Eipä löytynyt

Anonyymi

Pohjalaisesta sanomalehdestä ei löytynyt Perussuomalaisten Eurovaali ehdokaslistaa. Oli Kokoomusta Sdp:tä Keskustaa Kristillisiä ja Rkp:tä.
Todellakin nyt loppui tuon roskalehden tilaukseni.

21 kommenttia

Vastaukset

 • Eipä tuo mitään haittaa. Hakkaraisen numero on 144 ja sen äänestäminen on paras teko näille persujen syrjiöille.

  Niistä kaikki sanoo, että ei sitä Hakkaraista voi päästää Prysseliin, mutta mun mielestä se sopii sen Jungersin kanssa hyvin yhteen.

 • Kun nurkkakuntainen porukka huutaa, ”rajat kiinni”, niin minne he Eurooppaa tarvitsee. Kiehukoon vaan omassa liemessään.

  • Olisko sunkin syytä kysyä joltain oppineelta mitä persut haluavat?

   Persut on moneen kertaan toistaneet, että Suomeen saa tulle henkilöitä joita Suomi tarvitsee, asumaan ja tekemään työtä.

   Savimajoista lähteneet luku- ja kirjoitustaidottomat aikuiset ihmiset joiden opettaminen on mahdoton tehtävä ei tänne kannata rahdata.

   Samoin nuoret miehet joiden elämä on murrosvaiheessa ja tulevat kulttuurista jossa naisen asema on kotieläinten tasolla, ei isoja määriä kannata kutsua. He eivät kotiudu, jos ryhmittyvät.

   Perheet joissa on isä ja äiti, heillä on harvoin samanlaisia vaikeuksia kotoutua. Lapset oppivat nopeasti kielen ja ovat mukautuvaisia.

   Hoe sinä vain tuota persu-pelokasta hokemaasi, se ei johda muuhun kuin, lisääntyvään kannatukseen.


  • ÄÄNESTÄMÄLLÄ ja vain äänestämällä EU-vaaleissa viimeistään 26.5.2019 voit vaikuttaa, minkälaisessa EUROOPASSA sinä haluat elää. Nämä ovat listavaalit kattaen koko Suomen, ja eri puolueilla on hyvinkin erillaiset näkemykset meidän tavallisten suomalaisten osalta, mikä on Suomen ja suomalaisten osuus yhdentyvän EUROOPAN taakanjaossa. Käytä äänivaltaasi ÄLÄ NUKU.


 • Porukka joka asiat alkaa ja päättyy samaan asiaan, niin ei voi paljon odottaa, eikä toivoa. Historialliset näytöt vielä jää suomalaisten elämän kurjistamiseen Sipilän hallituksen kumileimasimena. Siinä kaikki oppi mitä voimme persuista saada.

 • "kiero kuin kylkiluu" kuvaa hyvin vallitsevaa paikallista naismaista käytöstä.

 • Kyllähän tuon minäitsekkyyden helvettiin johtavan mekanismin ja syyseurauksen pystyy kaikki halutessaan ymmärtämään.

  Mitä nopeammin maailma muuttuu sitä epävarmemmalta tulevaisuus yksilöistä tuntuu.

  Mitä pelokkaampi yksilö sitä enemmän itseään ajattelee.

  Ihmisen resulssit ovat rajallisia, mitä enemmän ajattelee itseään sitä vähemmän jää mahdollisuuksia muille ja sitä vähemmän pystyy muita huomioon ottamaan. Itsekkyys, se minäminämaassa palvottu yksilökeskeisyys on kierre ja addictio, mistä on tullut niin yleistä ja normi, normaalia, ettei ihmiset sitä ymmärrä edes hävetä enää.

 • Ei kait ole Pohjalaisen vika, jos persut rajallisuudessaan eivät osaa, eivätkä kykene.

  • Tässä avaajan ilmoittamassa asiassa, mikäli sanomalehti POHJALAINEN on todella EU-vaaleihin liityvässä uutisessaan jättänyt tietoisesti pois Perussuomalaisen puolueen ehdokaslistan ja julkaissut kaikki muut, ei tämä ole enää olankohautuksella sivuutettava asia. Pohjalaisen päätoimittaja Toni Viljanmaa (kokoomuksen ehdokas eduskuntavaaleissa 2019) on henkilö, joka on vastuussa lehden julkaisuista. ÄLÄ NUKU käytä äänivaltaasi.


 • Yrittäkää te vain syyllistää persuja mutta on todella ihmisellä latvassa lahoa, jos ei tajua maailman mittasuhteita.

  Venäläiset ja amerikkalaiset syytävät räjähteitä maapallolla ja aiheuttavat valtavia pakolaisvirtoja.

  Meillä suomalaisilla ei ole pienuutemme takia mahdollista auttaa pientä osaakaan tuosta pakolaisvirrasta. Kaikessa muussakin vaaditte, että aiheuttajan pitää maksaa seuraukset mutta pakolaisten osalta puhutaan "meidän osuudesta".

  Ilmakehän lämpenemisen osalta suomalaisten osuus on 3 tuhannesosaa. Vaikka me suomalaiset lopetamme autoilun ja siirrymme vegaaniruokaan ja elämme igluissa lopun elämää ei ilmakehän tilanteessa tapahdu mitään paranemista.

  Koettakaa nyt päästä tuosta "suomi on kokoaan suurempi" ongelmasta. Me olemme täälä pohjoisessa pikku pläntissä lähinnä naurettavia hermanneja, kun puhutaan maapallosta.

 • Huvittavaa tuo persumainen maailmankuva, jossa suomalaiset asuvat jossain rajallisessa osassa palloa ja vielä omassa kuplassa, kaikkien vuorovaikutusten ja yhteistyön ulkopuolella, kuin Pohjois-Korea. Eihän sellainen koealta näytä.

 • Persujen Venäjäyhteydet tänään IltaSanomissa, lukekaa Timo Haapalan kolumni! Juuri sopivasti EU-vaalien alla paljastuu maanpettäjien toiminta ja esimerkiksi saksalaiselle lehdelle haastattelun antanutta Olli Kotroa ei enää voi pitää suomalaisena ehdokkaana, hän on jo osittain venäläisempi kuin venäläiset itse. Suomalainen, sinä valitset, suomalainen ehdokas tai maanpetturi, valinta on sinun.

  • Sattuipas sopivasti vaalikeskusteluun Haapalan esitys, jos uskoo tuohon esitykseen ja niitä esityksiä pukkaa lehdet pullollaan ennen vaaleja niin ääni menee taas samaan laariin,kuin aikaisemmin.

   Kyllä näitä Haapaloita riittää joka vaalien alla, varoittamassa hyväuskoisia äänestäjiä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sattuipas sopivasti vaalikeskusteluun Haapalan esitys, jos uskoo tuohon esitykseen ja niitä esityksiä pukkaa lehdet pullollaan ennen vaaleja niin ääni menee taas samaan laariin,kuin aikaisemmin.

   Kyllä näitä Haapaloita riittää joka vaalien alla, varoittamassa hyväuskoisia äänestäjiä.

   Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.


 • Tässä osiossa näytetään siirrytyn loanheittoon ja alkuperäinen asia unohdetaan täysin. Yritetään edes arkumentoida ko. asiasta, minkä vuoksi alkuperäinen viesti on avattu.

 • Pohjalainen ja sen edeltäjät on aina edustaneet suomalaista äärioikeistoa. Siksi on äärettömän kummallista, että äärioikeistoa edustavat persut eivät kelpaa sen äärettömän oikeistolaisille sivuille.

 • Pohjalaisessa ollut vain puolueiden maksettuja ilmoituksia. Persuilla rahaa laittaa maksettu ilmoitus kaikista ehdokkaista jos haluavat.

 • Pohjalaisesta löytyy vaan näitä rikoksistaan tuomittuja persujen ehdokkaita. Listat on lajissaan kunnioitettavan ja ennätyksellisen pitkät. Valovuoden muita puolueita edellä. Hakkaraisia, Mäkysiä ynnä muita vilpintekijöitä persuissa pisaa pilvin pimein. Kyllä mediat tietää.

 • Totta tosiaan. Ei persuilla muita yhteiskunnallisia saavutuksia olekaan kuin pitkät rikoslistat. Pelkäävät vain, että vanhojen puolueiden saavutukset viedään heiltä pois.

  • Weke Wennamo oli kuuluisin ja historiallisin persu

   Taisteli yhteiskunnallista epäsuhtaa vastaan


 • Veikko taisteli tuulimyllyjä vastaan. Kapitalismi valtasi maaseudun kaikella tapaa. Isot söivät pienet. Agraari Suomi vaihtui teollisuuden ja kaupan Suomeksi. Maaseudun mökkiläiset panivat itsensä pakettiin. Muuttivat kaupunkeihin, tai Ruotsiin mamuiksi.
  Veikon protesti eli aikansa, kunnes todellisuus nielaisi koko SMP:n.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.