Uusi näkökulma, miksi Madelein katosi

Anonyymi

Miten lapset yleensä käyttäytyvät, vanhempien jättäessä heidät yksin? Haluavat tietää tietysti minne vanhemmat ovat menneet ja miksi. Madelain isä kävi lapsiaan katsomassa., vähää ennen Madelein katoamista. Ehkä tyttö heräsi, teeskenteli nukkuvansa ja lähti isän perään kadulle katsomaan minne isä meni. Joku ohikulkijat huomasi harhailevan tytön ja otti mukaansa, ilman aikomuksia siepata häntä.
Tytön ollessa sievä, ehkä hyötyajatuskin kävi mielessä. Tyttö ei ehkä osannut selittää miksi oli kadulla. Kun Madelain ilmoitettiin kadonneeksi, ei talteenottaja uskaltanut kertoa tytöstä, peläten syytöksiä ja sitä että häntä ei uskota. Tytön löytäjän täytyi piilottaa tämä. Itse asiassa tytön "sieppaaja" voisi olla itsekin turisti ja mistä maasta tahansa. Tämä on vain yksi näkemys, jota mahdollisuutta ei ole ainakaan mainittu missään ja joka kuitenkin on ihan luonnollinen lapsen käyttäytyminen, tilanteessa , kun lasta ei otetakkaan mukaan jonnekin kivaan paikkaan, minne vanhemmat pääsevät. Lapsella on voinut olla myös huoli siitä, missä äiti on.

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisäys edelliseen. Tutkin vielä kirjoituksia ja niiden mukaan yksi teoria yhdeksästä on juuri Madelein harhailu yksinään. Jos tyttö kuitenkin heräsi isän käydessä huoneessa, suurin mahdollisuus on silloin että Madelein lähti isän perään. Dokumenttifilmeissä ei yleisintä ja todennäköisintä tilannetta ole huomioitu. Kun katoamisesta nousi suuri kohu, se tavallaan esti totuuden esiin tulon., tai olisi estänyt, jos tyttö olisi heti löydetty kadulta tai hotellin käytäviltä. Kirjoitukseni tavoitteena on herättää ajatus, että tapaukseen ei välttämättä tarvitse alkuaan liittyä mitään varsinaista rikosta, pikemminkin lapsesta huolehtiminen. Hän voisi siis vieläkin olla elossa

    • Anonyymi

      Lapsille oli annettu rauhoittavaa, jotta nämä nukkuisivat kun vanhemmat ovat viihteellä. Kaksoset eivät olleet edes heränneet vaikka asunnossa oli täysi hulabaloo kun Madeleine "katosi". Madeleinella oli joku ylivilkkaushäiriö, johon oli ilmeisesti lääkitys ja siihen päälle väärin annosteltu rauhoittava niin sydän pysähtyi. Kaks koiraa merkkasi asunnosta samat paikat eli sängyn ja komeron, jossa ruumista oli säilytetty. Samoin naisen päällä oleva t-paita haisi kalmolta. Nainen väitti sen olleen joskus työssä päällä, joten ruumiinhaju oli tarttunut siis kuolleista potilaista. Valhe.

    • Anonyymi

      Yllä oleva olisi pahin mahdollinen vaihtoehto. Miksi ei edes kunnolla tutkittu luonnollisinta vaihtoehtoa. Madeleinin vanhemmat olivat älykkäitä kokeneita erikoislääkäreitä molemmat. Tuskin he olisivat arvioineet lapsensa lääkityksen väärin. Madelein oli kaunis älykkäiden vanhempiensa näköinen lapsi, josta mitä todennäköisemmin olisi aikuisena tullut myös älykäs kaunis nainen, josta vanhemmat voisivat ylpeillä.
      Madelein oli siis pieni Lapsi jonka taustan tuntien kuka tahansa, etenkin lapseton henkilö olisi halunnut omakseen. Vähiten todennäköinen vaihtoehto on että vanhemmat olisivat aiheuttaneet lapsensa kuoleman itse ja sitten lavastaneet katoamisen. Aikaakin oli melko vähän ko. "teatteriin".
      Totuuden pmasta osuudestaan tapahtumien kulkuun tietävät ainoastaan vanhemmat itse.
      Jos Madelein olisi lähtenyt harhailemaan, hänet olisi voinut pysäyttää heti, käsittääkseni hotellin sisällä jo. Hän olisi voinut kertoa hukanneensa isänsä ja äitinsä eikä löytäjä olisi tiennyt mistä tyttö oli esim. aulaan tullut. Henkilö olisi voinut poistua saman tien tai viedä tytön omaan huoneeseensa. Tytöstä ei olisi jäänyt jälkiä. Ehkä löytäjä puhui jotakin harvinaisempaa kieltäkin.

      • Anonyymi

        No mietippä mikä olisi ollut lopputulema, jos nämä olisivat soittaneet ambulanssin ja paljastaneet mitä tapahtui?????? Molemmat olisivat joutuneet vankilaan, menettäneet uransa, jonka eteen ovat tehneet vuosikymmeniä töitä ja kaksi muuta lasta olisi huostaanotettu, eivätkä he koskaan näkisi heitä. Mitä siis tekisit heidän tilanteessa.....
        Lääkityksen voi antaa väärin esim siten, että molemmat antoivat saman annoksen toisistaan tietämättä....
        Ja miksi muuten nämä kaksi erittäin älykästä ihmistä olisivat jättäneet muka huoneiston OVEN LUKITSEMATTA.


      • Anonyymi

        Lukitseminen on voinut pettää, tai Madelein on koputellut tai itkenyt oven takana. Huostaan ottaja on voinut olla vaikka henkilökuntaa tai jo hotellista poislähdössä ollut henkilö tai jopa vierailulla ollut henkilö. Se selittäisi jälkien katoamisen kokonaan. Madelein on viety sylissä.
        Mitä ruumiskoiriin tulee, nehän eivät kerro ruumiin henkilöllisyyttä. Eivät aina ole edes oikeassa. Ruumiilla on tietty hajumolekyyli ja huoneistossa on koirien mukaan ollut joskus ruumis. Jos vanhemmat olisivat lääkinneet lapsensa väärin, vain toinen olisi syyllinen, eikä virheestä välttämättä seuraa kovinta rangaistusta. Tunnen monia lapsia, omani mukaan lukien, jotka varmasti ko. tilanteessa olisi lähtenyt etsimään vanhempiaan. Meillä Suomessa on löydetty konttausikäinenkin lapsi etsimässä huoltajaansa yöllä pimeässä ja syksyllä kylmässä.


      • Anonyymi

        No uskossasi saat olla, mutta faktahan on myös se, että ne on nimeomaan omat vanhemmat, jotka lapsiaan surmaavat, joko vahingossa tai tahallisesti. Koska asunnosta ei löytynyt murtojälkiä, vanhemmat sanoivat, ettei ovea oltu lukittu.


      • Anonyymi

        No, eikö se nyt ole kummallisuuden huippu, jos ei ole itkuhälyyttimiä?! Kukaan ei puhu niistä koskaan mitään. Niistä olisi kuulunut muutkin äänet asunnosta.


      • Anonyymi

        Vahinkoja sattuu viisaillekin ja jälkiä peitellään. En tiedä, että mikä siinä on muka niin epätodennäköistä.


    • Anonyymi

      Normaali ihminen ei osaa edes kuvitella, mitä hirvittävyyksiä pedofiilit ja satanistit tekevät varsinkin kauniille pikkulapsille. En ole paljon perehtynyt Madeleinen tapaukseen, mutta 'Candygirl' -dokumentista tuttu satanistien uhri Fiona Barnett kertoo, että ihan lähellä oli lomailemassa pahamaineiset amerikkalaiset pedofiilit. En halua edes kuvitella, mitä suloiselle lapsiparalle tehtiin. Tekijät saavat kyllä vielä tuomionsa Jumalan edessä. Maailma on pahan vallassa. Jeesus tulee pian. Fiona joutui itse noiden hirviöiden uhriksi lapsuudestaan asti, joten hän tietää, mistä puhuu. Hän on myös joutunut katselemaan toisten kidutusta, tappamista, kannibalismia ja muita sanoinkuvaamattomia hirveyksiä.

      • Anonyymi

        Barnetthan väitti että saatanallisiin rituaaleihin osallistui australialaisia julkkiksia, joissa tehtiin vaikka mitä kauheuksia. Ehkä hänelle on tapahtunut jotain pahaa lapsena,mutta jutut on täysin mielipuolisia.


      • Anonyymi

        <<Pedofiili-tv-juontajalla jopa 300 uhria
        25.10.2012 klo 20:01
        Britanniassa arviot edesmenneen tv-julkkis Jimmy Savilen hyväksikäyttämien lasten määrästä kasvavat päivä päivältä.<<

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2012102516250214

        <<Britannian hallitus on määrännyt aloitettavaksi tutkinnan poliitikkojen ympärille kiertyneiden pedofiliaväitteiden mahdollisesta peittelystä. Joidenkin nimekkäiden poliitikkojen on väitetty muodostaneen menneinä vuosikymmeninä pedofiiliringin, joka toimi Britannian hallinnon ytimessä.<<

        https://yle.fi/uutiset/3-7340584


    • Anonyymi

      Olen kirjoituksen alullepanija ja tiedän myös pedofiilien kauheudet , satanistien seremoniat ym. Nämä vanhemmat tuskin olisivat tahallaan kohdelleet lapsiaan huonosti, koska muistan ihan alkuvaiheessa tulleen ilmi, että pariskunnan lapset on hankittu keinohedelmöityksen kautta ja siksi erittäin toivottuja ja odotettuja. He eivät olisi saaneet jättää lapsiaan keskenään, mutta mieli teki saada vähän omaa aikaakin. Voisihan esim. oman ison omakotitalon yläkerrastakin kadota lapsi vanhempien nukkuessa tai omalta isolta kotipihalta. Tässä tapauksessa kolmivuotias on ymmällään missä vanhemmat ovat, missä itse on ja mitä kieltä ihmiset puhuvat. Tarkoituksenani on ottaa esille myös sanoakseni paras vaihtoehto ja luonnollisinkin, jota ehkä vähiten on tutkittu, että Madelein voisi olla elossa jossakin, jonkun perheen lapsena, tietämättä kuka on.. Ei kukaan "auttava" henkilökään olisi niin suuren kohun jälkeen uskaltanut esim. kertoa, että vei Madeleinin omaan huoneeseensa rauhoittumaan. Tai omaan kotiinsa autolla. Madelein on voinut alkuun esiintyä vaikka peruukki päässään, tai poikana. Toisaalta meillä Suomessakin esim. adoptio on hankala ja voin hyvin ymmärtää lapsikaupankin. Meillä esim. yksi kansanedustaja haki adoptiolapsen Kiinasta, vielä vanhempien lapsen, jonka äidin oma isä oli julmasti surmannut. En halua herättää turhaa toivoa, mutta kysyn kyllä miksi se pahin vaihtoehto on otettu heti tutkittavaksi, mutta ei helpompia. Kadulta pedofiili saa helpompiakin uhria, samoin satanistit ja sarjamurhaajat.

    • Anonyymi

      Vielä niistä ruumiskoirista. Ruumiskoirathan haistavat mädäntyneen ruumiin hajun. Käsittääkseni Madelein ei tässä ajassa kyllä vielä ehtinyt mädäntyä. Madeleinen vanhemmat pelästytettiin lähtemään kotimaahansa , väittämällä heitä murhaajiksi, Jos he olisivat voineet jäädä pitempään hotelliin, olisi voinut selvitä jotakin tärkeää. Kun tuli ilmi, kuinka korkeasti koulutettuja vanhemmat olivat ja kuinka kammottavia tekoja oletettiin tehdyiksi, ei kukaan uskalla enää kertoa, mitä on mahdollisesti nähnyt tai tehnyt. Etenkin jos oma tausta on vähän epäselvä.

      • Voin ihan omakotaisesta kokemuksesta kertoa, että koira kyllä lähes välittömästi haistaa kuoleman ja suljetun väliovenkin vierestä. Eli se siitä teoriasta mädäntymisestä.


      • Anonyymi

        Ruumis alkaa erittämään koiran haistamaa kemikaalia melkein heti kun elintoiminnot sammuu. Se haju jää petivaatteisiin ja kaikkialle missä ruumista on säilytetty tai kuljetettu. Kaksi koiraa merkkasi aivan samat paikat -sängyn ja komeron sekä äidin t-paidan. Vanhemmat väittivät että koirat ovat aikaisemminkin erehtyneet, kyllä, mutta se erehtyminen selviää siitä dokusta joka löytyy youtubesta. Laittaa miettimään.


      • Anonyymi

        Lausunnon noista koirien haisteluista antoi Suomen KRP, jolla perusteella vanhemmat joutuivat epäilyksen alle. Tyttö katosi toukokuussa, ko. koirien haisteluoperaatio oli vasta heinä-elokuussa ja tuossa loma-asunnossa oli asunut on melkoinen liuta muitakin lomalaisia.

        <<Maddyn sieppaajaa etsittiin Suomesta
        08.08.2008 klo 4:58
        Krp seuloi pedofiiliringin suomalaisia jäseniä.<<

        https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/200808078065144


    • Anonyymi

      No niin, katselin dokumenttifilmin heistä uudelleen. Sitä mukaan kun tutkimukset etenevät ja vaihtoivat suuntaa, kaikki tuntuivat yhtä uskottavilta. Ikkuna oli ollut joko auki tai ainakin raollaan, mikä selittää sekä sisään että pois pääsyn huoneistosta. Totuus ei selviä, ellei kyseessä ole kidnappaus tai "huostaan otto" ja Madelein itse ymmärtää jossakin vaiheessa olevansa kohuttu lapsi.
      Palasihan Saksassa koulumatkalla kidnapattu tyttö takaisin, mutta hän oli sen ikäinen että ei unohtanut ainakaan aikaisempaa kotiaan.. Madelein , jos elää saattaa saada helpottavan unohduksen, mutta muistaa siteen jonkun ärsykkeen tai tilanteen kohdalla aikaisemman elämänsä. Kuten kirjoitin vain Madeleinin vanhemmat tietävät totuuden siinä tapauksessa, että itse ovat tavalla tai toisella syyllisiä..

    • Anonyymi

      Katselin filmin vieläkin kertaalleen. Madelein vanhemmat asuivat edelleen samassa huoneistossa Madelein katoamisen jälkeen ja vuokrasivat auton vasta kolme viikkoa Madelein katoamisen jälkeen. Toisin sanoen asunnossa saattoi käydä henkilökuntaa tällä välin vaikka kuinka paljon, samoin auto olla kenen tahansa käytössä Madelein katoamisen ja vuokraamisen välillä. Ruumiskoiria käytettiin vasta auton vuokraamisen jälkeen sekä huoneistossa että autossa. Ruumiskoira ei nimeä hajuja, ei ehkä edes lajia., josta haju lähtee, eikä aikaa, jolloin ruumis on ollut ko. tilassa. Poliisien olisi pitänyt käyttää jälkikoiria , eikä ruumiskoiria heti Madelein katoamisen jälkeen, tai hakukoiria. Ruumiskoira on pätevimmillään etsiessään vesistöistä mahdollisesti hukkunutta, ko. Madelein katoamistilanteessa hajuja voi syntyä monesta eri syystä, eri paikkoihin joiden hajujen alkuperää ei voi tietää. Dokumenttifilmin loppuosassa selvitettiin, että Madelein ei ollut ollut kuolleena huoneistossa eikä vanhempien käyttämässä autossa. Se selvisi DNA testien pohjalta.
      Murronjälkiä ei ollut eikä voinut olla edes, koska vanhemmat jättivät ovet tahallaan lukitsematta ja seurueen jäsenet kävivät vuoron perään katsomassa toistensa lapsia, miten lapset voivat. Myös ikkuna oli ollut ainakin raollaan.
      Tutkimuksissa selvisi myös, että seurueen tulo lomalle lapsineen oli kauan jo varauslistan mukaan tiedossa ja myös heidän varaamansa illastamispaikan varaus joten suunnitelmallinen kidnappauskin on mahdollinen.

      • Anonyymi

        Heh heh, meinaatko että vanhemmat vuokranneet sattumalta saman vuokra-auton, jolla murhaaja kuskannut ruumista?

        "McCannit vuokrasivat auton 25 päivää tytön katoamisen jälkeen.

        Jo viime kuussa Portugalin poliisi kertoi löytäneensä McCannien vuokra-autosta ruumisnesteitä, mutta vielä silloin ei ollut varmaa, kenelle dna kuuluu.

        Daily Mail -lehden mukaan rikosteknisessä tutkimuksessa on nyt varmistunut, että autosta löytynyt dna kuului Madeleinelle. Rikostekninen analyysi osoittaa, että autosta löydetyt jäljet ovat peräisin juuri ruumiista, eikä elävästä ihmisestä.

        Poliisilähteiden mukaan Madeleinen dna:ta löytyi autosta niin paljon, että se ei voisi olla peräisin esimerkiksi tytön vaatteista tai leluista. "
        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000130509.html

        Ihan kuin sen lapsimissinkin tapauksessa, äiti murhannut ja mies suojelee.


      • Anonyymi

        Mikähän järki oli jättää huoneiston ovet lukitsematta? Ethän sinä jätä edes tyhjää hotellihuonetta lukitsematta, koska kaikki tavarasi on siellä. AInoa syy sellaisen väitteen esittämiseen on se, että sillä selitetään miksi murtojälkiä ei ollut, vaikka lapsi oli kadonnut. Avaimen voi antaa seurueen jäsenelle, takaisinhan se sinne terassille tuli.


    • Anonyymi

      Viime kuussa Viitosella tulleen dokumentin perusteella ainoat tekijät voivat olla vanhemmat. Kaksi koiraa toisistaan riippumatta ja eri päivinä tunnistivat veren sekä tytön huoneesta että vanhempien käyttämästä autosta samasta paikasta.

    • Anonyymi

      Kohdun vuokraaja haki Madeleinin takasin.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Sama syyttäjä sanoi kuukausi sitten, ettei vanhemmille ole todisteita toimitettu ja ettei niitä (konkreettisia) ole. Jos tällä pedofiilillä on kuvia Madeleinen ruumiista, niin ne kuvat on voinut ottaa kuka tahansa. Itse kyllä uskon edelleen, että vanhemmat surmasivat vahingossa lapsensa unilääkkeillä. Ehkä tuo ruumis löytyi ja joku pervo otti siitä kiristystarkoituksella kuvia, kuka tietää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama syyttäjä sanoi kuukausi sitten, ettei vanhemmille ole todisteita toimitettu ja ettei niitä (konkreettisia) ole. Jos tällä pedofiilillä on kuvia Madeleinen ruumiista, niin ne kuvat on voinut ottaa kuka tahansa. Itse kyllä uskon edelleen, että vanhemmat surmasivat vahingossa lapsensa unilääkkeillä. Ehkä tuo ruumis löytyi ja joku pervo otti siitä kiristystarkoituksella kuvia, kuka tietää.

        Jäänteet löytyneetkin ilmeisesti vasta äskettäin. Jos kuvia ruumiista niin lähes varmasti syyllinen ja hyvin todennäköisesti vaikka olisi kuvia elävänä. Jos jäänteet kellarissa niin kukapa muu ne sinne olisi haudannut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäänteet löytyneetkin ilmeisesti vasta äskettäin. Jos kuvia ruumiista niin lähes varmasti syyllinen ja hyvin todennäköisesti vaikka olisi kuvia elävänä. Jos jäänteet kellarissa niin kukapa muu ne sinne olisi haudannut.

        Ei ole löytynyt mitään jäänteitä. Syyttäjällä ei ole mitään konkreettista. Madeleinen vanhemmat eivät ole saaneet syyttäjältä mitään tietoa, koska sitä ei ole. Tästä oli juttua brittiläisessä lehdessä, syyttäjä ei ole ollut missään yhteydessä näihin vanhempiin. Jos ruumis olisi löytynyt niin siihen tarvitaan vanhempien dna:ta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole löytynyt mitään jäänteitä. Syyttäjällä ei ole mitään konkreettista. Madeleinen vanhemmat eivät ole saaneet syyttäjältä mitään tietoa, koska sitä ei ole. Tästä oli juttua brittiläisessä lehdessä, syyttäjä ei ole ollut missään yhteydessä näihin vanhempiin. Jos ruumis olisi löytynyt niin siihen tarvitaan vanhempien dna:ta.

        Höpöhöpö, et tiedä mitään, Madeleinesta on DNA-näytteet saatu aikoja sitten. Erittäin todennäköisesti on jäänteet löydetty, mutta tutkinnalla ei mitään kiirettä kun syyllinen vankilassa.

        Tuskinpa vanhempia vastaan löydetään mitään, eikä nyt epäillyn väitteet luultavasti edes riittäisi ilman todisteita. Vanhemmat voi ollakin syyttömiä, mutta ainakin huolimattomia olleet lasten suhteen kun lähtivät ravintolaan ja tuskin käyneet edes katsomassa niin usein kuin väittivät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpöhöpö, et tiedä mitään, Madeleinesta on DNA-näytteet saatu aikoja sitten. Erittäin todennäköisesti on jäänteet löydetty, mutta tutkinnalla ei mitään kiirettä kun syyllinen vankilassa.

        Tuskinpa vanhempia vastaan löydetään mitään, eikä nyt epäillyn väitteet luultavasti edes riittäisi ilman todisteita. Vanhemmat voi ollakin syyttömiä, mutta ainakin huolimattomia olleet lasten suhteen kun lähtivät ravintolaan ja tuskin käyneet edes katsomassa niin usein kuin väittivät.

        Syyttäjä sanoi, ettei heillä ole vainajaa ainoastaan jotain materiaalisia todisteita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syyttäjä sanoi, ettei heillä ole vainajaa ainoastaan jotain materiaalisia todisteita.

        Etkä taaskaan esitä mitään todisteita väitteellesi, eihän tapaus ole edes oikeudessa vaan tutkinnassa vasta, eikä ruumiista paljoa jäljellä olisikaan, varsinkaan jos poltettu tms.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkä taaskaan esitä mitään todisteita väitteellesi, eihän tapaus ole edes oikeudessa vaan tutkinnassa vasta, eikä ruumiista paljoa jäljellä olisikaan, varsinkaan jos poltettu tms.

        Ihme jankkaaja olet. Syyttäjän mukaan he voivat nostaa syytteen, vaikka ruumista ei ole. Brittilehtien mukaan mitään vainajaa ei ole löydetty, syyttäjät todisteet ovat vain materiaalia ei ilmeisesti kuvia tai viestiketjuja. Mikään niistä ei kuitenkaan todista että murhaaja olisi tämä saksalainen. Tuollainen sekopää voi hyvin valehdellakin saadakseen mainetta muiden pedofiilien keskuudessa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe