Padasjoki ei ole turvallinen

Anonyymi

Padasjoki. Täällä ollaan olevinaan niin hienoa ja hyvää sakkia että ihan kuvottaa. Koulujen alueet täynnä nuuskabiittejä, Ahjolan pukkareille joku polttanut kannabista ja jättänyt paikan myös sen näköiseksi.

Enimmäkseen tahdon nyt keskittyä puhumaan Kullasvuoren koulusta. Siellä on niin huonoa kuria että jokainen meidän perheen lapsi on pahoinpidelty. Hakattu kepillä, lyöty vyöllä, kivitetty, revitty takit riekaleiksi sekä pään alueelle kohdistunutta pahoinpitelyä.

Olen todella järkyttynyt tästä. Kuka haluaa oikeasti muuttaa tänne, ilmottaa kouluun jossa ei ole turvallista eikä opettajat hoida työtään kunnolla. En ainakaan minä. Pitäkää huolta itsestänne ja lapsistanne ja älkää muuttako tänne. Täällä ei ole turvallista.

5

<50

Vastaukset

  • Onko tilanne jo parantunut vai vieläkö Padasjoella saa hakata lapsia??

  • Padasjoki ei ole enään entinen..

  • Ei niin .Kunnanjohtajakin vaihtui.

  • Onko Padasjoella kulttuurinrikastajien lapsosia, siis monikulttuurisuutta???

  • En suosittele Padasjokiketjua nyt jatkoon, myöhemmin varmaan taas ok. Täällä kirjoittelee nyt henkilöitä jotka eivät muista Padasjoen Joren aprikointeja, jotka pari vuotta sitten alkoi ihan myrskyä herättelemään.
    Nyt täällä on saivartelijat aktivoituneet. Saivartelija on ongelma vaikka luulee olevansa o ngelman ratkaisija. Pudasjärvellä on se ongelma joka multitatskaajilla on hakusessa...

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.