"Ilmasto-oppi", anna mun kaikki kestää!!

Anonyymi

Nyt touhutaan kouluihin ilmasto-oppia?!?!?! MItä ihmettä? Siis pseudotiedettä opetettaisiin totena!!

Ne jotka jotain tietävät tieteestä, tietävät että jos yksikin henkilö on erimieltä niin koko teoria romuttuu. Ja tässä ilmastokahkoamisessa useat ihmiset ovat täysin erimieltä asiasta. Jopa Nobel-palkitty fyysikko:

https://www.youtube.com/watch?v=8mypFIui-iY

Mutta asiaan... Jos ihmiset oikeasti haluaisivat vaikuttaa ilmaston lämpenemiseen niin ihan jokapäiväisillä teoilla voitaisiin siihen vaikuttaa:

1) Älä osta leipää tai pullaa muovipussissa. Osta ne paperipussissa
2) Älä aja autolla jollei sielä ole vähintään kolmea ihmistä kyydissä
3) Älä käytä raideliikennettä (Suomessa saastuttavin liikennemuoto)
4) Älä lentomatkustele äläkä tilaa mitään lentorahdilla
5) Osta sellaiset kengät jotka kestävät vähintään 10 vuotta
6) Älä tilaa/osta mitään mikä on valmistettu Kiinassa, Koreassa tai Thaimaassa
7) Kävele/pyöräile koulu/työmatkat. Sateeseen tottuu yllättävän äkkiä
8) Kerää ruokasi pääsääntöisesti ympäristösi metsistä
9) Kerää polttoput ja muu lämmitysenergia kevään- ja kesän aikana
10) Jos harkitset auton osota, osta bensiini auto. Sillä bensiini on dieselintuotannon sivutuote. Ja dieseliä tavittaan yhteiskunnan rattaiden pyörittämiseen. Näin jäte saadaan hyötykäyttöön
11) Hanki vaatteita jotka kestävät ja kun ne kuluvat, korjaa ne itse
12) Kerää roskista kaikki palava materiaali asunnon lämmittämistä varten
13) Kalasta osa ruuastasi (mato-onki ja pilkki)
14) Jos et jostain syystä löydä sellaista ruokaa joka on tuotettu Suomessa, niin osta edes sellaista joka on tuotettu euroopassa. Silloin ruoka syödään ainakin samalla mantereella, ettei sitä tarvitse rahdata laivoilla ympäri maailmaa. Kuten Norjalaista kassilohta Kiinan kautta tai Uncle Bens riisiä afrikasta amerikan kautta Suomeen. Israelilaisten hedelmistä puhumattakaan.

Olen elänyt tällä tavalla kohta 30 vuotta. Omakotitalosta ei ikinä ole ollut velkaa, lapset on koulutettu ja ne ovat työelämässä, Nälkää ei ole nähty ja rahaa on koko ajan sen verran että jos jotain haluaa ostaa niin ei muutakuin ostamaan. Lomamatkoilla ei käydä eikä autolla ajella hurua. Yhden päivän "kaupunkimatkaan" sisällytetään monta asiaa samalle kertaa.

Tällaiset asiat vaikuttavat suoraan ilmasnton lämpenemiseen sekä Suomen kauppataseen alijäämään. Ilmaston lämpenemistä ei estetä lakkoilemalla eikä antamalla rahalahjoituksia. Sitä ei estetä aloitteilla eikä kovaan ääneen huutamalla turuilla ja toreilla. Ilmaston lämpeneminen estetään sillä että jokainen laskee elintasoaan. Se ei muutu verottamalla eikä sakkomaksuilla.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Ne jotka jotain tietävät tieteestä, tietävät että jos yksikin henkilö on erimieltä niin koko teoria romuttuu. Ja tässä ilmastokahkoamisessa useat ihmiset ovat täysin erimieltä asiasta."

      Tiedäthän että tieteelliset teoriat eivät perustu mielipiteisiin vaan todisteisiin ja testaamiseen.Monet ovat sitä mieltä että evoluutioteoria on väärässä mutta siitä huolimatta se on yhä teoria.Teoria tarkoittaa tieteessä eri asiaa kuin arkipuheessa.

      Tieteellinen teoria on hyvin perusteltu selitys ilmiölle, joka on saavutettu käyttäen tieteellistä menetelmää ja on toistuvasti vahvistettu havaintojen ja kokeiden kautta.Kuten enimmät (ellei kaikki) tieteelliset tiedon muodot, tieteelliset teoriat ovat luonteeltaan induktiivisia ja pyrkivät olemaan ennustavia ja selittäviä.

      Tieteelliseen menetelmään liittyy hypoteesien ehdottaminen ja testaaminen niin, että ensin ennustetaan hypoteesin perusteella tulevien kokeiden lopputulokset ja sitten tehdään kyseiset kokeet ennustusten todenperäisyyden tarkistamiseksi. Tämä tuottaa todistusaineistoa joko hypoteesin puolesta tai sitä vastaan. Kun riittävän paljon kokeellista aineistoa on kerääntynyt tietyllä tiedustelun alueella, tieteilijät voivat ehdottaa mahdollisimman suurta osaa aineistoa kattavaa, selittävää kehystä. Myös selitystä testataan. Jos selitys täyttää vaaditut kriteerit (ks. yllä), silloin selityksestä tulee teoria. Tämä voi viedä useita vuosia, koska riittävän todistusaineiston kerääminen voi olla vaikeata tai monimutkaista.

    • Anonyymi

      oppilaitokset ovat pelkkiä aivopesukoneiston osia. Niissä ei opi mitään muuta kuin kulloisenkin poliittisen ideologian mukaista jonniinjoutavaa paskaa mikä kestää enintään 4 vuotta, kunnes seuraava hallitus keksii taas jonkun muun hömppäaatteen.

    • Anonyymi

      Tällainen yliampuva, massiivinen propaganda ja tuputus ja jatkuva yhden asian toisto on ennenkin kertonut siitä että ei olla rehellisellä asialla vaan tässä masinoidaan jotain ideologiaa läpi jonka läpitunkijat itsekin tietävät valheeksi.

      VALHE ei muutu todeksi vaikka sitä kuinka toistettaisiin ja levitettäisiin joka tuutista!

    • Anonyymi

      Tällainen yliampuva, massiivinen propaganda ja tuputus ja jatkuva yhden asian toisto on ennenkin kertonut siitä että ei olla rehellisellä asialla vaan tässä masinoidaan jotain ideologiaa läpi jonka läpitunkijat itsekin tietävät valheeksi.

      VALHE ei muutu todeksi vaikka sitä kuinka toistettaisiin ja levitettäisiin joka tuutista!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe