Apydan ja alkoholi

Anonyymi

Onko kenelläkään kokemuksia? En juo lähes koskaan mutta tekisi mieli maistaa yhtä siideriä minkä näin kaupassa. Onko mahdollista lääkkeiden kanssa?

3 kommenttia

Vastaukset

 • Riippuu montako tölkkiä aiot juoda :)
  Onko lääkärisi kieltänyt ehdottomasti olla juomatta alkoholia ?
  Mitä muita lääkkeitä syöt ?
  Ei uskalla ulkopuolinen arvioida voitko juoda.

  Kirjoitit, että "et juo lähes koskaan",
  onko aikaisemmin tullut ongelmia ?

  • Syön apydan 300mg 2 tablettia aamulla ja 2 illalla. Ei muita lääkkeitä. Ajattelin juoda vain yhden (pienen) pullon. En juo yleensä ihan vain sen takia koska en ole mikään alkoholin suurin ystävä :D. Lääkäriltä en ole kysellyt sen enempiä mutta hän mainitsi viime käynnillä että ihan hyvä kun en juo. Olen kyllä lääkityksen aikana joskus juonut lasillisen skumppaa eikä siitä mitään seurannut.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Syön apydan 300mg 2 tablettia aamulla ja 2 illalla. Ei muita lääkkeitä. Ajattelin juoda vain yhden (pienen) pullon. En juo yleensä ihan vain sen takia koska en ole mikään alkoholin suurin ystävä :D. Lääkäriltä en ole kysellyt sen enempiä mutta hän mainitsi viime käynnillä että ihan hyvä kun en juo. Olen kyllä lääkityksen aikana joskus juonut lasillisen skumppaa eikä siitä mitään seurannut.

   Siskoni otta yhtä paljon kuin sinä lääkkeitä ja samaa vieläpä eikä ole ollut mitään ongelmia alkoholin kanssa vaikka joskus sitä juo tosin yleensä vain vähän koska pelkää :D

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.