Persut ne vaan petti taas

Anonyymi

On se vaan kumma miten 3 kerran peräkkäin sama toistui ja persut petti äänestäjät täysin jäämällä pois hallituksesta. Vihreille ja vasemmistolle lahjoittivat oikeiston äänet ja sitten kehataan ulista kuinka maahanmuutto ja ympäristö asiat annetaan mennä niin perseelleen. Toivottavasti ovat nyt oikein tyytyväisiä vihreiden ja vasemmiston aikaansaannoksiin, sieltähän on tulossa vaikka mitä nyt, tämäkö persujen toive siis. Tämän tilanteen näin jo vuosia sitten. Ei pysty heikko kepu nyt puolustamaan maaseutua, maataloutta, metsätaloutta, ympäristöratkaisuja. Kiitos perussuomalaisten.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitempä meni kun rinne torppas. Et sinäkään voi mennä naimisiin vängellä naisen tai miehen se on ensin hyväksyätävä. Joten ota asiasta selvää ennenkuin jupiset.

    • Anonyymi

      Lohela oli ensin persu sitten sininen ja nyt nyt-liikkeessä. Yhden kauden kansanedustaja nostaa sopeutumisrahaa. Kyllä persujen ois hyvä olla hallituksessa kun on kerran suomen suosituin ihmisten mielestä.

    • Anonyymi

      Joo. Ihan sama onko ryhävalas Soini tai Pekka Puupää persujohdossa nii samaan populismipaskaan jotku uskoo. Hitlerin aikoja

      • Anonyymi

        Kerrotko meille tolloille mitä populismi on, tai millainen populisti on. Onko ne aina samanlaisia vai aina erillaisia, oikeistolaisia vaiko kommunisteja vai peräti ruotsimielisiä. Määrittele tarkasti populismi ja populisti. Voi kysyä studiojoukkueelta vihjeitä jos et tiedä tai tiettesi olet tietämätön.


      • Anonyymi

        "Populismi (latinan sanasta populus, 'kansa') on politiikan tyyli tai löyhä poliittinen ideologia, jonka mukaan politiikan pitäisi olla "kansan tahdon" ilmausta. Populistit korostavat yhteiskunnan jakoa tavalliseen kansaan ja eliittin, jota he pitävät korruptoituneena."
        -kvg

        Eipä tainnut Sipilä olla populisti, eikä taida olla Rinnekkään.


    • Anonyymi

      Minä en ainakaan näe vielä hallitusta missään, aloittaja näkee harhoja, Sipilä kävelee kohta ulos, jos Rinne ei taivu keskustan ehtoihin, missähän Rinteen omat vaalilupaukset seilaa ?

    • Anonyymi

      Äänestyspaikat on auki nyt myös viikonlopun, tänään menen perheeni kanssa äänestämään Perussuomalaista .

      • Anonyymi

        Huomenta sinne, järkevä päätös.


      • Anonyymi

        Vittuako se meille kuuluu jos perhees persuputinpopulisteja äänestää. Muista ny kuiteski ettei lapset saa äänestää. Buahhhaaa hahhahhaa


    • Anonyymi

      Onpa nolua kun venäjän trolliruplia virtaa persuille. Putinin äärioikeistoolikarkit haluaa eu hajaannuksen. Hyi helvetti

    • Anonyymi

      Mitempä mennä naimisiin jos toinen ei halua. Kannattaako rupikonnan yrittää mennä naimisiin prinsessan kanssa? Ei kannata, ei taso riitä. Sama pitäisi perussuomalaisten äänestäjien ymmärtää, puolueen lupaukset ja taso ovat niin kaukana minkään muun puolueen ajatusmallista ettei määrissä unissakaan voi ajatella hallitus yhteistyötä kenenkään kanssa. Soinihan sitä tarvittavaa yhteistyötä yritti ja käänsi kelkkaa sen tarvittavan verran minkä perussuomalaisten täytyy tehdä ennenkuin valmista syntyy ja miten siinä kävikään. Eikö tätä ymmärrä. Tuolla ovat äänestyspaikat auki ja ensimmäisen kerran eläissäni aijon äänestää kaupunkilaista vihreää. Tähän olen päätynyt oikeiston, sitten tämän perussuomalaisen rikollisryhmän kautta. Aivan sama ketä äänestää, kunhan ei perussuomalaista.

      • Anonyymi

        Oneksi on ajatusmailma kaukana muista puolueista. On edes joju ryhmä johon voi luottaa ja joka ajaa isänmaan etua. Nyt on kaatuneitten muistopäivä, siinä on kylliksi arvoa äänestää isänmaan puolesta, ei alkaa halailemaan afrikkaa ja lähiitää.


    • Anonyymi

      Se puolue joka ajaa isänmaan etuja ei ole ainakaan perussuomalaiset. Perussuomalaiset ovat ajaneet vain vasemmiston etuja ja tuhonneet kohta koko maaseudun elämän. Niinsanottua oikeistoa ei enää olekkaan, sen on tuhonnut mitään aikaansaamaton terroristiryhmittymä joka antaa vasemmistolle tilaisuuden tappaa koko suomi. Sipilä tulee olemaan koko näiden vaalien jälkeen seuraaviin vaaleihin asti tärkein mies koko eduskunnassa. Kaataa jämäkkyydellään tämän perussuomalaisten vasemmistolle lahjoittaman hallitus yrityksen. Tappiosta huolimatta on mies paikallaan ja torjuu täystuhon heti alkuunsa. Tästä on hyvä muistaa Sipilää ja myös se mitä perussuomalainen politiikka aiheuttaa eli isänmaan tuhoa.

    • Anonyymi

      Persut ei aja isänmaan etua.. Ne ajaa Putinin etuja. Herätys ihmiset

    • Anonyymi

      Meidänkin teini-ikäinen väittää vastaan kaikissa asioissa mitä sille yrittää sanoa. Vähän samahan se tuntuu olevan nykyään politiikassakin, ihmiset eivät ole tottuneet siihen että on joku puolue mikä sanoo asiat niin kuin ne ovat ja linja pitää kritiikistä huolimatta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe