Miten alkaa sähköherkkyys

Anonyymi

Kertokaas millaisilla oireilla alkaa sähköherkkyys? Nipistelee ja kihelmöi sormenpäissä kun käyttää pidempään kannettavaa? Puhelujen jälkeen korva kuumottaa? Taustalla on ensin useamman vuoden homealtistus ja sen jälkeen kemikaaleistakin on tullut oireita jo pari vuotta. Kummastelen näitä tuntemuksia kun ilmenevät vain noissa tilanteissa?

3

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Itsellä sähköherkkyysoireet alkoivat sisäisellä tärinällä, jalkapohjien pulputelulla, ja sillä että elohiiri nykii silmäkulmassa. Puhelimen näyttöä katsoessa näkökenttään tulikin vaaleata pystyviivaa, joka häiritsi lukemista, sitten tosiaan tuo, että sormiin sattuu, kun kännykkää käyttää, jopa silloin kun puhelimen laittoi lentotilaan siksi aikaa kun luki jotain lehtijuttua vaikkapa. Wifi alkoi tuottaa kipuja, jotka voivat olla missä vain ja vaihtaa paikkaa mihin vain.

      Puhelut kannattaa puhua kaiuttimen kautta. Kannattaa laittaa netti toimimaan langallisena, Wifi pois päältä. Hankkia erillinen hiiri ja näppis langallisina tietysti.

    • Anonyymi

      Ihmisen biosähkön sähkövirrat syntyvät ionien - jotka ovat enimmäkseen positiivisesti varautuneita - liikkeistä. Enimmäkseen positiivisesti varautuneiden kalium-, natrium- ja kalsiumionien liikkeistä syntyy biosähköä.

      Voiko ionikanavasairaus aiheuttaa ihmiselle kipuja?

      Vastaus: Kyllä, ionikanavasairaudet voivat aiheuttaa ihmiselle kipuja. Ionikanavat ovat proteiineja, jotka sijaitsevat solujen kalvoissa ja säätelevät ionien virtausta soluihin ja ulos soluista.

      Ionien virtaus on tärkeää monille solutoiminnoille, kuten hermoimpulssien johtamiselle, lihasten supistumiselle ja kivun tuntemiselle.

      Ionikanavasairauksia on yli 300, ja ne voivat vaikuttaa lähes kaikkiin kehon elimiin ja järjestelmiin. Jotkut ionikanavasairaudet, kuten kystinen fibroosi ja kateenkorvatulehdus, aiheuttavat kipua tulehduksen ja kudosvaurion kautta. Muut ionikanavasairaudet, kuten perinnöllinen hermosärky ja kynnysjännitysdystonia, aiheuttavat kipua hermoston toiminnan häiriöiden kautta.

      Ionikanavasairauksien aiheuttama kipu voi olla erilaista riippuen sairaudesta ja sen vakavuudesta. Kipu voi olla akuuttia ja terävää tai kroonista ja tylppää. Se voi tuntua tietyssä kehon osassa tai olla levinnyttä. Kipu voi pahentua tiettyjen toimintojen, kuten liikkeen tai kylmän sään vaikutuksesta.

      Ionikanavasairauksien aiheuttaman kivun hoitoon käytetään useita lääkkeitä, kuten kipulääkkeitä, masennuslääkkeitä ja kouristuksia estäviä lääkkeitä. Fysioterapia ja muut kuntoutushoidot voivat myös auttaa kivun hallinnassa.

      Kyllä, ionikanavasairaudet voivat aiheuttaa ihmiselle kipuja useilla eri tavoilla. Yleisimpiä kiputyyppejä ovat:

      NEUROPAATTINEN KIPU: Tämä kipu johtuu hermoston vaurioista tai toimintahäiriöistä. Se voi tuntua polttavalta, pistelevältä, puutuvalta tai kipeältä. Neuropaattinen kipu voi olla jatkuvaa tai ajoittaista, ja se voi pahentua yöllä.

      LIHASKIPU : Ionikanavasairaudet voivat aiheuttaa lihaskramppeja, heikkoutta ja väsymystä. Nämä oireet voivat johtaa lihaskipuihin, varsinkin fyysisen rasituksen jälkeen.

      NIVELKIPU : Ionikanavasairaudet voivat aiheuttaa nivelten tulehdusta ja turvotusta. Tämä voi johtaa nivelkipuihin ja jäykkyyteen.

      PÄÄNSÄRKY : Ionikanavasairaudet voivat aiheuttaa päänsärkyä ja migreeniä. Nämä kivut voivat olla tylsiä tai sykkiviä, ja ne voivat olla pahimpia aamuisin.

      Kipujen vaikeusaste ja tyyppi vaihtelevat yksilöllisesti ja riippuvat ionikanavasairauden tyypistä ja vakavuudesta.

      Kipu on yleisin ionikanavasairauksien oire, muita oireita voivat olla väsymys, lihasheikkous, kouristukset ja sydämen rytmihäiriöt.

      Jotkut ionikanavasairaudet johtavat ionikanavien liialliseen aktivoitumiseen, mikä voi aiheuttaa hermoston liikeaktivoitumista ja kipua. Toiset ionikanavasairaudet johtavat ionikanavien toiminnan heikkenemiseen, mikä voi aiheuttaa hermoston toiminnan häiriöitä ja kipua.

      Ionikanavasairauksien yhteydessä kehossa voi esiintyä tulehdusta. Ionikanavat ovat tärkeitä solujen toiminnalle, ja niiden toiminnan häiriintyminen voi johtaa useisiin eri sairauksiin, mukaan lukien tulehduksellisiin sairauksiin.

      Esitin jatkokysymyksen: Voiko jokin ulkoinen tekijä saada ihmisen ionikanavat toimimaan normaalista poikkeavalla tavalla?

      Vastaus: Kyllä, useat ulkoiset tekijät voivat saada ihmisen ionikanavat toimimaan normaalista poikkeavalla tavalla. Näitä tekijöitä ovat muun muassa:

      Lämpötila: Lämpötilan muutokset voivat vaikuttaa ionikanavien toimintaan.

      Kemikaalit: Jotkut kemikaalit voivat estää tai aktivoida ionikanavia.

      Lääkkeet: Jotkut lääkkeet voivat vaikuttaa ionikanavien toimintaan.

      Sähkömagneettiset kentät: Sähkömagneettiset kentät voivat vaikuttaa ionikanavien toimintaan. Esimerkiksi erittäin matalataajuinen sähkömagneettinen säteily voi aktivoida kalsiumkanavia ja johtaa solujen kuolemaan.

      Taudit: Jotkut sairaudet voivat vaikuttaa ionikanavien toimintaan. Esimerkiksi perinnölliset sairaudet, kuten kystinen fibroosi ja sydämen rytmihäiriöt, voivat johtua ionikanavien toiminnan häiriöistä.

      Ikääntyminen: Ionikanavien toiminta heikkenee iän myötä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe