lienee feministisessä puolueessa vaikuttavat huivipäiset Maryan Abdulkarim (perustaja) sekä Pazilaiti Simayijiang (2. vpj.), joka kertoo "huivin olevan voimaantumisen väline." Lisäksi hän luonnehtii itseään sanoin: "En ole suomalainen mutta olen helsinkiläinen." Niinpä niin, jengitunnukset sen kertovat.

Ajatella, taksin suurkuluttaja sekä luksuskodin omistaja johtamassa vihreitä ja hunnutetut musliminaiset Suomen feministejä."

12

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eihän sinne pääse oikeiston ja Kepun sensuurinläpi, se koettu montakertaa !?
      Abrahamm

    • Anonyymi

      Kyseisessä lehdessä ihmeteltiin joitakin vuosia sitten, että mitä ihmeellistä on asuntoyhtiön puheenjohtajan yöllisessä hyökkäyksessä, jossa pahoinpiteli asukasta ja mm. rikkoi ikkunoita. Poliisi vei puheenjohtajan mukanaan.
      Vähäisemmistäkin uutisoivat. Tässä ei mielestään ollut mitään ihmeellistä.

    • Anonyymi

      Keski-Uusimaa (27.7.2019) julkaisi seuraavan mielipiteeni tekstiviestipalstalla. Isoilla kirjaimilla merkityt osat oli jätetty pois. Maksoin muuten viestistä 0.95 €.
      "JORE PUUSA (K-U 25.7.), MAA KUTSUU JORE PUUSAA! Suosittelen sinulle Hege Storhaugin ainoaa suomeksi käännettyä teosta. Kirjailija on vasemmistolainen, joten kirja on siinä mielessä turvallista luettavaa. Äänestin muuten persuja siksi, koska olen asunut islamilaisessa maassa. KOSKA PELKÄÄN MAALITTAMISTA, JÄTÄN NIMENI MAINITSEMATTA."
      Jore Puusa väitti kirjoituksessaan, että ihmiset äänestivät perussuomalaisia siksi, koska pelkäävät heitä. Toisin sanoen minäkin kävin äänestyskopissa antamassa ääneni persuille, koska pelkään heidän ahdistelevan minua ostarilla, raiskaavan lapseni, sytyttävän autoni tuleen ja pakottavan minut omaan uskontoonsa. Jep, Jore Puusalla keulii ja pahasti.

    • Anonyymi

      Aivan kuin Keski-Uusimaan toimitus olisi vaihdettu samaan aikaan, kun Suomessa vaihtui hallitus. Molemmat nyt punavihreitä. Ennen sai Keski-Uusimaassa maahanmuuttovastainenkin ihminen äänensä kuuluviin. Hesari on tunnetusti vasemmiston äänitorvi. Olen kuullut monien valittavan, ettei Hesari julkaise ainuttakaan maahanmuutto- tai islamkriittistä kirjoitusta. Islam on tabu.

    • Anonyymi

      "Ranskan kansallisikoni, Notre Damen katedraali paloi. Niinistö, Putin ja Trump esittivät osanottonsa. Kaikki eivät kuitenkaan olleet järkyttyneitä. Palosta kertovan ranskalaisen France24-uutissivuston facebook-sivu levisi kulovalkean lailla muslimiyhteisössä ja keräsi tuhansittain riemuitsevia kommentteja." Yllä olevaa viestiä ei ole julkaistu Keski-Uusimaassa. Keski-Uusimaa olisi jopa voinut harrastaa tutkivaa journalismia ja itse tehdä uutisesta jutun mutta ei. Ennemmin julkaistaan "uutinen" siitä, kuinka jänis söi Hilda-mummun haudalta pelargoniat.

    • Anonyymi

      lehtitaloille tuli yt-neuvottelut ja osa markkinoinnin henkilöstöstä siirrettiin toimituksiin kirjoittamaan uutisartikkeleita.

    • Anonyymi

      Aloituksen teksti on aivan liian pitkä ja hyökkäävä sekä koostuu aikoja sitten uutisoiduista asioista. En yhtään ihmettele julkaisematta jättämistä.

      Nykylehtien uutisoinnin luonne johtuu siitä, että lähes kaikki nuoremmat toimittajat ovat lukeneet yliopistossa myös nais- tai sukupuolentutkimusta. Näistä opeista saatu arvomaailma heijastuu teksteissä. Esimerkiksi Norjassa valtio lopetti rahallisen tuen näiden "tieteenalojen" opetukselle.

    • Anonyymi

      kuka lukee hesaria nykyään? melko radikaalia tavaraa...

    • Anonyymi

      -ken kaikkien nevoja kannattaa,saa rattaillle talonsa rakentaa-

    • Anonyymi

      Rasistiset hyökkäykset ja raiskaukset lisääntyneet kummasti suomessa/ euroopassa. Uutisoidaan yleensä ne oikeiston tekemiksi,mutta totuus löytyy islamista.
      Helsingissä alaikäiset mamut ryöstää ja pahoinpitelee ihmisiä. Eihän siitä sovi uutisoida. Tullee rasistileima.

    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus. Keski-Uusimaan -lehden toimitus koostuu monen muun lehden tapaan vihreistä ja sossuista. Se selittää sensuroinnin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe