Vainotun ongelmia

Anonyymi

Toivottavasti tätä ei lue kukaan tuttava. Mutta sitten asiaan. Ongelma on tällainen: Olemme joutuneet mieheni kanssa muuttamaan usein erilaisten naapuri- ja muiden häiriköiden takia, jotka ovat tehneet elämästä ahdistavaa ja jopa eristäneet osittain meidät koloomme. Erityisesti on ollut yöllistä unen häirintää mahdollisella elektromagneettisella häirintälaitteella, varmaan monesti kuitenkin sateliitin kautta. Mutta on ollut muunkinlaista häirintää. Yhden yön/aamun aikana pihallamme oli käyty. Oli laitettu kumoon vaalimainosvaneripohjat, sillä tavalla pystyasennosta vaakaan ja sikin sokin. Myös yksi kyltti oli kuljetettu juuri toisen meistä auton tuulilasille. Mistä tiesi viedä muuten oikean auton lasille eikä esim. naapurin autoon? Yhdessä toisessa paikassa asuessamme puolestaan yöaikaan oli tuotu roskapussi takapilalle, ja sillä tavalla vaivaa nähden lumessa uppuroiden.

Mutta sitten se tästä häiriöstä syntyneeseen lisäongelmaan. Mun puoliso ei ole hirveän halukas kuskaamaan enää pesukonetta. Meillä ei ole ollut varmaan vuoteen nyt pesukonetta. Itse kärsin tästä. Toisaalta osin nykyisen asunnosta mahdollisesti piakkoin muuttamisen tähdenkään emme ole sitä ostaneet. Pesen pyykkiä käsin. Puoliso myös omalla tavallaan. Itse olen siinä tehokkaampi ja ahkerampi. Puoliso ei hirveästi välitä, jos haisee, eikä varmasti haista juuri hajujaan. No mun kakan haistaa kyllä vessassa, jos menee mun jäljiltä (enkä ole raapaissut tulitikkua), ja se kyllä pistää häneen vauhtia. Äkkiä löytyy tulitikkua. Itse haistan hänen epäpuhtaudesta johtuvan hajun ja oma pienikin hajuhaitta hävettää itseäni. Tämä eristää. Itse lähtisin vaikka ulkomaille, kunhan saisin puolisoon vauhtia. Nyt tavallaan on tullut uutuutena yksi asia, mikä on herätellyt puolisoani tästä poismuuttoon. Minut laitettiin aktiivimallin puitteissa toimintaan ja puolisoni ei ole hirveän ilahtunut asiasta, kun mun täytyy käyttää hänen autoaan - tai koulukyyti olisi toinen vaihtoehto siellä kulkea, muttei se ilmeisesti kulje kesälomien aikaan. Sitouttivat tavallaan puolisoni auton mun käyttöön, mulla ei siis omaa autoa. En siinä tilanteessa edes hoksannut, ettei tietenkään koulukyyti mene kesällä. Se tuli kyllä ilmi, että mulla ei omaa autoa ole, mutta puolisollani on kyllä... Yritin, että mun täytyisi ensin neuvotella hänen kanssaan. Mutta sopimuksella oli ikään kuin kiire.

Takaisin hygieniaan. Puolisoni on flegmaattinen eikä juuri välitä omista hajuistaan, vaikka pientä vihjettä tulisikin. Olen yrittänyt ymmärryttää häntä asiassa, mutta melkein kuin tyhjää puhuisin. Mitä kannattaa tehdä? Olisiko viisainta muuttaa hetkeksi Suomessa muualle, esim. asuntoon, jossa käytössä pesukone, vai lähtisikö kenties suorilta ulkomaille vainoa pakoon? Ja auttaisiko se?

4

<50

  Vastaukset

  • Mitäpä jos nyt kumminkin hankkisitte ihan ensimmäiseksi sen pesukoneen, millä saisitte vaatteenne puhtaiksi ja huolehtisitte hygieniastanne, etteivät ne vaatteet alkaisi haisemaan. Tuollaiset ongelmat kun ei maasta muuttamalla muuksi muutu. Tuollaiset vaalimainosjututkin saattaa olla penskojen kepposia ja tekeleitä, eikä kaikkea tarvitse niin tosissaan ottaa.

  • jos ulkomaille muuttaa niin pitää vielä opetella ulkomaan kieltä. pysykää suomessa. pesukone hyvä ratkaisu teidän ongelmaa. foliohattu olisi myös hyvä ratkaisu vainoon .

  • Jos ei aktiivimalli kiinnosta, niin paranoijaa on kyllä sen verran, että eläkkeelle varmaan pääsisit(te). Ihan oikeasti, täydellisiä naapureita ei ole. Joudutte pakenemaan ikuisesti, jos etsitte täydellisiä naapureita. Sateliittihäirinnät menevät foliohattutouhujen puolelle, sellaisiin ei kukaan tervepäinen usko.

   Normaalissa asumisessa haittaavat äänet ja hajut. Etenkin vanhoihin taloihin ei toimivaa ilmastointia saada. Ajattele asiaa teidän naapureiden kannalta. Suurin osa ei ufojutuista välitä, mutta tekin haisette. Tekin häiritsette naapureitanne. Ette ole normaaleita. Naapurinne saattavat jopa helpottua, kun muutette pois. Ajattelepa sitä! Jos ihan kiusalla jäisitte asumaan nykyiseen paikkaan?

   Useimmista taloyhtiöistä löytyy talopesula. Kaupungeissa on myös itsepalvelupesuloita, mutta niiden jatkuva käyttö tulee varmasti kalliiksi. Yksi vaihtoehto voisi olla moderni pulsaattoripesukone. Käsinpesua helpompaa, mutta automaattipesukoneella pesua työläämpää.

  • Minä en katselisi yhtä päivää tuollaista ukkoa!

   Tee oma johtopäätös mitä mieltä olen!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   339
   6675
  2. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   145
   3488
  3. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   189
   3297
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   18
   916