Jääkiekon MM-kisat 2019 Suomi - Saksa ti 21.5.2019 klo 13:15

Anonyymi

Nämä tulokset riittävät Leijonille lohkovoittoon – kenet Suomi kohtaa MM-puolivälierässä? Tässä kaikki mahdolliset vaihtoehdot,Voitto Saksasta riittää Suomelle A-lohkon voittoon jääkiekon

LinK::: http://kopa-is-back.blogspot.com/2019/05/finland-vs-germany.html

miesten MM-turnauksessa.Jääkiekon miesten MM-turnauksen alkusarja päättyy tänään tiistaina. Molemmissa lohkoissa puolivälieriin jatkajat ovat jo selvillä, mutta muuten jännitettävää vielä riittää.

Suomen kannalta tilanne on melko hyvä. Leijonat on jo varmistanut sijoituksen kahden parhaan joukossa A-lohkossa. Lohkovoittokin on omissa käsissä. Kahden tai kolmen pisteen voitto Saksasta riittää lohkovoittoon.Vastaan tulee B-lohkon nelonen, joka on Tshekki, Ruotsi tai Sveitsi. Päätöskierroksella Tshekki kohtaa Sveitsin ja Ruotsi lohkoa johtavan Venäjän.Vastaan tulee B-lohkon kolmonen, joka voi olla mikä tahansa nelikosta Venäjä, Tshekki, Ruotsi ja Sveitsi.

Venäjän pitäisi hävitä Ruotsille vähintään kolmella maalilla, että se putoaisi B-lohkossa kolmanneksi. Tämän lisäksi Tshekin pitäisi voittaa Sveitsi varsinaisella peliajalla.

Ruotsi on lohkokolmonen, jos se häviää Venäjälle ja Tshekki voittaa Sveitsin.

Tshekki on lohkokolmonen, jos se häviää Sveitsille jatkoajalla tai voittomaalikilpailussa ja Ruotsi voittaa Venäjän.

Jos Sveitsi voittaa Tshekin varsinaisella peliajalla ja Ruotsi häviää Venäjälle varsinaisella peliajalla, tämä kolmikko on 15 pisteessä. Sillon paremmuusjärjestys ratkaistaan keskinäisissä otteluissa kerättyjen pisteiden perusteella.

Todennäköisimmin neljänneksi sijoittuu Sveitsi, joka on neljäs, jos se ei voita Tshekkiä varsinaisella peliajalla.

Jos Sveitsi voittaa Tshekin varsinaisella peliajalla ja Ruotsi saa Venäjää vastaan pisteen, Tshekki on neljäs. Jos Tshekki, Ruotsi ja Sveitsi ovat tasapisteissä, aletaan laskea joukkueiden keskinäisiä otteluita. Silloin Sveitsin pitäisi voittaa Tshekki vähintään viidellä maalilla, jotta Tshekki jäisi lohkossa neljänneksi.

Ruotsi jää neljänneksi, jos Sveitsi voittaa Tshekin varsinaisella peliajalla alle viidellä maalilla ja Ruotsi häviää Venäjälle varsinaisella peliajalla.Suomella oli ennen maanantain iltapäiväpelejä langanohut mahdollisuus saada todellinen unelmavastustaja, Latvia, puolivälieriin. Se olisi vaatinut, että Baltian maa olisi kaatanut sekä Ruotsin että Norjan varsinaisella peliajalla.

Ohut toive vesittyi, kun Latvia hävisi huimasta taistelusta huolimatta Ruotsille 4-5. Se tarkoittaa, että Bratislavan B-lohkon jatkajat ovat selvillä. Jokainen niistä on kivikova kiekkomaa. Pudotuspeleihin etenevät Venäjä, Ruotsi, Tshekki ja Sveitsi - ja Leijonat voi matemaattisesti kohdata niistä periaatteessa minkä tahansa.

Suomi pelaa tiistaina A-lohkon voitosta Kosicessa. Suomi on loistavassa tilanteessa, sillä Saksaa vastaan lohkovoittoon riittää varmuudella kolme pistettä eli voitto varsinaisella peliajalla. Jatkoaika- tai rankkaritappiokin tuo Leijonille lohkovoiton, mikäli USA tai Kanada eivät ota kolmen pisteen pottia illan ottelussa.

Kahden pisteen päässä olevalla USA:lla on etu Leijoniin nähden, jos joukkueet päätyvät tasapisteisiin. Siinä tapauksessa jenkit olisivat edellä keskinäisen ottelun tuloksen ansiosta.

Tällä hetkellä lohkokakkosena pisteen perässä olevalla Kanadalla ei ole samaa etua, sillä se hävisi Suomelle turnauksen avausottelussa.

Voitti Leijonat lohkon tai ei, vastustajan ratkeamista saattaa joutua odottamaan jopa tiistain iltapeleihin asti. Kuin sattumalta, B-lohkon jatkajat nimittäin pelaavat tiistaina loput keskinäiset ottelunsa. Tshekki kohtaa päivällä Sveitsin, Ruotsi illalla Venäjän.

Sveitsi voitolla todennäköisin
Mikäli Leijonat voittaa lohkon, todennäköisin vastustaja on Sveitsi. Käkikellomaa jää mitä luultavimmin lohkon neloseksi, mutta voi vielä nousta nelossijalta, mikäli se voittaa Tshekin varsinaisella peliajalla.

Jos Sveitsi ottaa Tshekiltä kolme pistettä, ja Ruotsi ei saa pisteitä Venäjää vastaan, kolme maata on tasapisteissä. Tällöin sijoitus ratkeaa ristiinpelaamisen takia keskinäisten otteluiden maalierolla. Jos se on Ruotsilla trion heikoin, voi Leijonat kohdata lohkovoitollakin jopa Tre Kronorin.

Lohkovoitolla Leijonat varmistaa ainoastaan sen, että puolivälierävastustaja ei ole Venäjä. Punakoneen kohtaaminen puolivälierissä on mahdollista ainoastaan, mikäli Leijonat sijoittuu kakkoseksi - ja silloinkin se on äärettömän epätodennäköistä. Skenaario vaatisi, että Tshekki ja Ruotsi voittavat varsinaisella peliajalla, ja Venäjä häviäisi keskinäisten otteluiden maalierovertailun.

Lohkon kakkossijalla Leijonien todennäköisin vastustaja on Ruotsi - mutta se voi olla aivan kirjaimellisesti mikä tahansa muukin.

Leijonien puolivälierä pelataan Kosicessa torstaina. Oli vastustaja kuka tahansa, saa Suomi ainakin marginaalisen edun siitä, ettei joukkueen tarvitse matkustaa

1

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      varmaan slovakia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3401
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      173
      1439
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1218
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1112
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      163
      793
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      772
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      757
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      41
      739
    Aihe