Vainotun ongelmia

Anonyymi

Toivottavasti tätä ei lue kukaan tuttava. Mutta sitten asiaan. Ongelma on tällainen: Olemme joutuneet mieheni kanssa muuttamaan usein erilaisten naapuri- ja muiden häiriköiden takia, jotka ovat tehneet elämästä ahdistavaa ja jopa eristäneet osittain meidät koloomme. Erityisesti on ollut yöllistä unen häirintää mahdollisella elektromagneettisella häirintälaitteella, varmaan monesti kuitenkin sateliitin kautta. Mutta on ollut muunkinlaista häirintää. Yhden yön/aamun aikana pihallamme oli käyty. Oli laitettu kumoon vaalimainosvaneripohjat, sillä tavalla pystyasennosta vaakaan ja sikin sokin. Myös yksi kyltti oli kuljetettu juuri toisen meistä auton tuulilasille. Mistä tiesi viedä muuten oikean auton lasille eikä esim. naapurin autoon? Yhdessä toisessa paikassa asuessamme puolestaan yöaikaan oli tuotu roskapussi takapilalle, ja sillä tavalla vaivaa nähden lumessa uppuroiden.

Mutta sitten se tästä häiriöstä syntyneeseen lisäongelmaan. Mun puoliso ei ole hirveän halukas kuskaamaan enää pesukonetta. Meillä ei ole ollut varmaan vuoteen nyt pesukonetta. Itse kärsin tästä. Toisaalta osin nykyisen asunnosta mahdollisesti piakkoin muuttamisen tähdenkään emme ole sitä ostaneet. Pesen pyykkiä käsin. Puoliso myös omalla tavallaan. Itse olen siinä tehokkaampi ja ahkerampi. Puoliso ei hirveästi välitä, jos haisee, eikä varmasti haista juuri hajujaan. No mun kakan haistaa kyllä vessassa, jos menee mun jäljiltä (enkä ole raapaissut tulitikkua), ja se kyllä pistää häneen vauhtia. Äkkiä löytyy tulitikkua. Itse haistan hänen epäpuhtaudesta johtuvan hajun ja oma pienikin hajuhaitta hävettää itseäni. Tämä eristää. Itse lähtisin vaikka ulkomaille, kunhan saisin puolisoon vauhtia. Nyt tavallaan on tullut uutuutena yksi asia, mikä on herätellyt puolisoani tästä poismuuttoon. Minut laitettiin aktiivimallin puitteissa toimintaan ja puolisoni ei ole hirveän ilahtunut asiasta, kun mun täytyy käyttää hänen autoaan - tai koulukyyti olisi toinen vaihtoehto siellä kulkea, muttei se ilmeisesti kulje kesälomien aikaan. Sitouttivat tavallaan puolisoni auton mun käyttöön, mulla ei siis omaa autoa. En siinä tilanteessa edes hoksannut, ettei tietenkään koulukyyti mene kesällä. Se tuli kyllä ilmi, että mulla ei omaa autoa ole, mutta puolisollani on kyllä... Yritin, että mun täytyisi ensin neuvotella hänen kanssaan. Mutta sopimuksella oli ikään kuin kiire.

Takaisin hygieniaan. Puolisoni on flegmaattinen eikä juuri välitä omista hajuistaan, vaikka pientä vihjettä tulisikin. Olen yrittänyt ymmärryttää häntä asiassa, mutta melkein kuin tyhjää puhuisin. Mitä kannattaa tehdä? Olisiko viisainta muuttaa hetkeksi Suomessa muualle, esim. asuntoon, jossa käytössä pesukone, vai lähtisikö kenties suorilta ulkomaille vainoa pakoon? Ja auttaisiko se?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitäpä jos nyt kumminkin hankkisitte ihan ensimmäiseksi sen pesukoneen, millä saisitte vaatteenne puhtaiksi ja huolehtisitte hygieniastanne, etteivät ne vaatteet alkaisi haisemaan. Tuollaiset ongelmat kun ei maasta muuttamalla muuksi muutu. Tuollaiset vaalimainosjututkin saattaa olla penskojen kepposia ja tekeleitä, eikä kaikkea tarvitse niin tosissaan ottaa.

    • Anonyymi

      jos ulkomaille muuttaa niin pitää vielä opetella ulkomaan kieltä. pysykää suomessa. pesukone hyvä ratkaisu teidän ongelmaa. foliohattu olisi myös hyvä ratkaisu vainoon .

    • Anonyymi

      Jos ei aktiivimalli kiinnosta, niin paranoijaa on kyllä sen verran, että eläkkeelle varmaan pääsisit(te). Ihan oikeasti, täydellisiä naapureita ei ole. Joudutte pakenemaan ikuisesti, jos etsitte täydellisiä naapureita. Sateliittihäirinnät menevät foliohattutouhujen puolelle, sellaisiin ei kukaan tervepäinen usko.

      Normaalissa asumisessa haittaavat äänet ja hajut. Etenkin vanhoihin taloihin ei toimivaa ilmastointia saada. Ajattele asiaa teidän naapureiden kannalta. Suurin osa ei ufojutuista välitä, mutta tekin haisette. Tekin häiritsette naapureitanne. Ette ole normaaleita. Naapurinne saattavat jopa helpottua, kun muutette pois. Ajattelepa sitä! Jos ihan kiusalla jäisitte asumaan nykyiseen paikkaan?

      Useimmista taloyhtiöistä löytyy talopesula. Kaupungeissa on myös itsepalvelupesuloita, mutta niiden jatkuva käyttö tulee varmasti kalliiksi. Yksi vaihtoehto voisi olla moderni pulsaattoripesukone. Käsinpesua helpompaa, mutta automaattipesukoneella pesua työläämpää.

    • Anonyymi

      Minä en katselisi yhtä päivää tuollaista ukkoa!

      Tee oma johtopäätös mitä mieltä olen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1769
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1674
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      64
      1513
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1505
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1485
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1392
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe