Mitä tämä voi olla?

Anonyymi

Sisko on ihan muuttunut eri ihmiseksi.
Tuntuu että hän on ihan pallo hukassa vaikka on 40v. Ei osaa suunnitella tulevaisuutta. Käyttäytyy kuin teini. Elää teinin elämää. Ei etsi työtä. Ei ymmärrä asioita. On vastuuton. Ei puhu tuneista. Ei näytä tunteita. On helposti johdateltavissa.
Hän on ihan eri ihminen kuin aikaisemmin.
Mitä tää voi olla?

11

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se on sitä itsenäisen ihmisen elämää, joka haluaa elää omalla tavallaan, ei siten, miten joku toinen haluaisi hänen elävän.

    • Anonyymi

      Ei kyllä tässä täytyy olla jotain muuta esim.. neurologista tai joku muu sairaus. Näen että kaikki ei ole hyvin. Asiat on huonosti. Mikä se voi olla? Hänen päättelykyky on mm. heikentynyt tosi paljon siitä mitä se on ollut.

    • Anonyymi

      Käyttääkö mitään lääkkeitä? myös luontaistuotteet olisi otettava huomioon, koska ne sisältävät aivan samoja aineita mitä apteekistakin saa ilman reseptiä. voi vaikuttaa hormonitoimintaan joka vaikuttaa koko persoonallisuuteen

      Olen myös kuullut, että raskaus voi aiheuttaa todella isoja muutoksia persoonassa ja palautuminen alkaa vasta kun lapsi on syntynyt ja imetys on lopetettu.

      Lääkäriin olisi tietysti hyvä mennä, mutta hänen pitää itse hakeutua sinne. Skitsofrenia tulee tietysti ensinmäisenä mieleen oireista päätellen, kun on niin emotionaalisesti hukassa ja muistin tai fyysisten toimintojen kanssa ei ole ongelmia. Lääkäri määrää ensin todennäköisesti psykologille ja sieltä lääkitys ainakin masennukseen. Tarvitsee todennäköisesti selkeämmät oireet, jotta kuvataan. Yksityiselle neurologille menoa olisi hyvä harkita jos hän ei ala palautumaan vuoden sisällä, kun kaikki muu on kokeiltu.

    • Anonyymi

      Ei käytä lääkkeitä eikä luontaistuotteita. En usko että se olisi skitsofreniaa. Ei ole raskauksia. Epäilen kyllä jotain aivoperäistä sairautta tai syndroomaa..Muisti on myös vähän huonontunut. Mitähän se vois olla?

    • Anonyymi

      Toi että ei puhu tunteista on ollut ennenkin, mutta hukassa oleminen ja päättelykyn heikentyminen myöhemmin. Ei ole aistiharhoja...voisiko olla autismia tai aivoverenkierron häiriötä?

    • Anonyymi

      Jotkut vain ovat lapsenmielisempiä kuin monet muut ja se on rikkaus. Heillä on säilynyt viattomuus, ihmettely. Nelikymppisenä sen usein alkaa huomata, kun muut on kyynisiä ympärillä. Kontrasti on niin suuri.

    • Anonyymi

      missä päin suomea?

    • Anonyymi

      Lyönyt päänsä ja saanut aivovamman.

    • Anonyymi

      Entä homeista aiheutuvaa aivosumua? Ne vie pahimmillaan keskittymiskyvyn, aloitekyvyn jne.ja tekee melankoliseksi. Pystyykö sulkemaan pois, sen perusteella että millaisessa asunnossa siskoni asuu.
      Hienoa kun välität!

    • Anonyymi

      Kyllä kait lääkärissä (psykiatri) käynti olis aiheellinen. Hän päättää sitten, mitä kyseisen henkilön kanssa tehdään. Täällä palstoilla ei maallikot voi ryhtyä arvailemaan.

    • Anonyymi

      Puhut niinku minusta mutta olen yli 10vuotta nuorempi. Ja on pallo hukassa! Voin sanoa että tämä ei ole hyvä olotila! Pää on tyhjä, energiapurkauksia, yksin ollessa päässä liikaa ajatuksia!! Ja pahin on tuo että johdatellavissa. Olo on niinku välillä olisi kummitus! Muut ympärillä ihan samanlaisia suurinosa. :0 En ole täysin varma mistä johtuu.. onkoha Sun siskosi liika ajattelija tyyppi..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      448
      4795
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1712
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1448
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1349
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1306
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1181
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      990
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      875
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe