Aihe

Narsistin aiheuttamista traumoista selvityminen

Anonyymi

Olin 5,5v on/off-suhteessa narsistin kanssa. En päässyt hänestä eroon vaikka tajusin alkuhuuman jälkeen, että hänellä ei ole kaikki kunnossa. En kuitenkaan ymmärtänyt, että hän on narsisti vaan ajattelin hänen olevan vain pahasti rikkinäinen ja ehkä minä pystyn parantamaan hänet.

Vuosien aikana heikkenin kaikin mahdollisin tavoin, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Koin karmeaa tuskaa, mutta toisaalta myös valtavaa intohimoa ja hurmoksellista onnea. Nämä tunteet vuorottelivat.

Nyt olen sulkenut narsistin pois elämästäni ja estänyt hänet kaikissa mahdollisissa kanavissa. Tunnen häntä kohtaan silmitöntä vihaa ja raivoa siitä mitä hän teki minulle. Häpeän itseäni, että annoin hänen tehdä sen kaiken minulle enkä juossut karkuun jo paljon aikaisemmin.

Vaikka minun pitäisi olla helpottunut nyt, niin ajattelen häntä lähes koko valveillaoloajan. Ajatuksissa on myös kaipausta. Vaikka järki kuinka sanoo, että kaipaan haavekuvaa, niin silti en voi tunteilleni mitään.

Miten tästä eteenpäin? Miten saada elämänenergia takaisin ja jättää hänet mielestä kokonaan ja keskittyä eheytymiseen? Kaikki käytännönvinkit ovat nyt tarpeen. Mitä tehdä, kun kaipaus iskee? Miten päästä irti silmittömästä vihasta narsistia kohtaan? Tavallaan haudon myös kostoajatuksia, mutta siinähän ei ole mitään järkeä. Miten tästä mustasta suosta pääsisi takaisin omaksi itseksensä mahdollisimman nopeasti?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   11686
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   2710
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2077