lenkki seuraa ja kaveria.

Anonyymi

löytyiskö mulle 50v mies lenkkiseuraa ja henkilöä jonka kans voisi töiden jälkeen käydä ulkoilemassa .. asun jyväskylässä . saa olla nainenkin ja mieluummin pitääkin. en hae mitään seurustelu juttua,ihan vaa kaveria lenkille.

2

<50

Vastaukset

 • ..tässä, "karvainen" jo, keski-iän ylittänyt, raavas mies, kävisikö lenkkikaveriksi, mulla työaika 8,-17, senjälkeen, eikun lenkille vastaa.

 • Harmin paikka kun ei ole ilmoituksessa s-postiosoitetta, ja jos kommenttiin laittaa, niin heti poistetaan sääntöjen vastaisena :( Olisin muuten voinut ottaa yhteyttä. Minulla toimii tämän nimimerkin suomi24 posti.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  119
  1648
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  55
  1431
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  704
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  38
  627