Lidlin huono palvelu

Anonyymi

Kassa sulkeutuu, kassa avautuu, kassa sulkeutuu kuulutetaan koko ajan vaikka 6 asiakasta jonossa ja asiakkaiden siirryttävä toiselle kassalle. Yhden kauppakäynnin aikana kassat sulkeutui ja avautui 5 kertaa, miks ei voi pitää kahta kassaa koko ajan auki. Sitten hälyttimet soi jokapäivä vaikka en ole mitään varastanut. 5 kertaa soi viime viikolla kun poistuin kaupasta ja 4 kertaa soi kun tulin kauppaan.

28

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Liiterit on pikkutyttöjä työllistävä puulaaki ja työn jälki näkyy just näin. Oletko nähnyt liiemmälti miehiä liiterissä töissä?
      Johtamistaito puuttuu.

    • Anonyymi

      Lidlis on sekopäitä töissä

      • Anonyymi

        Ei niinkään, mutta mukuloita joille kälätys ja toisilleen huuteleminen myymälässä on tärkeämpää kuin asiakkaiden palveleminen kassalla.
        Tässä taannoin polvenkorkuinen myyjä riensi kassalle sanomaan että avaisinko selässä olevan kassini. Oli ärsyttävää. Olisi pitänyt kieltäytyä, koska kassi roikkui selässäni koko ostoskierroksen ajan eikä sitä otettu pois kertaakaan.
        Käsittääkseni heillä ei ole oikeutta availla kasseja jollei ole jotain näyttöä että kassiin olisi jotain laitettu.
        Valvontakamerat ovat sitä varten että niistä voi selvittää ennen kuin aletaan syyttömiä asiakkaita nolaamaan kassajonossa.


    • Anonyymi

      Ei hitto tytöt ja pojat. Olen pahoillani, että teille on sattunut tuollaista pahaa elämässä. Jättää kyllä henkiseen puoleen pahat jäljet. Onko teillä ketään läheistä, tai sukulaista kelle voisi asiasta kertoa. Miksi maailma on niin epäoikeudenmukainen, toiset pääsee kaupassa täysin ilman ongelmia ja teille on satanut kaikki pask... niskaan. Yrittäkää jaksaa ja jos ei ole juttukaveria, niin voihan tänne aina kirjoittaa. hengessä mukana.

      • Anonyymi

        Riittäisi ihan että palkattaisi alalle järkeviä aikuisia. Lasten paikka on muualla.


    • Anonyymi

      Rauman lidl, suomen paskin palvelu lidl kaupoista ympäri maan.

      • Anonyymi

        Lidl on aika huono kauppa. Edullista kyllä mutta ei siellä ole valikoimaa ja kassoilla saa aina jonottaa.


      • Anonyymi

        Olet siis käynyt kaikissa Suomen Lidleissä, mahtavaa!


    • Anonyymi

      oottakaan kun suomeen tulee aldi. siinä vasta kauppa.

    • Anonyymi

      Lidlis on ainoastaan hyvää tonnikalapizzaa jota haen välillä. Muuten onkin aika huono kauppa ja kyllä ne hälyttimet huutaa aivan liian helposti. Mulla oli digikamera laukussa niin hälytin alko soimaan kun tulin kauppaan ja poistuin kaupasta. Tuli sitten poliisit tarkistamaan mitä olin varastanut. Otin sen kameran ja kävelin sen hälytin portin luokse ja hälytin piippasi 10 kertaa pyysin myyjää ottamaan kameran ja kävelemään hälyttimen luokse mutta oli kovin varma että varastin jotain.

      • Anonyymi

        PicknPayssa varmuudella voi saada hälyttimet soimaan. Lukee myös siellä kyltissä. Kun ei ole tavaransäilytys lokeroa siinä kaupassa. Eli siis toisesta kaupasta ostetun jonkun tuotteen sama viivakoodi saattaa laukaista ne. Itse jos välillä käyn siellä ei ole koskaan käynyt mitään. Eräällä tuntemallani henkilöllä on käynyt niin. Vähän nolo tilanne.


    • Anonyymi

      Ei Lidl mikään paha ole. Rauman kultasepänliikkeet on. Ihan normi Rolexsia kävin ostamassa, hintaraja oli ehdottomasti 20000 euroa. Jo alkoi kettuilu ´´kannattaako noin halpaa Rolexia ostaa´´ Ei kaikilla todellakaan ole varaa mihinkään kalliisiin kelloihin. Menin turkuun ja ostin sieltä, palvelu pelasi hyvin. Lidlissä en ole koskaan käynyt, myydäänkö siellä kelloja?

      • Anonyymi

        Edesmenneellä Timo T. A. Mikkosella taisi olla myös Rolex. Tuskin oli halpa. Voin kyllä kuvitella minkälainen keisari ohjasi muualle ostoksille.


      • Anonyymi

        Oikein Suomen Kultakauppa Keisari.


    • Anonyymi

      Paistopiste on hyvä. Hodarit ja Pizzat aina loppu ainakin loppuviikosta iltaisin. Pizza muistuttaa maultaan Ristoranten pakastepizzaa kinkkuja, juustoa tomaattikastiketta myöden. Joka taisi olla nimeltään Hawaiji. Jos menee isompien ketjujen kauppoihin valikoima on niissä pisteissä vähän niin ja näin.

      • Anonyymi

        Pitää mennä päivällä ostamaan, kun illalla niitä ei paistella, kun tuotteet on loppu


      • Anonyymi

        Oletkos ajatellut, että kaikki myymättömät irtotuotteet menee roskiin, siksi siellä ei hyllyt notku irtotuotteista enää iltamyöhään. Pakattuja tuotteita löytyy niin ettet nälkään kuole.


      • Anonyymi

        Kyse on tasan siitä että kauppa käy. Muut tuotteet aina löytyy lihapasteijat lihikset croissantit yms mutta pizzat ja hodarit aina yleensä loppu. Eli top tuotteita. Vedit ihan omat johtopäätökset. En tee Lidl:ssä kaikkia ostoksiani. Ei "hyvinvointivaltiossa" nälkään kuole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletkos ajatellut, että kaikki myymättömät irtotuotteet menee roskiin, siksi siellä ei hyllyt notku irtotuotteista enää iltamyöhään. Pakattuja tuotteita löytyy niin ettet nälkään kuole.

        Ja tietysti vähän riippuu kaudesta milloin mikäkin tuote on loppu. Oli sitten makea tai suolainen. Lattialle tippuneet menee ainakin roskiin sehän on selvää.


    • Anonyymi

      No ehdottomasti huonoin palvelu koskaan on ollut pyörä nurmella. Todella tylyä nais myyjiä ylimielisia akkoja

    • Anonyymi

      Siinä meillä on oikein Suomalaisia vellihousuja. Kirjoitatte tänne, tekstaripalstalle valitatte niinkuin nykysuomalainen mies. Naiset on menneet vellihousujen ohi ja osaavat pitää huolta itsestään. Nyt tulee vihje elämälle. Ensinnäkin, kukaan muu ei voi pahoittaa mieltäsi, kuin sinä itse. Toiseksi, kun saat huonoa kohtelua, ilmoita heti sille henkilölle joka sitä antaa. Kolmanneksi niin mitäs sanoisi, pidä ittes naisena niin pärjäät 2019 luvulla, miehet ei enää pärjää.

      • Anonyymi

        Olet selkeästi joku femakko ja suvakki, Tällainen oikein yhteiskuntaaktiivinen feikki Isot silmälasit päässä ja kierot silmät. Paasaa kuin YLE:n mamuillassa konsanaan tyyliin tähän : Et sä voi sanoo noin, et sä voi tosissaan sanoo noin ja jne. Sun maailma rajoittuu vain raumaan.


    • Anonyymi

      Väärin, olen suomalainen Nainen, joka ei valita Lidlin palvelusta. Senverta löytyy ulkonäköä ja muotoa kropasta, että tuollaiset pikku pojat juoksevat karkuun. Ja sen jälkeen kiukuttelevat ja kertovat äidille, miten taas on kiusattu. Taistele sinä työtön peräkammarin poika mamujen ja työttömyyden kanssa, niin ja käy joskus rauman ulkopuolella. Ai niin et voi kun ne kiusaansiellä rauman ulkopuolella.

      • Anonyymi

        Niinkun olet näitä jotka on kaikkeen tyytyväisiä. Niin ja kierrän tuollaiset elämän koulun luokan b priimukset kaukaa jotka ei käytä aivoja vaan puhelinta. Korostat itseäsi kovasti olet oikein korkealla. Tuollainen vittunaama perus Prisman kassaneiti 25v.


      • Anonyymi

        Eihän mamut muuta ole tehneet kuin raiskanneet muutama tapaus on ollut. Ei ole esim puukotustapausta mitä Turussa oli, tosin se oli terroristitapaus no kuitenkin sama asia. Juopot örisee kesäisin vaan omissa seurueissaan. Ja iltaisin on lande meininki suomeksi hiljaista. Mutta mulle on yks hailee vaikka olisit anorektikko olet vain yksi nyyymi muiden joukossa. Kannattaa ottaa ne lääkkeet ja mennä nukkumaan.


      • Anonyymi

        Ja sun ulkonäkö taitaa olla tasoa syöttöporsas


    • Anonyymi

      Voi hyvin käydä esim Stokmannilla tai K kaupassa, palvelua ja maksaahan se hieman enempi, mutta mitäs siitä. Kenekään ei ole PAKKO mennä hunon palvelun kauppaan, valinnan varaahan on kun kauppoja joka nurkalla. mm Lid kauppaan meo ihan omasta tahdosta, joten . . silloin hyväksyt kyseisen kaupan palvelu tason. Ja vielä, voi perustaa ihan omankin kaupan !

    • Anonyymi

      Katkeruus ja selkeä mielenterveys ongelma huokuu. Mies vellihousu
      vellihousu tekstaripalsta nykysuomi naiset vihje elämä mielensäpahoitus (huono kohtelu liittyy myös siihen) nainen X2 2019 Mies x2 siinä "ainoat ongelmat Suomessa nykyään".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe