Ystävän neuvo rodun ihmisille..

Anonyymi

Niin kauan kun osallistutte "erään" kasvattajan seinällä tapahtuviin loan heittoihin, olette vaaravyöhykkeellä joutua loan heiton kohteeksi. Ihan vain ystävän neuvona, antakaa sen huppanan sekoilla höpö juttuineen yksinään, mikäli siis toivotte rauhaa elämäänne.

6

<50

Vastaukset

 • En kyllä näe, " loanheittäjän " sivuilla olisi julkisesti mitään. Se mitä siellä on, mahtaa olla tasan niille joille on onnistunut myymään sen oman juttunsa ja väitteensä. Niille, jotka uskovat, kun kuka vaan väittää jotain. Niitähän on aina.

  Jos kiusaa, pitää kestää se, asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä. Yhden tai muutaman ihmisen ei voida antaa pilata ilmapiiriä vuosikymmeniksi. Yksi tai muutama ei omista koko rotua.

 • Mielestäni myös se on kiusaamista että osallistuu kiusaajan mukana tähän hommaan.. Ei julkisena olekaan, näen kyllä kaiken ja nimet jotka mukana sekoilee. Harmi kun lähdetään mukaan tälläiseen ..
  Mielestäni tässä ei ole kyseessä 1-3 ihmistä jotka koko rotua häiritsee, on vain yksi joka pyörittää haukkumarinkiä seinällään..

  • Tuliko hätä, kun alettiin puhua asiat suoraan niiden oikeilla nimillä? Niistä "vauvapalstoille" syydetyistä solvauksista päätellen tuli hätä käteen ...

   Säälittää.


 • Osallistukaa ihmeessä. Mutta muistakaa, sitä saa mitä tilaa. Osallistumalla olet osallinen.

 • Onko se M jos riehumassa vauvapalstoilaki?

 • Livo mua J, Livo mua 😍

  Ter kuin, olen rakastunut, ja vain sinun, oma puluni 😍

Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.