Nettisivujen tekijöitä tule tekemään rahaa

Anonyymi

6

<50

  Vastaukset

   • Huomasin kyllä että kyseessä oli affiliate linkki. Suosittelemalla jonkun muun myymiä tuotteita ja/tai palveluita sivustollasi ja tienaat komission mikäli joku tilaa tuotteen siirryttyään verkkokauppaan sinun sivustosi kautta.

    Jos et halua antaa linkinlaatijalle etuuksia, mutta linkin palvelu kuitenkin kiinnostaa. Mene ja poista evästeet ennen kuin siirryt sivulle suoranlinkin kautta. Koska muussa tapauksessa asioimisesta saa hyödyn linkin laittaja vaikka asioisitkin muita reittejä käyttäen ensiviikolla.

    Rehti linkin laatija tekee selväksi mahdolliselle slikkaajalle, että kyseessä on kumppanuushyödyn tavoitteluun tähtäävä linkki.


  • Aikaisemmin täällä ei saanut julkaista mainoslinkkejä. Mutta säännöt on varmaan muuttuneet koska esimerkiksi datinginlife.com saa pitää 40 linkkiä ilmiannoista huolimatta.

   • Täytyy korjata, sanoin 40 linkkiä, mutta nyt ovat pudottaneet 30 linkkiin. Se oli pitkään tuossa 40:ssä linkissä.


  • Tämä ketju on affiliate mainoksia täynnä, on muutenkin Affiliate-markkinointi sääntöjen vastaista hankkia huijaamalla omalle tililleen slikkailuja. Linkeistä kuuluisi näkyä että kyseessä on Affiliate-markkinointi. ja että linkin asettajalle on rahallista hyötyä kun slikkaat linkkiä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   42
   1965
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   1657
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   67
   1354