Aihe

Alkoholin osto rajoitus kohtu käyttö.

Anonyymi

Eikö ne vois luoda sähköinen tietokanta mihin oli litetty kaikki paikat missä myydän alkoholia ja jos hekilön vikko kulutus ylittä tiettyn rajan eli järjestelmä laske henkilön kokonais kuulutus eil henkilön alkoholi kuulutus järjestelmä laske yhten kun hän näyttä hekilölisyys todistus kun hän osta alkoholia niin se kuulutettu märä taltiotu henkilön tietohin ja jos henkilö kuulutta vikossa yli tiettyn raja niin hänellä tule elin ikäinen myynti kielto näin ollen sada alkoholin kuulutu pysymän kohtulisena ja sellaiset henkilö mitä kulutavat paljon alkoholi eli ovat alkoholisteja savat elin ikäisen myynti kiellon.:)

9

<50

  Vastaukset

  • Suomalaiset eivät suostu enää viinakorttiaikaan. Muutenkin jo tarpeeksi holhotaan.

  • Mites toi huumepuoli rajoitettais

   • Koventamalla tuomioita. Josko siitä olisi pelotetta käytön aloitusta harkitseville.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koventamalla tuomioita. Josko siitä olisi pelotetta käytön aloitusta harkitseville.

    Niin ja vankilassa istuvia huumeiden käyttäjiä voitaisiin uhata vaikkapa vapauttamisella, niinkö?


  • Olla ollut kova kontrolli viinakortti juopuneensako putka vankila potku. Keitto korpiroju teke kilju toi torpeedo varpunen Virolta joi Eau de Cologne liekkiviina kerjäsi pirtu sikalle mitä vaan. Söi hotapulveri.

  • Viinakorttien aikaan puliukot lainasivat raittiiden kavereiden ja vaimojen kortteja ostaakseen yli kiintiön. Pimeitä pulloja ja salakuljetusta oli tuolloinkin. Vihdoin joku hallituksessakin totesi systeemin olevan silkkaa idiotiaa.

  • Ja sitten kun jollekin ei myydä, hänelle myydään kaverin saldosta isolla rahalla tai hän alkaa tekemään itse kiljua tai kotiviiniä saadakseen alkoholia, eli ei jatkoon tuo idea.

  • On kokeiltu jo ja kauan. Koska ei ollut tietoverkkoja, sai ostaa vain yhdestä myymälästä ja ostos kirjattiin. Isoihin ostoihin, kuten häätarjoiluun, piti olla poliisin antama kirjallinen lupa.

   Mainio ympäristö salakuljetukselle, salapoltolle, lestinheitolle ja mykkyviinan myynnille. Ymmarrettävistä syistä luovuttiin.

  • Tämän viestiketjun aloittaja on ollut itse joko hemmetin kännissä, taikka ulukomualainen, joka ei vielä osaa kirjoittaa tätä kieltä. Toki voi olla myös aivotoiminnallisesti kirjoitushäiriöinen. :D Virolaisuuskin on mahdollista

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11861
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   7922