SDP ja media suosivat rikollisia maahanmuuttajia

Anonyymi

Rasisti ja vaimonsa hakkaaja Hussein al-Taee oli ja ilmeisesti on vieläkin demareiden suursuosikki. Demarieliitti on häärinyt Husseinin ympärillä ja Hussein on valittu tietenkin eduskuntaan. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Husseinin olisi syytä erota eduskunnasta.

SDP:n maahanmuuttajarikollisia on enemmänkin. Joitakin vuosia sitten Oulussa jäi kiinni Seydou Kouanda omaan tyttäreensä sekaantumisesta. Kouanda nautti SDP:ssä suurta arvostusta. Hän oli muun muassa kuntavaaliehdokkaana ja SDP:n nimeämänä lautamiehenä Oulun käräjäoikeudessa useita vuosia.

Samaan aikaan kun Kouanda tuomitsi oululaisia rikoksista hän makasi lapsensa kanssa. Sukupuliyhteydet alkoivat tytön ollessa 9-vuotias ja päättyivät vasta kun tyttö synnytti isälleen kehitysvammaisen lapsen. Tätä ennen tyttärelle oli tehty useita abortteja. Oulun sosiaaliviranomaiset eivät kertoneet tytön ongelmaisesta tilanteesta poliisille, mikä saattoi johtua poliittisista syistä.

Syyriasta Suomeen muuttanut Rami Adham keräsi rahaa syyrialaisten lasten leluihin, mutta rahat menivät pääosin Adhamin omiin taskuihin. Demarit pyysivät Ramin heti puolueensa jäseneksi, ja Erkki Tuomiojakin innostui jäsenyydestä niin paljon, että meni puoluetoimistoon todistamaan jäsenyyssopimusta.

Demarit olivat niin innoissaan jäsenyydestä, etteivät he edes huomanneet tai halunneet huomata, että Adham oli saanut hiljattain vankeustuomion rikossarjasta, johon kuului veropetos, dopingrikos, huumausainerikos, kirjanpitorikos, kiristyksen yritys ja kaksi pahoinpitelyä. Sekään ei demareita haitannut, että Rami Adham piti yllä yhteyksiä Syyrian jihadistiterroristeihin.

Suomen media on osasyyllinen siihen, että edellä mainitut rikolliset ja huijarit saivat suosiota ja pääsivät vaikuttaviin asemiin. Jos media olisi hoitanut tehtävänsä, jokainen heistä kärynnyt ennen kuin kaikkein pahin pääsi tapahtumaan.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomen valta- eli valhemedia on suomalaisvastainen ja ruotsinmielinen. Nehän ovat saman kolikon eri puolet.

      SDP on aina olut hyvin ruotsinmielinen ja suomalaisvastainen puolue. Koska se pitää Ruotsin SDP:tä emäpuoueenaan.

    • Anonyymi

      Eniten suomalaisvastainen puolue on vihreät. Siitä ei ole epäselvyyttä. Kaiken hysterian lisäksi ovatvtorppaamassa esim Kemin tehdasta. No se tulee sitten Ruotsiin. Klpailukykyiseen Ruotsiin, jolla itsenäinen valuutta ja keinnsa tarvittaessa. Vihreät siis sisäisen turvallisuuden suurin uhka, koska he haluavat tuhota teollisuuden ja työpaikat.

      • Anonyymi

        Pitää paikkansa. Vihreät on vaarallinen puolue Suomen tulevaisuudelle. Tosin Matti Vanhanenkin aiheuttinaikoinaan Suomelle miljoonien menetykset vastustamalla ydinvoiman rakentamista. Vanhanen onnistui hidastamaan hanketta useilla vuosilla. Tänä aikana puuttuva sähkö jouduttiin ostamaan Neuvostoliitosta/Venäjältä ja Ruotsista.


    • Anonyymi

      Hussein sai demarinaisilta vuoden Risto Reipas -palkinnon, joka on demarinaisten korkein vuotuinen palkinto hyvin käyttäytyville demarimiehille. Vuotta aikaisemmin kyseinen palkinto annettiin kissantappaja Mikkel Näkkäläjärvelle.

      • Anonyymi

        Kissojen rääkkääjä ja tappaja Mikkel Näkkäläjärvi pääsi melkein europarlamenttiin. Voi hyvinkin käydä niin, että hän pääsee sinne varasijalta. Risto Reipas palkittu Näkkäläjärvi olisi sopiba henkilö Brysseliin edustamaan Suomen demareita.


      • Anonyymi

        SDP:llä on korkeatasoisia miehiä, jotka ovat demarinaisten mieleen.


    • Anonyymi

      Mikä on se herrakaarti joka on ajanut demarit tähän tilaan Lipponen sen aloitti

      Ei 60-70 ja osin 80 luvilla harjoitettu tällaista demari politiikkaa

      • Anonyymi

        Kehitys kehittyy.


      • Anonyymi

        Muissa Pohjoismaissa (erityisesti Tanskassa) demarit ovat jo siirtyneet perustuslaillisten linjoille. Suomen demareista ei tähän muutokseen valitettavasti ole. Viherpiipertäjät ja vasemmistoliitto määrittelevät demareidenkin maahanmuuttopolitiikan.


    • Anonyymi

      Kiitos Hilla resilienssistä (Haho)
      Haho ei ole ennen johtanut edes ompeluseuraa (soinismi), miten nyt? Nämähän ovat kuitenkin henk. koht. asioita ja voi käydä näinkin. Monelta meinasi pumppu pettää kuunnellessa, Haho jatkaako vai ei? https://www.youtube.com/watch?v=DW2kLwFElwQ

    • Anonyymi

      Avauskirjoituksessa on edustava otos vihreiden ja vasemmiston sekä median suosimista maahanmuuttajista.

      • Anonyymi

        Joo Rinne pitäis lähettää opintomatkalle Tanskaan


    • Anonyymi

      Demareilla on aina ullut hinku maahanmuutajien perään. Jos jollekin paikkakunnalle muuttaa esim. joku afrikkalainen, SDP pyytää häntä heti kunnallisvaaliehdokkaakseen. Taustoja ei tarkisteta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe