Tunteeton ihminen

Anonyymi

En tunne mitään vahvasti. En ole ilkeä ihmisille. En osaa käsittää toisten tunteita. Jos joku kysyisi multa rakastaako mun äiti mua en osaisi vastata, en tiedä mitä rakkaus on. Joku voisi sanoa, että olen tunteeton, mutta minkäs teet, kun et tunne tunteita ja pitää aina googlettaa mitä joku tunne tarkottaa. Mistä voisi johtua, etten tunne mitään? Viihdyn yksin, ei ole kavereita, perheeseeni kuuluu vain äiti ja sukulaisia tiedän vain serkut ja mummon.

2

<50

Vastaukset

 • Kuullostaa aspergeroireselta ja se on yleistä maailmassa.
  https://www.autismiliitto.fi/materiaalia/esitteet

  Moni ihminen on aspergeroireisten uhri. Suuri virhe on mennä aspergeroireisen kanssa naimisiin ja tehdä aspergeroireisia lapsia. Aspergerit eroavatkin aina ja usein lapsellisista syistä. He elävät omassa kuplassaan ja suuttuvat jos rikkoo sen faktalla. Julkinen sektori on aspergeroireinen, empatiakyky, keskustelutaito ja avarakatseisuus puuttuu. Netissä aspergeroireset syyllistyvät usein henkilókohtaisiin loukkauksiin kun kirjoittaa faktaa jostain aivan muusta. Käytöstapoja assit eivät osaa noudattaa, eli pysy aiheessa ja ole aina kohtelias.

  • Onpa yksipuolinen kuva Aspergereistä. Autismin kirjolainen ei itse voi asialle mitään. Autismin kirjolainen ei ole tyhmä, oikeastaan usein päinvastoin. Häneltä puuttuu tietty sosiaalinen ymmärrys tunnetasolla. "En osaa käsittää toisten tunteita" on hyvin kuvaava ilmaisu. Jotkut autismin kirjolaiset ei pysty kuvailemaan omiakaan tunteita. Kysymys ei luultavasti ole siitä ettetkö tuntisi, vaan siitä ettet osaa näyttää tunteita neurotyypillisten ihmisten tapaan. Hymykin voi olla herkässä, mutta se ei tarkoita että ihminen olisi huumorintajuton.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 46
  1027
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  805
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  399
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  18
  386