Ylivieskasta on tulossa Suomen tuulivoimaisin kaupunki,

Anonyymi

kunhan saadaan kaikki tuulipuistot rakennettua.
Parisataa liki 300-korkeaa myllyä tuottaa sähköä ja miljoonat eurot kilahtelee
yhteiseen kassaan.
ei olla enää köyhiä eikä kipeitä , vaan onni pesii joka tuvassa.
Ja koulut täyttyy onnenkantamista.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      hieno homma ja maailma pelastuu,

    • Anonyymi

      Suurin ympäristö tuho aiheutetaan sillä tuotannolla, jolla tuo
      tappiollinen tuotannon ala pidetään pystyssä.
      Kaikki sen tuotannon arvo on turhaa kulutusta luonnolle.
      Mikään muu ei saastuta
      yhtä paljon koska verorahat tulevat hiili- ja atomivoimalla
      tehdystä vientituotannosta.

    • Anonyymi

      Jos pitää pakolla tänne tuulivoimaloita tehdä, niin miksi ei sinne, missä on jo valmiiksi ruma ympäristö? Eilen tätä mietin kun Ylivieskan keskustassa jouduin pitkästä aikaa käymään. Sinne ne myllyt kuuluis, keskusta on kuin suoraan 60-70-lukujen Neuvostoliitosta. Harmaa, ruma, rähjäinen, liiketilat ammottaa tyhjyyttään. Eikä syyttä, Ylivieskan keskustasta ei vaan saa viihtyisää ja vetovoimaista millään konstilla ja kun melkein kaikki rakennuksetkin on homeessa, niin eipä niihin ole yrityksiäkään tulossa. No, toisaalta kaupunkimme keskusta näyttää siltä mitä päättäjätkin on suurin osa: menneisyyteen jämähtäneiltä junteilta.

      • Anonyymi

        Sinäpä sen kirjoitit! Peukut tälle!


      • Anonyymi

        Tyypillinen hoopovetinen kommentti.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Näin on, mutta eivät Suomen päättäjät mitään tajua.


    • Anonyymi

      Lestat vaan ovat jäävejä äänestämään tuulivoimasta, koska Tuulivoimayhtiöt maksavat Suviseurat!

      • Anonyymi

        Jääviysasioihin pitäisi kiinnittää paljon enemmän huomiota.

        Tuulivoimafirmat maksavat puolelleen kaikki halukkaat. Ja kun Pohjanmaalla kaikkea tunnutaan ajattelevan rahanteon kautta, niin tuulivoimafirmoilla on helppo homma aika pienilläkin rahoilla valloittaa itselleen ihmisten lähiympäristöt. TODELLA TYHMÄÄ.


    • Anonyymi

      Kalajokilaaksoon rakennetaan 600 teollisuustuulivoimalaa pelloille, metsiin ja pihoille ensi kesän aikana!!

      Elämänedellytykset on viety. Myllyt ovat 2 kertaa niin isoja kuin Keski-Euroopassa käytetyt!

      Massamuutto stadiin alkaa!

      • Anonyymi

        Kyllä, mökki lähtee meillä ainakin myyntiin syksyllä. Tänne ei jäähä kahtomaan tätä luonnon raiskaamista. Ikävä on suku ja juuret jättää, mutta eipä tässä ole enää vaihtoehtoja. Lainat onneksi maksettu, että voi mökin halavalla myyä, eiköhän joku ostaja löydy. Työtä tekevälle löytyy ja varmaan paremmin ku täältä. Nuoret onki jo meiltä muuttaneet muualle opiskelemaan, eivätkä kuulema takasi tuu tänne kepujunttien hölmölään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, mökki lähtee meillä ainakin myyntiin syksyllä. Tänne ei jäähä kahtomaan tätä luonnon raiskaamista. Ikävä on suku ja juuret jättää, mutta eipä tässä ole enää vaihtoehtoja. Lainat onneksi maksettu, että voi mökin halavalla myyä, eiköhän joku ostaja löydy. Työtä tekevälle löytyy ja varmaan paremmin ku täältä. Nuoret onki jo meiltä muuttaneet muualle opiskelemaan, eivätkä kuulema takasi tuu tänne kepujunttien hölmölään.

        Kiitos ja hyvästi, muuta kainuuseen, siellä on vielä kivikautta jäljellä, voit kertoa kummitusjuttujasi ihan vapaasti luolan perukoilla nuotin räiskeessä..


      • Anonyymi

        Kukahan tässä elää kivikautta, ainakin ajattelun tasolla? Mielestäni sinä! Perustelut: ihmisten kyykyttäminen ei ole nykypäivää, ei myöskään luonnon turmeleminen, jota myös tuulivoiman rakentaminen metsiin on. Tule pois luolasta pikkumenninkäinen!


    • Anonyymi

      UUSI
      Nyt etsitään Ylivieskassa rakennusten sisäilmaongelmiin syitä esim. Lukiolla. Syy ongelmiin piilee langattomissa verkkoyhteyksissä, joita on kouluissa liikaa. Myös lisääntyneet impulssi-infraäänet (teollisuustuulimyllyistä joiden vaikutussäde on jopa 60 km!!) aiheuttavat tuulisella säällä: oksettavaa oloa, paineentunnetta, tinnitusta, ripulia, korvasärkyä, huimausta, epätodellista oloa, sydämen rytmihäiriöitä jne.

    • Anonyymi

      Onhan se hyvä, että saadaan kirkontornille korvaajat. Ennen tiesi lähestyvän Ylivieskaa, kun kirkontorni näkyi. Nyt tietää lähestyvänsä Ylivieskaa, kun tuulivoimalat näkyy. Niistä vain ei pysty suunnistaa keskustaan, kun myllyjä on vähän siellä täällä.

    • Anonyymi

      Hyvä jos seurakuntakin uskoo faktaa eikä persölinää ja sijoittaa puhtaasseen tulevaisuuteen!

      Tuulimyllyt ovat tervetulleita ja komeita! Koon kaksinkertaistaminen nelinkertasistaa tuoton ja lapojen välistä mahtuu jo lepakkokin lentämään :) Eikä luolamees yllä lapoohin ollenkaan.

      • Anonyymi

        No rakentakaa vaikka koko käpykylä täyteen niitä voimaloitanne, meikä lähtee. Ja niin lähtee moni muukin, siinä sitten ihmettelette, että no nyt on teollisuusalueita, vaan ei nuoria asukkaita. Mulle nyt on ihan sama, mitä tällekki räkäläntille tapahtuu, ruma kaupunki ja ainoat jokseenkin mukavat maastot pilataan teollisuudella. Eiköhän löydy parempaa elämää ja fiksumpaa ajattelua muualta, tänne jää ne urpot, jotka ei muualla pärjää, koska ovat niin takapajuisia juntturoita. Keput, lessut, laitapuolen kulkijat ja vanhukset, jotka ei enää karkuun pääse. Hyvästi.


    • Anonyymi

      Tuulivoimarakentamisessa on tähän asti sivuutettu täysin lähiasukkaiden mielipiteet. Nyt kuitenkin olen ollut havaitsevinani heikkoja signaaleja siitä, että on alettu ymmärtää, että niiden ääntä, jotka joutuvat kärsimään joistakin ratkaisuista yhteiskunnassa, pitäisi kuulla enemmän. Tämä tulee varmaan koskemaan myös tuulivoimarakentamista. Toivoa siis on. Kohta ei ole ehkä enää mahdollista se, että valtaa pitävät pyyhkivät tuulivoimalähiasukkaiden mielipiteillä ja toiveilla leveitä, kapeita, pystyjä, pyöreitä, treenattuja, treenamattomia pyllyjään.

      • Anonyymi

        No sen päivän kun näkis, että ylivieskan valtuutetut välittäis kuntalaisista, haha! Näillä ei mitään omaatuntoa olekaan, eivätkä välitä paskan vertaa jos joku joutuu kärsimään heidän idiootti-päätöksistään. Mutta onneksi voi toimia sen mitä voi ja nämä tuulivoimajuntturat saa sen tuntea omassa elämässään. Monelle on jo tullut kapuloita rattaisiin, kenelle taloudellisia, kenelle yritysmaailmassa, työ- ja asuntokuvioissa. Ette usko, mutta meikäläinen osaa manaushommat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe