Aihe

Tunteeton ihminen

Anonyymi

En tunne mitään vahvasti. En ole ilkeä ihmisille. En osaa käsittää toisten tunteita. Jos joku kysyisi multa rakastaako mun äiti mua en osaisi vastata, en tiedä mitä rakkaus on. Joku voisi sanoa, että olen tunteeton, mutta minkäs teet, kun et tunne tunteita ja pitää aina googlettaa mitä joku tunne tarkottaa. Mistä voisi johtua, etten tunne mitään? Viihdyn yksin, ei ole kavereita, perheeseeni kuuluu vain äiti ja sukulaisia tiedän vain serkut ja mummon.

2

259

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuullostaa aspergeroireselta ja se on yleistä maailmassa.
   https://www.autismiliitto.fi/materiaalia/esitteet

   Moni ihminen on aspergeroireisten uhri. Suuri virhe on mennä aspergeroireisen kanssa naimisiin ja tehdä aspergeroireisia lapsia. Aspergerit eroavatkin aina ja usein lapsellisista syistä. He elävät omassa kuplassaan ja suuttuvat jos rikkoo sen faktalla. Julkinen sektori on aspergeroireinen, empatiakyky, keskustelutaito ja avarakatseisuus puuttuu. Netissä aspergeroireset syyllistyvät usein henkilókohtaisiin loukkauksiin kun kirjoittaa faktaa jostain aivan muusta. Käytöstapoja assit eivät osaa noudattaa, eli pysy aiheessa ja ole aina kohtelias.

   • Anonyymi

    Onpa yksipuolinen kuva Aspergereistä. Autismin kirjolainen ei itse voi asialle mitään. Autismin kirjolainen ei ole tyhmä, oikeastaan usein päinvastoin. Häneltä puuttuu tietty sosiaalinen ymmärrys tunnetasolla. "En osaa käsittää toisten tunteita" on hyvin kuvaava ilmaisu. Jotkut autismin kirjolaiset ei pysty kuvailemaan omiakaan tunteita. Kysymys ei luultavasti ole siitä ettetkö tuntisi, vaan siitä ettet osaa näyttää tunteita neurotyypillisten ihmisten tapaan. Hymykin voi olla herkässä, mutta se ei tarkoita että ihminen olisi huumorintajuton.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömyyden loputtomasta piinasta eroon?

   Olen hyvin kouluttautunut . Omaan useita tutkintoja. Ikää on 56v. Jäin 3v sitten työttömäksi, sen jälkeen olen hakenut yli 150 työpaikkaa tuloksetta
   246
   6369
  2. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   76
   2792