Huhtasaari lähtee tapaamaan Milanoon muita EU-kriittisiä

Anonyymi

Laura lähtee nyt tapaamaan Le Peniä ja muita EU-kriittisiä kokoukseen Milanoon ! Ja kaikki hätäilee, vanhaa presidenttiä myöten, kun jokin ihmeellinen otus "äärioikeisto" on nousussa. Luulisi nyt ns. enemmistöpolitiikankin keksivän vanhanaikaiselle sanalle nykyaikaisemman ja kehittyneemmän version. Paitsi jos jokin suosittu ja menestynyt ilmiö vie ns.enemmistöpolitiikalta itseltään suosiota ja elintilaa ! Näinhän nyt tapahtuu.
Kriittinen ei siis saa olla EU:n eikä HAITTAmaahanmuuton (mistä muuten kaikki alkoi) suhteen vaan pitää mennä lammaslauman jatkona ? Mutta kun on tarpeeksi rohkea kuten PS, menestys on taattu ! Mitäs virkaa hissuttelijapolitiikoilla- ja politiikalla sitten enää on ? Tai olisikohan ammattimainen virkamieshallitus jo tulevan sukupolven tavoitteita ? Viimeistään liittovaltio vie poliittisen itsenäisyydet ja päätäntävallat, ja tässäkin maassa vaan pelätään, kun PS on niin kauheeeen "äärioikeistolainen" , vaikka agenda ja ajettavat asiat pelastaa sekä jäsenmaita että Eurooppaa ! Tämäpä vasta ristiriitaista !

46

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Maksaako Venäjä matkan?

      • Anonyymi

        Kuulemma vasemmistoliitto maksaa....

        Onhan kyse heidän kavereistaan.


      • Anonyymi

        Jauhakaa vaan lisää tuota Venäjä-sontaanne niin kansalaiset kannnattavt aina vain vahvemmin Persuja!


      • Anonyymi

        Mutta kun entistä selvemmin on käynyt ilmi, että monet Eurooppaaliset puolueet, äärioikeistosta ovat saaneet rahoitusta Venäjältä. Miksi siitä pitäisi vaieta?

        Putinin lapset levittäytyvät ja yrittävät hajoittaa ja hajaannuttaa EUn, siinä onnistumatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kun entistä selvemmin on käynyt ilmi, että monet Eurooppaaliset puolueet, äärioikeistosta ovat saaneet rahoitusta Venäjältä. Miksi siitä pitäisi vaieta?

        Putinin lapset levittäytyvät ja yrittävät hajoittaa ja hajaannuttaa EUn, siinä onnistumatta.

        Putin rahoittaa sekä äärioikeistoa että äärivasemmistoa.

        Mutta tästähän vasurit eivät halua puhua.


      • Anonyymi

        matkan maksaa uunotettu eunukki


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jauhakaa vaan lisää tuota Venäjä-sontaanne niin kansalaiset kannnattavt aina vain vahvemmin Persuja!

        Et taida seurata lehtiä, sekä Italian ja Ranskan Persut ovat lääpällään, ja sitten se Itävallan persu ministeri joka yritti tehdä kauppoja venäläisen kanssa, josta löytyy nauhatkin. Eli kyllä passaa kauheata.


    • Anonyymi

      Venäjän etuja ajamaan muiden hölmöjen kanssa.

      • Anonyymi

        Muiden vasureiden kanssa .....???


    • Anonyymi

      Turha tähänkin on taas Venäjää sotkea ja ketjun mamuillahan ei Venäjästä ole edes omakohtaista kokemusta. Pelkkää kuulopuhetta muutenkin. EU-kriittinen voi toki olla ilman Venäjää tai venäjämielisyyttäkin. Niin toimimatonta laitosta mitä EU nykyisellään on ei voi rahottaa sen enempää !

    • Anonyymi

      Persut vaikuttavat olevan Putinin juoksupoikia?

      • Anonyymi

        PutinVasurihan taas kihisee tuota rasistista katkeraa persuraivoa...

        Luokkasota pukkaa jälleen!!!


    • Anonyymi

      Le Pen ei ole Milanossa vaan Pariisissa

      Huhtasaari lähtee tapaamaan Italian sisäministeri Matteo Salvinia tämän kotiin
      eli Milanoon koska on ilmennyt, että Kepu yrittää maksattaa Suomen budjetista lisäosuuksia
      EU:lle . SALVINI EI HALUA LISÄÄ RAHAA EU:LLE. SILTARUMPUPUOLUE HALUAA MAKSAA EU:LLE Haho 13.5. "Kepu ei ymmärrä, että Suomi on EU:n nettomaksaja. Jos koheesiotukia ei leikata brexitin yhteydessä, Suomen nettomaksuosuus vain kasvaa. Kepullehan tämä tosin on aina sopinut" https://www.verkkouutiset.fi/keskustajohtaja-perussuomalaisilta-kylmaa-kyytia/ Keskustan varapuheenjohtaja kavahtaa perussuomalaisten halua leikata EU:n aluekehitysrahoja.

      • Anonyymi

        Turha tuota on aloittajalle ja muille vasureille sanoa.

        Ei raukkojen päähän mahdu muuta kuin persut ja putin.


      • Anonyymi

        Kaikkea tuo vasemmistolaisuus teettääkin !!!


    • Anonyymi

      Mun mielestä ainakin Rinne jo myönsi että EU-budjettia voi huoletta lisätä... että tällainen hallitus meillä !

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset ovat pienen ihmisen asialla. Tämä pieni ihminen on Vladimir Putin.

    • Anonyymi

      Toivottavasti Lauran typeryys ei paljastu Salvinin porukalle. Käyttävät vielä hyväksi toisen aatteen paloa.

      • Anonyymi

        Laura on tämän vuoden "mehän tienataan tällä."


    • Anonyymi

      Missä on Halla-ahon isänmaallisuus?
      Millainen mahtaa olla Perussuomalaisvenäläinen hallinto?

    • Anonyymi

      KP:n perustajat olivat lähinnä Suomesta sisällissodan jälkeen paenneita punaisia, jotka Venäjälle siirryttyään omaksuivat bolševikkien aatteet ja ohjelman. Mukana oli myös venäjänsuomalaisia bolševikkeja.

      SKP kuului Kommunistiseen internationaaliin (1919–1943) ja sillä oli erittäin läheiset suhteet Neuvostoliiton kommunistiseen puolueeseen (NKP). SKP seurasi NKP:n poliittisia ja aatteellisia linjauksia varsin uskollisesti aina 1960-luvulle asti. Vilkkaan kahdenvälisen kanssakäymisen lisäksi SKP osallistui 1950-luvulta 1980-luvulle NKP-johtoisiin kansainvälisiin neuvottelukokouksiin, joissa määriteltiin kansainvälisen kommunistisen liikkeen yleisiä periaatteita.

      Vasemmistoliitto perustettiin 28.–29. huhtikuuta 1990 Helsingin Kulttuuritalolla ja jäähallissa pidetyssä avoimessa kokouksessa, johon otti osaa 3 500 kannattajaa.

      Uuden puolueen takana olivat Suomen Kansan Demokraattinen Liitto ja Suomen Kommunistisen Puolue (SKP) sekä naisjärjestö Suomen Naisten Demokraattinen Liitto.[Mukaan tulivat myös (SKP:n toiminnasta 1980-luvun puolivälissä suljetut) Demokraattisen Vaihtoehdon kannattajat.

      Vasemmistoliitto, Suomen ainoa venäjämyönteinen ja Suomivastainen puolue.

    • Anonyymi

      MamuLi, MamuPekka ja MamuAntti tulevat vaatimaan Suomeen 200 000 uutta mamua!!!

      Antti Rinteen 2019 laatima ja tulevan hallituksen hyväksymä maahanmuutto-ohjelma tuo meille 200 000 uutta matua elätettäväksi.

      Heidän tavoitteenaan on luoda uusi Suomi, Suomalia.
      Siinä vain ulkomaalaisilla on kaikki edut.
      Me suomalaiset maksamme sitten verot tuota varten.

      vihervasemmisto kiittää jo etukäteen suomalaisia veronmaksajia osallistumisesta.

    • Anonyymi

      Antti tulee olemaan Seuraava LamaPääministeri.

      Koska Tyhmiä pitää rangaista.

      Leikkaustarve on 4-5 miljardia ja Antti hoitaa sen köyhien kustannuksella.
      Verot nousee, työttömyys nousee, matujen määrä nousee.

      Onneksi palkat ja eläkkeet ei nouse.
      Mutta Kojamon vuokrat nousee !!!!!

    • Anonyymi

      Korvat luimussa putinistipersut euroopanretkeltään palailivat ja vähin äänin. Persujen yltiövenäjämielisyys paljastui persujen kannalta vähän liian aikaisin, kun EU vaalit ovat vasta tulossa.

    • Anonyymi

      Näinhän se kokoomus tekee yleensä, poistaa työtä tekeviltä ilmisiltä työoikkeudet.'

      Näin tänään kammottavia moottori-pyörä-ihmisiä, itseasiassa kävinkin katosomassa mitä ovat tuollaiset hondan järkyttävillä tehoille olevat :D

      Viher-piipertäjä voisi olla silloin tyytyväinen kun joku toinen motoristi käyt hieman tunnistelemassa ajoneuvoja, kun yhjellä salaatin lehdellällä ei ei ai kai vuoden protetiooneiija saa?

    • Anonyymi

      Minä sain semmoisen kuvan, että perussuomalaiset ajaa suomalaisten etuja.Mitä ne eurooppaan lähtee, ois nyt suomessa näyttämässä taitoja, mihin pystyvät.Suut on ollut tähän asti ollut levällään kun navetan ovet, että sillälailla.

    • Yritetäänpä nyt pistää kaiken tämän höpöhöpön sekaan vähän asiaa.
      Laura Huhtasaari siis lähtee Milanoon tapaamaan eurooppalaisia kansallismielisiä populisteja, joiden kannatus on nousussa. Politiikka on politiikkaa ja politiikka on peliä. Politiikka on valtapeliä. Kun EU:ssa kansallismielisiä pyritään eristämään muista niin siitä seuraa kaikenlaista valtapeliä. Venäjä kortillakin pelataan. Onhan siinä vaaransa, mutta ei se paljon hetkauta jotain Ranskaa tai Italiaa, jotka ovat Nato-maita ja vielä kaukana Venäjästä. Putin & kaverit ovat itse eristyksissä ja tekevät omaa valtapolitiikkaansa. Putin on opportunisti ja niin ovat kyllä populistitkin. Suomi ei kuulu Natoon ja Venäjä on ihan vieressä joten Venäjä-kortilla pelailussa on täällä vähän isommat riskit. Kyllä Huhtasaaren ja muiden "venäjämielisten" persujen touhuja on syytä seurata.

      Asiassa on kuitenkin vakavampikin puoli kuin tämä pelin politiikka. Ihmiset ovat ihmisiä, eivät sen kummempia. Ihmisillä on aina mielessä se oma etu. Ihmiset ovat alttiita korruptiolle ja poliitikoilla on paremmat mahikset korruptoitua kuin tavallisilla kaduntallaajilla. Korruptio tarkoittaa siis suomeksi sanottuna rahaa, siis sitä, joka ennen kahisi, mutta nykyään liikkuu tileiltä tileille yleensä hiljaa ja salaa. Korruptio on politiikan syöpä ja varsinkin politiikan keltanokat voivat olla sen kanssa varomattomia. Itävallassa yksi poliitikko käveli suoraan ansaan, ansa laukesi ja siinä sitä sitten ollaan. Iso skandaali syntyi ja laineet lyövät Suomen politiikkaan asti. Tiedetään, että perussuomalaisia johtava Halla-aho ei ole varsinaisesti "venäjämielinen", hän on kuitenkin hankalassa raossa. Venäjämielisten touhut olisi pidettävä aisoissa. Putin sympatiat ovat sinänsä arveluttavia, kansallismielisten pitäisi olla oikeasti kansallismielisiä eikä vain yhden imperiumin puolella toista vastaan. Kaikkein pahinta kuitenkin on jos rahaa liikkuu. Silloin on kyseessä pahimman lajin seteliselkärankaisuus.

    • Anonyymi

      Viimeksi tänään Ranskan uutispalvelu välitti tietoa Venäjän harjoittamasta politiikasta EU alueella, tukee suoraan tai mutkan kautta suurinta osaa äärioikeiston puolueista. Miettikää sitä kun käytte uurnilla, niin minäkin tein enkä todellakaan äänestä Putinin lapsia.

      • No sitten jos kerran ranskalaiset niin kertovat . .


      • Anonyymi

        Heillä oli näyttöä myös kertomansa lisäksi. Voi olla, että sekin hetki vielä nähdään kun Huhtasaari selittelee mistä Persujen varat ovat kotoisin.


    • Anonyymi

      Tuo on totta. Persut ovat tajunnaltaan Putinin höynäyttämiä lapsukaisia.

      • Kovin on junnaavaa antipersun ajatusmaailma, muuta siihen ei mahdu kuin Putin, Venäläiset ja Persut. Tuohonkin olisi varmaan parannuskeinona päivisin työnteko . . .


      • Anonyymi

        Valeuutinen, uutinen ei mitään väliä. Persu kääntää aina asian toisinpäin, minä en todellakaan luota Persuihin ihan liian lähellä Venäjän linjaa - tämä on helppo todeta lukemalla Persujen antamia lausuntoja.


    • Anonyymi

      Persujen pelkääjät näkyy ketjuissa häiriköinä ja outoina , totuuden vastaisina otsikoina. Mutta muistetaanpa mamut, että mikä tahansa liike mikä jyllää jo menestyksellä jopa koko Euroopassa, ei ole unohtuakseen vaan noustakseen !

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        No, Venäjä ei ole mikään mörkö vaan melko samanlainen nationalistinen malli mihin perussuomalaiset omallakin politiikallaan pyrkii. Enpä lähtisi erottelemaan. Yhteistyö Venäjän kanssa antaa meille EU:ssakin etuoikeuksia.


    • Anonyymi

      Suomi takasin venäläisille.

      • Anonyymi

        Jos ei täällä opita sovussa Venäjän kanssa elämään, kyllä Venäjä rajavetonsa tuolta Itä-Suomesta vielä tekeekin ...


    • Anonyymi

      Olemuksesta päätellen Laura tekee varmaan matkan ekologisesti, luudalla lentäen.

      • Anonyymi

        Kyllä.
        Ilmatilan valvonta teki havainnon etelää kohti matkaavasta vaaleahiuksisesta noidasta.
        Kuuntelulaitteiden ansiosta myös noidan loitsut tallentuivat meidän muiden iloksi. Loitsu kuulemma meni näin: Rajat kiinni, rajat kiinni, rajat kiinni!! Ehkä plagioin, ehkä en. Se on vifty siksty. Rajat kiinni!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä.
        Ilmatilan valvonta teki havainnon etelää kohti matkaavasta vaaleahiuksisesta noidasta.
        Kuuntelulaitteiden ansiosta myös noidan loitsut tallentuivat meidän muiden iloksi. Loitsu kuulemma meni näin: Rajat kiinni, rajat kiinni, rajat kiinni!! Ehkä plagioin, ehkä en. Se on vifty siksty. Rajat kiinni!

        Tuleva vasemmistohallitus on jo käytännössä ulkoistanut itärajan valvonnan venäjälle.


    • Anonyymi

      Putin rahoittaa sekä äärioikeistoa että äärivasemmistoa.
      Hajota ja hallitse .....

      Mutta tästähän vasurit eivät halua puhua.

    • Anonyymi

      hyvä tulkoon kautta EU läänin

    • Anonyymi

      Jokohan tämä matka on päättynyt.
      Kuulemma vassarit sponsoroi tämän matkan kaasuputki rahoillaan.
      Persut kiittää huomiosta.

    • Anonyymi

      Miten voimme lopettaa isämaan parturien toiminnat ja saada lihapatakonsulttien puuhat kuriin. Hahoa äänestämällä putinrenkien ansaintalogiikka poikki mukakonsultti

      SDP putinistien renki https://www.kauppalehti.fi/uutiset/paavo-lipponen-teki-jalleen-muhkean-tilin-konsultoimalla-venajan-kiisteltya-nord-stream-2-hanketta-yksi-sdpn-eurovaaliehdokkaista-on-myos-tienannut-venajan-putkihankkeella/9e0b96cb-d3a8-43ab-94bd-f5772dee4305

      vuoden 2018 tilinpäätöksen mukaan Lipposen yhtiön liikevaihto oli 262 000 euroa, josta jäi liikevoittoa 168 000

    • Anonyymi

      Laurasta äänikuningatar EU vaaleissa

      maahanmuutto

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2663
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1432
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1431
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1189
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1070
    Aihe