Aihe

Kaislikossa Kuhisee

Anonyymi

https://fi-fi.facebook.com/events/säkylä/kaislikossa-kuhisee-säkylä-1462019/781454242212765/

No niin, tämän vuoden Kuhinat järjestetään perjantaina 14.6., ja esiintyjinä ovat esimerkiksi Saara Aalto ja kolmen vuoden takaisten Kuhinoiden tapaan Arttu Wiskari. Yllä mainitulla sivustolla ohjelmisto ja aikataulu tarkemmin, eikä sen näkeminen näemmä edellytä kirjautumista Facebookiin. Sinne sitten taas, kun ilmaiseksi pääsee!

18

280

  Vastaukset

  • Mukana! Missä esiintyjien aikataulu? Tuo linkki ei toimi.

   • Pitäisi toimia kun otat kopion linkistä ja liität linkkiriville. :)


  • Kuhinalehti postilaatikkoon tänään. Eli ei hätää.

   • Jeps. Jännä kyllä tuo linkki sikäli, kun tuollaiseksi muuttui. Kenties ei tunnista ääkkösiä. Mutta Kuhinalehti on tosiaan tullut niin siitäkin pystyy löytämään tietoja tapahtumasta.


  • Olisi kiva, jos kuhinoissa olisi joskus hyviä esiintyjiä.

  • Kuten?

  • Jarkko Ahola voisi ainakin olla hyvä. Tosin Jarkko Aholan soolouralta ei taida juurikaan löytyä kappaleita, mitkä olisivat alun perin kyseisen artistin esittämiä. Mutta eipä se sinänsä vähennä artistin eikä tämän esittämän musiikin arvoa, ainakaan minusta.

  • Jarkko Honkasella on hyviä iskelmiä ainakin siltä osin mitä olen kerennyt kuuntelemaan. Paljon on toki sellaisiakin biisejä artistilla mitä en ole vielä kuunnellut, mutta ainakin toistaiseksi kuuntelemani perusteella on hyviä iskelmäkappaleita.

  • Jarkko Ahola voisi olla ok kakkosesiintyjä ja anteeksi, mutta kuka on Jarkko Honkanen? Jokaisella on toki suosikkinsa, mutta esim. Saara ja Arttu vetivät molemmat mahtavan keikan ja todella paljon väkeä Säkylään!

   • https://fi.wikipedia.org/wiki/Jarkko_Honkanen

    Juu ei sitä anteeksi tarvitse pyydellä. YouTubesta löytyy biisejä, kun kirjoitat artistin nimen hakukenttään. Esimerkiksi seuraavanlainen biisi on ollut ainakin Taivaan Tulet -sarjan eräässä jaksossa:

    https://www.youtube.com/watch?v=UVPUuTCIkvs

    Toki sellainen rokimpi ja metallisempi sävel sopisi omaan musiikkimakuuni kuin kumpikaan tämän vuoden esiintyjistä. Popimpi musiikki toki on myös hyvää ja iskelmä, mutta kaikilla on tosiaan omat suosikkinsa kuten mainitsit.


  • Totta, artistia joka on kaikkien mieleen, ei ole vielä syntynytkään. Nyt ohjelma on suunnattu aika selkeästi nuorelle kuulijakunnalle, mutta kyllä yleisön seassa oli toki kaiken ikäistä kuulijaa ja näyttivät nauttivan täysin rinnoin esityksestä!

  • Jarkko Ahola saapuukin runsaan viikon päästä sunnuntaina Säkylän urheiluhallille 8.3.2020 pianokonserttiin.

   Vielä ei ole kaiketi julkistettu, ketkä tämän vuoden (2020) Kuhinoissa esiintyvät vai onko esiintyjiä lainkaan. Monena vuonna on jo ollut musiikkiesiintyjiä, joten sen puoleen voisi ainakin olettaa ainakin yhden artistin tänäkin vuonna tulevan taustayhtyeineen. Mutta aika näyttää mitä tuleman pitää!

   • Koska mahtaa esiintyjät julkaista?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koska mahtaa esiintyjät julkaista?

    Eiköhän ne tässä keväällä julkaista, jos sellaisia siis ilmenee. Vaikka useamman vuoden esiintyjäperinne ei takaa joka vuodelle esiintyjää, herättää kyllä silti mielenkiintoa josko tavan mukaisesti joku tulisi. Mutta aika näyttää.


   • Kyllä ne on Koronavirukset jotka Säkylän kaislikossa kuhisee alkukesästä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä ne on Koronavirukset jotka Säkylän kaislikossa kuhisee alkukesästä.

    Itsekin mietiskelin, mahtavatko koronaviruksen vaikutukset ylettyä sinne saakka. En sitten tiedä miksi sen takia aiempi viesti poistettiin. Mutta aika näyttää miten käy.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Itsekin mietiskelin, mahtavatko koronaviruksen vaikutukset ylettyä sinne saakka. En sitten tiedä miksi sen takia aiempi viesti poistettiin. Mutta aika näyttää miten käy.

    Joo, Kuhinat on tältä vuodelta peruttu, Säpinät vielä empii. Näin kertoi paikallislehden eilinen numero. Ja Facebookissakin on tieto Kuhinoiden peruuntumisesta.

    https://fi-fi.facebook.com/kaislikossakuhisee/


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   81
   6931
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6799
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   267
   4113
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   83
   3003