Varokaa tätä isännöintitoimistoa.....

ulosheitetty

Uutta isännöitsijätoimistoa etsivät... varokaa pohjois-haagassa Haagan Kiinteistötoimisto Oyj:tä. Törkeää huolimattomuutta ja tiesmitä!

16

6682

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kokemukseni asukkaana on että en valitsisi isännöitsijäksi, aikansa elänyttä ylimielistä Ceausescu-meininkiä.

    • Anonyymi

      Kerropa hieman lisää tästä asiasta. Tämä varoitus ei tullut vastaan aiemmin ja otimme Haagan Kiinteistötoimiston isännöitsijäksi. Iso virhe, lähes miljoonalla eurolla väärinkäytöksiä muutamassa vuodessa. Nyt on isännöitsijä erotettu ja käräjillä yli puolesta miljoonasta aiheuttamiaan vahinkoja ilman että niille on mitään kelvollista selitystä. Olisi hyvä tietää mitä kaikkea muutakin Haagan Kiinteistötoimisto on muualla tehnyt.

    • Anonyymi

      Moikka laita yv ohocuspocuso gee-meiliin.

    • Anonyymi

      En valitsisi isännöitsijäksi. Huolimaton, osaamaton, laiska, ylimielinen. Alkaa vainoamaan henkilöä, joka uskaltaa olla eri mieltä yhtiökokouksessa. Aihettaa vahinkoa osaamattomuudellaan.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista. Olen henkilö joka on nostanut kanteen Haagan Kiinteistötoimistoa vastaan, mihin tapaukseen on ilmeisesti viitattu tammikuisessa kommentissa koska tämä isännöitsijä pullisteli oikeudessa että häntä ei ole 40 vuoden aikana koskaan haastettu mistään.

      Hän raivosi oikeuden pääkäsittelyssä ja syytteli että minä olisin käynyt "suomi.fi:ssä" kirjoittelemassa hänestä, mistä olin ihmeissäni. Aloin selvitellä mitä ihmettä hän puhuu ja sen seurauksena löytyi tämä viestiketju, ei tietenkään mistään suomi.fi -viranomaisasiointisivuilta.

      Kanneasia ei lisäksi koske taloyhtiölle aiheutettuja vahinkoja vaan minulle henkilökohtaisesti. Kuten 26.5. kirjoituksessa ilmenee, isännöitsijä alkaa todellakin vainoamaan kaikkia jotka uskaltavat olla eri mieltä eli tässä tapauksessa kyseenalaistamaan miksi 50.000€ reaaliarvoinen salaojasaneeraus maksoi 570.000€ ja miksi sen urakoineen maanarakennusfirman omistaja kutsuu häntä lempinimellä vaikkeivät he isännöitsijän väittämän mukaan tunne toisiaan.

      Isännöitsijä kosti kirjoittamalla perättömiä lausumia putkiremontista (joka oli täysin tehty, 200.000€ kuitit työstä ja yhtiö oli vastaanottanut sen valmiina) asunnossani isännöitsijäntodistukseen. Tämä tapahtui kun olimme lopen uupuneita isännöitisijän toimintaan ja aloimme myydä asuntoa päästäksemme hänestä eroon.

      Kun vaadimme perättömien lausumien oikaisua, isännöitsijä totesi ylimielisesti hymy naamallaan että haastakaa oikeuteen.

      Hänen toiveensa toteutui ohjeen mukaan, mutta vasta kun asunnon arvosta oli sulanut lähes kolmannes. Välittäjät ja ostajat olivat saaneet kuulla että isännöitsijä oli muuttanut kiinteistön velkaiseksi ongelmayhtiöksi ja tyrannisoi yhtiölle ylihintaisia remontteja jatkuvasti.

      Myynti onnistui vasta kun yhtiössä oli riittävä osa hallituksesta vaihtunut ja uusi HPJ alkoi tutkia isännöitsijän toimia. Isännöitsijä sai potkut välittömästi ja vasta tämän jälkeen asunto oli mahdollista myydä. Seitsemän kiinteistövälittäjää oli todennut sen myyntikelvottomaksi Haagan Kiinteistötoimiston antamalla perättömällä isännöitsijäntodistuksella.

      Oikeuskäsittelyssä selvisi miten Haagan Kiinteistötoimisto on pystynyt tekemään tällaista niin pitkään ja niin monessa taloyhtiössä.

      Isännöitsijän "todistajina" olivat SAMAT HENKILÖT jotka olivat ylilaskuttaneet kymmeniä tai jopa satoja tuhansia. He puhuivat uskomatonta puppua, mm. isännöitsijän runnomien LVI-töiden suunnittelija väitti että tässä asunnossa putkiremonttia ei olisi edes aloitettu vaikka se oli ollut 100% valmis jo 14 vuotta ja siitä on 200t€ kuitit ja työmaapöytäkirjat olemassa.

      Paljastavin oli että yhtenä todistajana oli Haagan Kiinteistötoimiston luottojuristi. Tämä on henkilö jonka Haagan Kiinteistötoimisto ujuttaa sen isännöimille taloyhtiöille "asiantuntijaksi" juridisissa asioissa.

      Juristi neuvoo yhtiöitä että Haagan Kiinteistötoimistoa ja sen isännöitsijää "ei ole aiheellista haastaa oikeuteen" ja pelotella oikeuskuluilla, jolloin tämä luikahtaa kuin koira veräjästä.

      Toimintatapa on nyt paljastunut. Olemme ihmetelleet ettei kyseinen isännöitsijä ole joutunut vastaamaan tekosistaan aiemmin.

      Kiinteistöliiton lakineuvonta antoi kaikissa tiedustelemissamme tapauksissa päinvastaiset neuvot kuin kyseinen juristi, että Haagan Kiinteistötoimisto ja isännöitsijä henkilönä on haastettava käräjille ehdottomasti ja heti.

      Kyseessä ei ole edes mikään tuntemattomuus vaan nimekäs ja arvostettu asianajaja jolla on pitkä ura takanaan. Googlen haulla "kiinteistöjuristi" ensimmäisen sivun hakutuloksissa. Ei ihme että tällainen asianajaja pystyy vaivatta ja uskottavasti sanomaan kelle hyvänsä ettei raastupaan "kannata" lähteä. Kaikenlisäksi tämä asianajaja on taloyhtiöille todella kallis.

      EI voi välttyä vaikutelmalta että isännöitsijä on kerännyt ympärilleen jonkinlaisen liigan jossa kaikki rapsuttavat toistensa selkää. Rahavirtamalli löytyy jos tutkitaan kaikkia asianosaisia esimerkiksi AVI:n määräämällä erityisellä (tilin)tarkastuksella, minkä senkin Haagan Kiinteistötoimisto em. juristin avustuksella onnistuu tehokkaasti estämään.

      Yhtiössä HPJ on avainasemassa. Isännöitsijä yrittää mahdollisimman pian valituttaa tähän tehtävään jonkun jonka tietämys on huono, herkkäuskoisuus korkea ja moraali olematon.

      HPJ:lle järjestellään etuoikeuksia osakkaiden kustannuksella. Esimerkiksi yhdelle tehtiin Edenin puutarhaa muistuttava piharemontti kun kaikkien muiden asuntojen pihat muistuttivat lähinnä Beirutia, soramurskeineen ja maisemoimattomine kaivantoineen.

      Toinen HPJ sai oman asuntonsa saneeraustöistä yli reaaliarvoisen hyvityksen muilta osakkailta. Design-vesihanoineen, merkkiposliineineen ja seinien purkutöineen kaikkineen. Ilmaisia etuuksia syliin syytävä isännöitsijä on moraalittomalle HPJ:lle mieleinen.

      Näillä molemmilla luottamustehtävillä on nimenkirjoitusoikeus joka antaakin mahdollisuuden sooloilla miten huvittaa koko hallituksen joutuessa vastuuseen.

      Nyt vyyhti on paljastunut ja seuraamukset tulossa, viimeistään hovioikeudessa.

      • Anonyymi

        Meillä myös mielessä asunnon myyminen että pääsisimme eroon tästä isännöitsijästä.


    • Anonyymi

      Seuraan.

    • Anonyymi

      Varokaa Realiaa.

      Samoin Kotikatua,,,ovelaa toimintaa HUOLTOMIEHET EIVÄT TEE MITÄÄN MUUTA KUIN KERÄÄVÄT TALOYHTIÖISTÄ TÖITÄ CATEVALLLE JA ISÄNÖITSIJÄT KUITAA LASKUT ,HUOLTOYHTIÖT KESTITSEEN ISÄNNÖISIJÖITÄ LAPISSA ,,TÄYSIÄ HUIJAREITA. Nämä kuuluvat Norjalaiseen sijoitus yhtiöön NORVESTOR.

      Taloyhtiöissä ei tiedetä mitään ,tästä toiminasta.

      • Anonyymi

        KH-kiinteistöpalvelun käyttämä huijauskeino, todella tyhmää väkeä, saumasivat silikonilla lattiakaivojen saumat, lähti irti parin päivän päästä.


    • Anonyymi

      Tuo 5.7.-21 kijoitettu kommentti antaa täysin oikean kuvan Haagan kiinteistötoimiston isännöitsijästä. Joutuu manipuloimaan hallitusta, ettei osakkaat pysty heittämään ulos. Haagan taloissa yleensä vanhoja tai
      muuten yhtiön asioista tietämättömiä ihminsiä, joille voi valehdella törkeästi.
      Erittäin epäluotettava.

      • Anonyymi

        Ainakaan ei tiedä mitä tarkoittaa palveluhenkisyys. Jättää aina kokonaan vastaamatta sähköposteihin ym. taloyhtiön osakkaan yhteydenottopyyntöihin .


    • Anonyymi

      Viesti on nimetön täysin perätön vailla todellisuuspohjaa. Viestin tarkoitus on vain
      vaikeuttaa Haagan Kiinteistötoimisto Oy:n toimintaa.

    • Anonyymi

      Me potkimme kanssa omasta taloyhtiöstämme hänet ulos, en jaksa/viitti ruveta avamaan tarkemmin hänen toilailuja, mutta kehotan pysymään kaukana erossa hänestä.

    • Anonyymi

      Oli järkevä teko heittää ulos. Vaadittiin isännöitsijän kilpailuttaminen yhtiökokouspöytäkirjaan, koska paikalla oli vain muutama osakas. Siis suurin osa ei
      halua tulla kokoukseen juuri vastenmielisen isännöitsijän vuoksi.
      Isännöitsijä Poikonen lähettikin osakkaille pöytäkirjan sijaan vain tiedotteen, jossa
      ei mainittu tietenkään kilpailutusvaatimusta.
      Kaupparekisteriin pitää tehdä joka vuosi ilmoitus hallituksen jäsenistä. Poikonen ei
      tee vaikka rahastaa joka vuosi senkin.
      Ei tiedä remontoinnista yhtään mitään. Aiheutti Isonnevantiellä paljon vahinkoa.
      On aikoihin eletty, kun ihmiset joutuu muuttamann kodeistaan isännöitsijän
      edesottamusten vuoksi, kuten edellä olevassa kommentissa. Tiedän näitä tapauksia
      monta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe