Ystävän neuvo rodun ihmisille..

Anonyymi

Niin kauan kun osallistutte "erään" kasvattajan seinällä tapahtuviin loan heittoihin, olette vaaravyöhykkeellä joutua loan heiton kohteeksi. Ihan vain ystävän neuvona, antakaa sen huppanan sekoilla höpö juttuineen yksinään, mikäli siis toivotte rauhaa elämäänne.

6

144

  Vastaukset

  • En kyllä näe, " loanheittäjän " sivuilla olisi julkisesti mitään. Se mitä siellä on, mahtaa olla tasan niille joille on onnistunut myymään sen oman juttunsa ja väitteensä. Niille, jotka uskovat, kun kuka vaan väittää jotain. Niitähän on aina.

   Jos kiusaa, pitää kestää se, asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä. Yhden tai muutaman ihmisen ei voida antaa pilata ilmapiiriä vuosikymmeniksi. Yksi tai muutama ei omista koko rotua.

  • Mielestäni myös se on kiusaamista että osallistuu kiusaajan mukana tähän hommaan.. Ei julkisena olekaan, näen kyllä kaiken ja nimet jotka mukana sekoilee. Harmi kun lähdetään mukaan tälläiseen ..
   Mielestäni tässä ei ole kyseessä 1-3 ihmistä jotka koko rotua häiritsee, on vain yksi joka pyörittää haukkumarinkiä seinällään..

   • Tuliko hätä, kun alettiin puhua asiat suoraan niiden oikeilla nimillä? Niistä "vauvapalstoille" syydetyistä solvauksista päätellen tuli hätä käteen ...

    Säälittää.


  • Osallistukaa ihmeessä. Mutta muistakaa, sitä saa mitä tilaa. Osallistumalla olet osallinen.

  • Onko se M jos riehumassa vauvapalstoilaki?

  • Livo mua J, Livo mua 😍

   Ter kuin, olen rakastunut, ja vain sinun, oma puluni 😍

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   147
   8949
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   7881
  3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   189
   2175
  4. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   287
   1854
  5. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   62
   1089