Palautettavat Isis-vaimot

Anonyymi

Mikä on Suomen muslimeiden kanta näihin ihmisiin, jotka lähtivät Suomesta Isisin joukkoon taistelemaan ja avustamaan taistelijoita? Saatujen tietojen mukaan leirillä on toistakymmentä suomalaista naista lapsineen, joiden aviomiehet ovat kuolleet Isisin riveissä.
On ymmärrettävää, että naiset eivät ole taistelleet ase kädessä ainakaan sen jälkeen, kun heidän lapsensa ovat syntyneet, mutta ovathan he vuosia olleet yhteisön taistelusta tietoisia ja tunteneet, että voitokas Isis vie heidän uskonsa vääräuskoisten joukkoon. Vääräuskoisten surmaaminen ja teloittaminen on varmasti ollut heidän tiedossaan ja hyväksymäänsä. Hehän ovat olleet valistuneita a omistautuneita jo lähtiessään.
Koulutus ja lasten aivopesu on aloitettu jo muutaman vuoden ikäisille.

Miten suomalaisten muslimien kuuluu suhtautua näihin palajiin. Jokainenhan heistä on sitä paitsi käännynnäinen, entinen kristitty. Voiko heihin luottaa?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi ei tule vastausta selkeään kysymykseen?

      • Anonyymi

        Se kai riippuu mikä on heidän suuntaus.
        Eli eri suuntauksethan ei mahdu edes samaan moskeijaan. Joten kai ne Suomessakin tappavat sitten vain niitä väärän suuntauksen henkilöitä.

        Niitähän ne on ne uutisten "seurueiden joukkotappelut". Muslimit pelkää toisiaan siksi niidenkin on pakko valehdella tai olla hiljaa.
        Eihän Turkissakaan kukaan 1970-luvulla kulkenut kaavussa mutta kun väkivalta tuli voimaan niin nekin pakotettiin kaapuihin.


    • Anonyymi

      Muslimien kanta isis touhuihin on se ettei niillä ole mitään tekemistä islamin kanssa. Vastaus kysymykseesi taas sitten on ettei ole mitään yleistä suomen muslimien kantaa tähän asiaan. Toiset ottaisivat ainakin lapset vastaan, toiset näkevät vaaran paikan siinäkin. On myös näkemys siitä että kyseiset suomalaiset naiset on täällä suomessa saatu uskomaan siihen että tämä islamilainen valtio on paras paikka elää ja harjoittaa uskontoa. Todellisuus on ollutkin sitten ihan toinen mutta totuuden valjetessa ei ole enää päässyt lähtemään. Mene ja tiedä.

    • Anonyymi

      Eikö ton islamin vois vaan kieltää lailla, älytöntä meininkiä, pelkkää tuhoa ja kurjuutta, jonka seuraukset joutuu toiset maksamaan?

      • Anonyymi

        Katsopa ympärillesi. Suomessakin elää jotain 100 000 luokkaa muslimeita ja heistä ehkä 0,001 saattaa kannattaa noita fundamentalisteja. Maailmassa elää 1,3 miljardia muslimia ja heistä vielä pienempi osa kannattaa fundamentalisteja. Eikö sinulle kotonasi opetettu, että kun laatikon yksi omena on pilaantunut, se ei tarkoita, että kaikki omenat ovat syömäkelvottomia? Taidan alkaa itsekin syyttää kristinuskoa kaikesta sen nojalla tapahtuvasta väärinkäytöstä. Kun yhdysvaltalaiset kristilliset uusnatsit ammuskelevat synagogia, kun Filippiineillä hyväksikäytetään perheenjäseniä, voisin vaikka listata vielä 1800-luvun imperialistit, jotka orjuuttivat toisuskoiset ja tekivät hirveyksiä Afrikan rannikoilla - tottakai kristinuskon nimeen.


    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe