Kaupallinen yhteistyö

Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty * -merkillä.

Mitä kaikkea kannattaa vertailla venettä ostaessa?

Kesä saa suomalaiset heräilemään myös venekaupoille. Liikkeellä on niin ensimmäisen veneen ostajaa kuin kalustoaan päivittävää veneilijää.

Hankintoja rahoitetaan hyvin tavallisesti lainarahalla. Valitettavan usein kuluttajat jättävät kuitenkin venettä varten otettavan *venelainansa kilpailuttamatta, sillä he kuvittelevat kilpailuttamisen olevan aikaa vievä prosessi. Tätä ei se ei kuitenkaan ole, kiitos Zmartan lainavertailun.

Kilpailutus onnistuu helposti Zmartan kautta muutaman minuutissa – täytät vain lainahakemuksen ja me hankimme lainapäätökset sinun puolestasi, olipa tarkoituksesi sitten rahoittaa vain osa veneen hankinnasta tai koko kauppa lainarahalla.

Voit siis unohtaa soittelun eri pankkeihin ja konttoreissa vierailun: kauttamme saat tarjouksen yli 25 pankilta ja luotonmyöntäjältä. Mikä tärkeintä, voit säästää ajan ohella selvää rahaa.

Säästämällä aikaa ja rahaa lainan kilpailuttamisessa pääset keskittymään siihen olennaiseen: veneiden vertailuun. Kokenut veneilijä tietää todennäköisesti mitä etsii, sen sijaan ensimmäistä paattia hankkivan kannattaa perehtyä ajan kanssa veneiden ominaisuuksiin – sekä tietenkin siihen, mitä ominaisuuksia itse todella tarvitsee. Kymmeniä tuhansia euroja ei tarvitse kauppaan upottaa, mikäli tarkoitus on vain leppoisa lähisaarilla retkeily.

18

<50

Vastaukset

 • LOPETTAKAA YLIHINTAISTEN LAINOJEN MAINOSTAMINEN!!!!!!!!!!

  Suomessa on ihantarpeeksi velkaongelmaisia muutenkin. Missä on teidän moraali?

  Luulisi, että SUomi24:n ylläpito puuttuu tälläiseen. Kun se poistaa ihan fiksujakin postauksia muka sääntöjen vastaisina.

 • Kuinka helvetissä tuota aloitusta ei vieläkään ole poistettu!

  • Moi! Aloitusta ei ole poistettu, koska Zmarta on Suomi24:n yhteistyökumppani. Voit huomata sen käyttäjätunnuksen perässä olevasta puhekuplan muotoisesta ikonista.


  • suomi24 kirjoitti:

   Moi! Aloitusta ei ole poistettu, koska Zmarta on Suomi24:n yhteistyökumppani. Voit huomata sen käyttäjätunnuksen perässä olevasta puhekuplan muotoisesta ikonista.

   Kyllä te alas vajoatte, kun sallitte noin moraalittoman "palvelun" markkinoinnin keskustetupalstallanne! Ilmeisesti siis maksamalla täällä voi kirjoitella mitä lystää.


  • suomi24 kirjoitti:

   Moi! Aloitusta ei ole poistettu, koska Zmarta on Suomi24:n yhteistyökumppani. Voit huomata sen käyttäjätunnuksen perässä olevasta puhekuplan muotoisesta ikonista.

   Spämmiä on se maksettukin spämmi! Surkea suoritus.


 • Minähän otan Z-martilta niin paljon lainaa kuin antavat, ja eikun isompaa paattia tilaukseen!!
  Z-martti on veneilijä asialla, ei vissiin mitään koronkiskontaa odotettavissa?
  Vielä kun saisi ensi talveksi töitä..

  • Zmartahan ei sitä lainaa myönnä. Zmarta saa palkkion lainan myöntäjältä. Eli vaikka mainostavat että etsivät sinulle halvimman tarjouksen, ei se käytännössä toteudu. Koska ZMartin business on se, että lainan myöntäjä antaa palkkion lainan ottajasta (jonka sinä kuitenkin maksat lainan järjestelypalkkiona), niin Zmartta tarjoaa vain sellaisia lainoja, joista se saa myyntipalkkion. Halvin ei välttämättä tälläistä tarjoa.

   Melkoisia sijoitetun pääoman tuottoprosentteja nuo lainafirmat tahkoaa. Pakko niiden lainojen on olla kaliita, ei ne muuten saa kymmenien prosenttien voittoa. Ihan yleistä on, että liikevoitto% on jotain 60%.

   Tässä yksi esimerkki:

   http://www.osinkotuottoa.fi/tietoa-sijoittajalle/avainluvut-ja-raportit/

   Lainanaottajahan nuo maksaa. Kallista rahaa....


 • Tämä on täysin suoli24 tasolla menevää touhua. Hölmöille asiantuntijan neuvoja.

 • Järkyttävää mainostaa pikavippejä, Suomi täynnä velkavankeudessa eläviä..

 • Minä ainakin sain Z-martilta niin edullisen lainan, että pistin oitis tilaukseen Yanmarin 88 DC:n, varustettuna kahdella Mercury Racing Verado 400R-moottorilla. Ei muuta kuin menoksi muutaman viikon kuluttua.

  • En usko. Sillä ZMartin tarjoamalla maksimisummalla et osta edes yhtä Veradoa.

   Laiton maksimin testin vuoksi eli 60 k€. Maksuaika 10 vuotta (lainan pituus ei vaikuta korkooon). Huomion arvoista on, että todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % (nimelliskorko 4,9-41,16 %). Siis jopa 50,5%. !!!

   Suuntaa antava kuukausierä 636 EUR

   Esimerkkikorko

   Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 60 000 ja takaisinmaksuajan 10 vuotta on kuukausierä 636. Kuukausierään lisätään 5 euron laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 EUR. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 76 367. Nimelliskorko on 5,00% ja todellinen vuosikorko on 5,12 prosenttia.

   Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % (nimelliskorko 4,9-41,16 %) ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 1 000–60 000 €.


 • Tunne on tärkeintä.

  Tärkein parametri on oman amiraalin mielipide verhoista tms.

  Sinkut voi ostaa mitä lystäävät.

 • Kuka on niin idiootti että ostaa veneen lainarahalla ?!? Itse en tunne ketään sellaista. Veneily jos mikä kaikista yhteiskunnan harrastuksista korreloi ja halutaan korreloida sosioekonomisen statuksen mukaan. Velkarahalla veneily on huijausta, vähän niin kuin naimisissa oleva mies pukeutuisi naiseksi ja menisi yökerhoon täynnä sinkkumiehiä. Enkä usko että velaksi fairlinen ostaneella ja omalla rahalla fairlinen ostaneella on mitään yhteistä niin moottorivenekerhon saunaillassa kuin elintasossa muutenkaan

  • Älähän nyt ala nimittelemään veneilykansaa. Hyvät sinulle jos pystyt noin tekemään kuten kirjoitat, mutta suurin osa veneilijöistä joutuu turvautumaan rahoituslaitosten apuun veneen ostossa.

   Se mistä sitä sitä velkaa lähdetään hakemaan onkin sitten toinen kysymys. vakuudeton laina on kallista, otti sen mistä tahansa, mutta nämä lainan välittäjät taitavat olla sieltä kalleimmasta päästä.

   Jäähdytetty hattu on tärkein varuste kun lähdetään rahoitusta etsimään. Korot ovat vielä alhaalla, mutta kuinka kauan...?


 • Ai että suurin osa veneilijöistä ostaa velaksi ? Joillain tuo oikea maailma on vieras käsite, esim. Sinulla.
  Olet joko teini tai lainatyrkky itse, joka tapauksessa naiivius on bisneksesi, uhrin ollen joko sinä tai joku muu

  • Hyvin näytät tietävän kuka toinen kirjoittaja on. Ilmeisesti tiedät myös hänen tilinsä saldonkin.
   Muuten, saiko hän eilen valkolakkinsa?


 • Proletariaatti vinkukoon kateuksissaan.

  Jurpå on aina ostanut huvijahtinsa käteisellä.

 • Velalla ostajat kulkekoon huoltolaiturin kautta veneelle kaislikkoon häntä koipien välissä hernekeittopurkkeineen

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.