Vaeltamassa jos perse kestää.

Anonyymi

Läksin pariskunnan kanssa telttailemassa. Make herää aina ekana. Polttaa sähkän puoliksi, antaa loput Maijalle. Sitten panee mua perseeseen Maijan katsellessa. Tallaistako se vaeltaminen on.

5

91

Vastaukset

  • Alkupäivinä ei satanut. Vaellettiin pitkässä jonossa eteenpäin. Yleensä aamulla heräsin kun pari oli päällekkäin. Nyt oli satanut jo monta päivää. Oltiin päätetty jäädä paikoilleen sateen ajaksi.
    Alun perin mulla oli oma teltta. Ehkä liian kallis kun joku sen automatkalla hukkasi. Pääsin sitten tämän kaksikon telttaan.

  • Alussa ne oli naineet keskenään. Mä olin herännyt aina niihin loppu voihkaisuihin. Kyllä ne kysyi multa haittaak se. Ei tietenkään vastailin. Peittelin vaan kulliani ettei ne näkis kuinka niitten seksi kiihoitti mua. Ehkä ne huomas sen. Ja myös sen miten mä vilkuilin sitä limasta kalua minkä tuli pillusta ulos. Sit yksi aamu kun poika olis halunnut naida sitä tyttöä peppuun. Oli hiljasta. Sade vaan ropis teltan kattoon. Tyttö käski sen kääntyä mun puoleen. Siinä sulle ihan neitseellinen anus. Nai nyt sitä niin kuin olet kaikille kehunut. Olihan se oikeassa, neitseellinen aukko se oli. Peitto nykäistiin mun päältä. Mun kalu oli ihan jäykkä. Mulla oli varmaan elämäni tiukin erektio. Mut käännettiin keskelle telttaa vatsalleen. Poika istui mun reisien päälle. Tyttö piti mun päästä kiinni et se näki mun ilmeen. Toinen levitti mun pakarat toisen työntäessä suolen täyteen liukastetta. Terska kosketti mun anusta. Painui sisään pohjaan asti. Mä en vikissyt enkä voihkinut. Mä huusin. Koko telttakylä tiesi samalla hetkellä mitä tapahtunu. Ehkä jotkut taputti en ole varma.

  • Huohotin siinä pojan alla. Tyttö tuijotti suoraan mua silmiin. Sormet tarttu mua lanteista. Kerta pyörähdys ja niin makasin pojan päällä selälläni. Sen kyrpä sykki mun sisällä. Pumppas spermaa suoraan suoleen. Mä olin tyytyväinen. Multa ei ollut vielä tullut. Olin ihan kovana edelleen. Kerrankin ei tullut liian aikaisin. Poika liikahti alla. Tarttui mua olkapäistä. Veti mua varovasti ylöspäin. Liuuin sen päällä. En ollut tajunnut miten liukkaaksi olin hikoillut itseni. Tyttö istui pojan jalkojen päälle. Levitteli mun polvia. Tökki mun reisiä. Halusi nähdä tarkemmin. Levitin jalkani, vedin polvitaipeita kohti olkapäitäni. Tytön kynnet tökki mun anusaukon reunoja. Se puristeli pojan sisälläni olevaa kalua. Aisa rupes jäykistymään uudelleen. Tyttö työnsi pakaroista ylöspäin. Poika painoi harteista takaisin. Luistelin niiden käsissä kuin jokin nukke. Kohti pojan päätä ja vauhdilla takas. Ne jyskytti mua ja joka kerta se opposi yhä syvemmälle mun sisään. Sit en mahtanut mitään. Tajusin että multa tulee. Ryöppysin pitkin rintakehää. Hain otetta viltistä. Tyttö käski olla pyyhkimättä. Mä olin vain yrittänyt pitää itseni paikoillaan. Poika oli vuorostaan jäykkänä mun sisällä. Käännyttiin kylkiasentoon. Sormet tutki mun ihoa. Keinuttiin pojan kanssa hiljaa. Vei aikaa kunnes se laukesi sisälläni. Vetäytyi vähän kauemmas minusta. Tuntui kuin anukseni olisi halunnut seurata sen kullia. Ote varresta oli niin tiukka. Hiljaukseen erkanimme toisistamme. Sain pitää anukseni vaikka sille ikävä jäi. Ehkä ne tapaavat vielä.

  • Selvyyden vuoksi täytyy sanoa. Somessa seuraamieni keskustelujen pohjalta päätin varmentaa taustani. Keski-ikäinen valkoinen maahanmuutto kriittinen nationalisti mies ei ole enää niin varmoilla missään virastossa. Niitäkin nykyisin lopetetaan ja yhdistetään. Eläkevirka ei ole enää samaa kuin ennen. Uudet johtajat ovat enemmänkin mamuja haalivia maailman parantajia kuin suomen etuja maailmalla ajavia suoraselkäisiä virkamiehiä. Oman tulevaisuuden kannalta suhteet kaiken maailman viherpiipertäjiin olisi hyväksi. Pitäisi niiden kanssa tutustua luontoon ja nauttia sen rauhoittavasta vaikutuksesta. Toisaalta vaeltaminen aidossa kaukopartio hengessä loisi myös myönteistä kuvaa omien taustajoukkojeni silmissä.

  • irstasta alistusta luonnossa tahtoisin mukaan

Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.