Vaimo jäi kiinni

Anonyymi

Olen 60 vuotias mies.minulla on 49 vuotias vaimo Meri. Tämä ei ole niinkään seksinovelli vaan kerron mitä tapahtui biime torstaina. Naapurissamme asuu Salli hän on 50vuotias. Meristä ja hänedtä on tullut hyvät kaverit vuosien varrella. Sallilla on noin kolmelymppinen poika Toni. Menin kotiin siinä 13.00 aikoihin. normaalisti torstaisin olen 12-14 hoitamassa vanhan äitini asioita.
Ulko-ovelle jo kuulin ähkintää ja sanat "vittu , voi vittu...nyt vittu" Laitoin hiljaa oven kiinni ja jäin makuu huoneen ovelle joka oli kiinni. Ääni päässä huusi että tempaisevovi auki ja karjaise et mitä helvettiä?! Avasin oven niin hiljaa kun pystyin ja sängyllä makasi mies ilman paitaa farkut auki runkaten munaansa. Vaimoni istui täysin alastomana miehen pään päällä. ei niin että vähän kieli kutittelis klitorista vaan että koko pää oli vaimoni pillussa. Meri nytkytti ihan hulluna itseään ja välillä poika yritti ottaa happea. Ja Meri sanoi silmät ummessa että "pidä se pää paikallas vittu ja kieli ulkona." Sitten taas alkoi valittaa et voi vittu et tekee hyvää. Varmaan oli saamassa.. Sit hän avas silmät ja näki minut oven raossa. Järkytys oli molemmin puolinen. itse vain seisois ja mietin mitä teen. poika jatkoi nuolemista kun ei tajunnut mitä tapahtui. Ja minä lähdin ovet paukkuen. kun tulin illalla kotiin oli sauna lämmitetty ja ruoka valmis. eipä olla paljon puhuttu.

4

6321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerron nyt lisää. Meri meni eilen lääkäriin, sillä on tulehdus alapäässä. Perjantaina, tuon onnettoman torstain jälkeen päätin kostaa Merille tekosensa. Menin siis perjantaina kertomaan Sallille, miten meillä oli tapahtunut. Salli tunsi kohtaani sympatiaa ja antoi minun naida häntä paljaalla peräaukkoonsa. Mitäs siinä, hyvää teki ja laskin spermat pyllyyn. Vetäessäni kullini pois Sallin takapuolesta, huomasin siinä runsaasti kakkajäämiä. Pyysin Sallilta minigrip pussin ja vedin sen kaluni päälle.
      Mennessäni kotiin Meri oli jo nukkumassa. Asettauduin hänen selkänsä taakse ja aloitin varovasti hiplaamaan hänen pilluaan. Meri ynähteli ja havahtui siihen mitä olin tekemässä. Pimpero oli mukavasti kostunut, joten käänsin hieman kylkeäni saadakseni pussin pois kullini päältä. Käännyin takaisin Meriin päin ja painoin kullini hänen pilluunsa. Parhaita naintejani ajattelin vedellessäni paskaisella kullilla Merin pilluun.
      Aktin jälkeen menin pesemään vehkeeni kunnolla. Meri oli jo nukahtamaisillaan ja sanoi peseytyvänsä vasta aamulla. Tyynyliinanpäälisen oli sentään pistänyt takapuolensa alle, ettei lakanat kovin sotkeutuisi.
      Ja nyt yllätys, yllätys. Tulehtunut pimpero, ettei vaan Sallin pojalla ollut hammasmätää? Mistä se muutenkaan olisi tullut. Tunsin mielihyvää tekosestani. Nyt lähden Sallia katsomaan, meille muodostui mukava panosuhde, tosin puhtailla vehkeillä. Hoidelkoon Meri sisäistä kutinaansa, minä poika panen naapurin Sallia.

      • Anonyymi

        Kylläpä oli kaunis ja opettavainen tarina. Ulosteen siirtäminen vaimosi värkkiin molosi toimiessa agenttina kertoo hyvästä huumorintajusta kuin myös tietynlaisesta ehdottomuudesta. Kostajan kakkainen kalu ei vapise, ei totisesti, saatana. Edesmennyt Huuhaa-setäkin varmasti virnistää haudastaan käsin. Ei muuta kuin hyvää jatkoa, jos ei oma riitä. Kerro toki lisää uroteoistasi!


      • Erittäin vastenmielinen kertomus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä oli kaunis ja opettavainen tarina. Ulosteen siirtäminen vaimosi värkkiin molosi toimiessa agenttina kertoo hyvästä huumorintajusta kuin myös tietynlaisesta ehdottomuudesta. Kostajan kakkainen kalu ei vapise, ei totisesti, saatana. Edesmennyt Huuhaa-setäkin varmasti virnistää haudastaan käsin. Ei muuta kuin hyvää jatkoa, jos ei oma riitä. Kerro toki lisää uroteoistasi!

        Ja paskan vitut jonkun skitsofreenikon päiväkirjasta ote


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe