Juhannus huittisissa

Anonyymi

Vuokrasin netissä olleen ilmoituksen johdosta mökin juhannukseksi huittisista. En ole ennen huittisissa käynyt,joten tiedustelisin,missä huittistenjärvi tarkemmin sijaitsee? On ilmoituksen mukaan hyvin kalaisa järvi,koska seudulla ei harjoiteta sikataloutta ollenkaan joten kuonat eivät pääse valumaan vesistöön. Eikä väkilannoitteet,koska seutu kallioista ja luonnonkaunista mäkimaastoa,eikä peltoja juurikaan ole.Mahtaako edellämainitussa järvessä saada harjoittaa veto-uistelua moottorivenheellä? Joten nappaanko siis venheen kärryineen hummerini vetonuppiin? Jos ei,niin voisin saapua junalla huittisten juna-asemalle ja siitä mittariautolla mökille. Erinäisten vaivojen johdosta joudun syömään kolmiolääkkeitä,ja niiden vaikutuksen alaisena autolla ajo ei olisi suotavaa. Onkohan stokmanni siellä huittisissa jussina auki,jotta voin hakea grillattavat sieltä,jotta eivät härskiintyisi matkalla.

40

1461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun omaat noin hyvän mielikuvituksen ja vinoilun taidot, pysy vaan siellä Savossa.

    • Anonyymi

      Samaa vitsiä vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen kuin rikkinäinen vinyyli.

      • Anonyymi

        Ehkä kannattais täällä Huittisissakin lopulta tehdä asialle jotain. Ei kai yhden järven kaivaminen niin suuri homma lopulta ole?

        Katerpillareita ja Hullu-Jusseja on paljon vapaana, kun rakennusbuumi on ohi.

        Joku selalinen 2,5...4 m syvyinen monttu, ympärysmittaa vaikka kiometrin verran.Vettä saadaan järvelle täytteeksi joko Kokemäenjoesta tai Loimijoesta.


      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä! Järvi pitäisi saada! Ihan hävettää tuolla ihmisissä kertoa,ettei järveä ole. Kaivuumaasta voisi tehdä jonkinlaisen kukkulan sen järven ympärille!


      • Anonyymi

        Järveä ei tarvitsisi paaluttaakaan, eli nyt kivirannan aukeesta tehdään virkistyskalastuksen uusi kehto.


    • Anonyymi

      Joo mut se olis sian kusta täynnä kumminkin.

    • Anonyymi

      Tervetuloo vaan. Voit tulla myös lentokoneella HuittinenVampulan kansainväliseen ilmailukeskukseen. Vampulasta kiireettömät voivat saapua Huittisten cityyn jokilaivalla, ja hätäisemmät metrolla, tosin en suosittele metroa pikkukaupungin asukkaille, koska verkoston laajuus sekoittaa helposti, eteenkin jos on lääkityksen alainen. Jos mökkihöperöys iskee, aina voi majoittautua paikalliseen Hiltoniin, esim Hitler-sviitti 72. kerroksessa on harvoin varattu, johtuu ehkä muodollisesta 50000€/yö hinnasta? Paikalliset aina välillä huvittelevat kiusaamalla turisteja, ja varaavat kyseisen sviitin, ihan muuten vaan, koska Huittislaisilla ei tunnetusti ole pikkurahasta puutetta...

    • Anonyymi

      Onko mahrollista viälä saara vuakramökkiä huittisjärveltä juhannukseks?

      • Anonyymi

        Huittisjärvi taitaa olla jo täyteenbuukattu, mutta lietemaan mökkejä on vielä vapaana.


      • Anonyymi

        Huittistenjärven vuokramökkialueella alkaa tänä vuonna suuret laajennukset, kaupungin saamien EU-tukirahojen voimalla. Italiassa ne 200 asukkaan pikkukylässä korjasi saamallaan 20 milljoonan euron EU-tukirahalla vanhan kivikirkkonsa.
        https://www.uusimaa.fi/uutissuomalainen/4555729

        Meillä investoidaan matkailuun melkein koko EU-raha. Nykyinen lomakeskuksen 700 vuokramökin kapasiteetti nostetaan lähemmäs tuhatta, hyvin varusteltua kesäbungaloveja. Ens kesänä on sitten mitä myyrä turisteille.

        Lietepuolen lokistiikan kehitykseen menee summasta pari miljoonaa, saadaan lietekuljetusten tilauskeskus tikitalisoitua. Raktoreiden ja Livakoiden pesuhalliin tulee vettä säästävät suutinlaitteet ja piolokinen vaahtopesu.


      • Anonyymi

        Onks sul mitään pläänei Juhannukselle ?.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huittisjärvi taitaa olla jo täyteenbuukattu, mutta lietemaan mökkejä on vielä vapaana.

        Muistakaa että siellä ette sitten homotele.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistakaa että siellä ette sitten homotele.

        Harmi ,sitten täytyy mennä autokauppaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistakaa että siellä ette sitten homotele.

        Kielletyä on myös toistenne kynnetömän lossottus.

        Joka tämän rauhan rikkoo ja jollakin laittomalla taikka sopimattomalla
        käytöksellä häiritsee, on raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää
        siihen rangaistukseen, jonka laki ja asetukset kustakin rikoksesta erikseen
        säätävät


    • Anonyymi

      Meillä juhannus tulee ihan vaan sillä, että mennään porukalla Huittistenjärven mökille. Mukana on vaahtokarkkeja, merirosvorahoja, limpparia, ranskanperunoita ja vesipyssyjä.
      Makkaraa on ainakin kolmea eri lajia, täällä ei silti olla ollenkaan grillilihojen syöjiä. Kaljaa on mukana kojtuullinen määrä, mutta ei väkeviä. Naapurien kanssa aina kokoonnutaan jonkun grillin ympärille istumaan ja tarinoimaan. Penskat on likimain aina järvessä, ja niitä valvotaan kimpassa, ettei kukaan mene liian syvälle. Tällai se juhannus menee, ei ole sen kummempia kesän taikoja.

    • Anonyymi

      Mökittömille on yhteinen krillaus ja laulutilaisuus lietetuvan krillikatoksella aattona alkaen klo kuus.
      Omat krillimakkarat mukaan ja juamat. Alkoholijuamia tulee nauttia kohtuurella!Lauletaan tyäväen laulukirjasta eri värssyjä. Laulukirjoja saa tyäväentalon lippuluukulta. Tervettulloo! sankoin joukoin!

      • Anonyymi

        Tehdäänkö taas juhannustaikoja? en enää osallistu siihen alastonjuoksuun lietekaivon ympäri ja lietekaivoon kurkkaamiseen..se liete oli liukasta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tehdäänkö taas juhannustaikoja? en enää osallistu siihen alastonjuoksuun lietekaivon ympäri ja lietekaivoon kurkkaamiseen..se liete oli liukasta!

        Juhannustaijoissa kannattaa muistaa turvallisuus! Kurkoitellessa lietekaivoon nähdäkseen tulevan puolison kuvajaisen, on otettava huomioon liukastumisvaara!


    • Anonyymi

      Jokohan koivunlehdet alkaa olla sen verta lujia, että niistä kestää saunavihtaa tehdä, onko kukaan jo kokeillut? Jos on kovin haperaa tuoretta lehteä vihdassa, niin se irtoaa ja tukkii mökkisaunan viemärit pitkältä matkalta.

      Juhannuksen jälkeisellä parilla viikolla noita on ollut tapana enemmän askarrella. Silloin lehti on jo sopivasti kiinnittynyt ja asettunut. Yksi vihta jokaista talven viikkoa kohden. Sinne hirvilihojen kanssa samaan pakastimeen. Siinä on rapiat 30 vihdan läjä talven saunomisiin,

      Sen verran pitää varoa, ettei vahingossa penskat tuo hieskoivun eli riippakoivun oksia mukaan. Semmoisella roikkukoivulla kun tietämättään vihtoo menemään, niin vaimo on iltasella koko viikon tosi tyytymättömän olonen.

    • Anonyymi

      Onko huittisjärven lietelavan juhannustanssien esiintyjäartistit jo valittu?

      • Anonyymi

        Joo on se on 70-luvun tatinaorkesterin esitämä nostalkinen kiusan-kappale.


      • Anonyymi

        On, uimamaisteri pitää puheen lietealasta ja esittelee uudet rouhekintaat ,näin lukee esitteessä, tervetuloa raijalanjärven rannalla t.lietetoimikunta.


    • Anonyymi

      Takavuasina kun Samantta voks oli essiintymäsä, loppu rouhekintaastakin pito! Rupes lipsuun..

    • Anonyymi

      Tiedän erään, joka talvella vuokrasi peltoa useita kymmeniä hehtaareita lietteenlevitykseen. Lumien sulettua alta paljastuikin huittistenjärvi!

    • Anonyymi

      Onko mahdollista saada kyytiä huittistenjärven juhannusjuhlille Huittisten keskustasta? Tarkoitus on saapua Huittisten rautatieasemalle seitsemän korvilla aattona. Olen selvinpäin rauhallinen jehovantodistaja, enkä revi autosi verhoilua. Lisäksi olen mukavaa juttuseuraa mikäli pidät raamatun tulkinnasta ja oopperasta. Mikäli matka asemalta huittisjärvelle on pitkä, olisi kiva jos varaisit matkallemme prosenttipitoista kurkunkostuketta reilusti.
      Voit tarjota kyytiäsi tämän ilmoituksen alle, tai toimitukseen nimimerkillä”pilviveikko”

      • Anonyymi

        Oli niin vaikeeta suoamenkiältä kun tollaisena kaupunkilaisena fröökkynänä kirjoitit. Mutta siis lyhkäsesti sanoen, on kyllä kaikki mitä kysyt. On olemassa säännöllinen, pualen tunnin välein kulkeva kuljetus.
        Lähtö on Huittisten rautatiäaseman 4-laiturilta ja ilman värlipysähryksiä on suuntana Huittistenjärven liätepaviljonki.

        Juatavana on matkalla laillista, Alkosta ostettua kuntojuamaa, eikä se juhannuksena maksa turisteilel eikäö matkalaisille mitään.

        Piänillä linja-autoilla ja pakettiautoilla on tulijoitten kuljetus juhlapaikalle. Jos loppuu kalustot kesken, loput tuadaan painepesurilla juhlakuntoon putsatun Livakan aisalla.


    • Anonyymi

      Onko juhannusjuhlien järjestyksenvalvojat lietetaustaisia?

    • Anonyymi

      Ajattelimme mennä juhannuksena huittisjärven laavulle. Onko siellä tuohta ja puita nuotion sytyttämiseksi? Makkarat varmaan joutuu itse kuskaan?

      • Anonyymi

        Jos yhtään on pummin taitoja olemassa, niin ei tartte viedä mitään itte tuonne. Olen ollut moinet juhannukset täysin toisten ihmisten syömisten ja juomisten ja majoitusten varassa. Mukavalle kaverille kaikki haluaa aina tarjota.
        Naisetkin tekee mielellänsä seuraa, kun on ulkoasultaan vähän sellanen ressu, aikamiäshulttio. Sillon naiset haluaa heti alkaa auttaa ja tukee ja sitten alkaa parantaa sitä hulttiota miäheksi ittellensä. Pikkuisen tarttee semmoinen sosiaalis-sosialistinen miälenlaatu olla. Osaa olla miäliksi ja toisaalta että kehtaa häpeemäti ottaa vastaan kaikki tarjoomukset. Kun useammatkin naiset haluaa pelastaa, ja mitä kaikkee ne juhannuksen pyhinä haluaa antaa. Ainakan mitään lenkkimakkaraa ei kannata mukaansa ottaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos yhtään on pummin taitoja olemassa, niin ei tartte viedä mitään itte tuonne. Olen ollut moinet juhannukset täysin toisten ihmisten syömisten ja juomisten ja majoitusten varassa. Mukavalle kaverille kaikki haluaa aina tarjota.
        Naisetkin tekee mielellänsä seuraa, kun on ulkoasultaan vähän sellanen ressu, aikamiäshulttio. Sillon naiset haluaa heti alkaa auttaa ja tukee ja sitten alkaa parantaa sitä hulttiota miäheksi ittellensä. Pikkuisen tarttee semmoinen sosiaalis-sosialistinen miälenlaatu olla. Osaa olla miäliksi ja toisaalta että kehtaa häpeemäti ottaa vastaan kaikki tarjoomukset. Kun useammatkin naiset haluaa pelastaa, ja mitä kaikkee ne juhannuksen pyhinä haluaa antaa. Ainakan mitään lenkkimakkaraa ei kannata mukaansa ottaa.

        Hieno homma! Jätän lompuukin vallan kotio, ettei huku. Jos samalla reisulla poikkee juhannustansseisa, olis lompuukin hukkumisvaara siäläkin! ..varsinkin jos siälä tarjoillaan väkevämpiä juamia?
        Jos sattuu saatille pääseen nin eiköhän Huittisten plikat taskusansa kummeja pirä? Jätän kummitkin kotio!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hieno homma! Jätän lompuukin vallan kotio, ettei huku. Jos samalla reisulla poikkee juhannustansseisa, olis lompuukin hukkumisvaara siäläkin! ..varsinkin jos siälä tarjoillaan väkevämpiä juamia?
        Jos sattuu saatille pääseen nin eiköhän Huittisten plikat taskusansa kummeja pirä? Jätän kummitkin kotio!

        Juu, juu, kaikki semmoset sulttaanit ja goretegxkit saa heittää roskiin. Täsä maailmasa ei ole koskaan liikaa liätemiähiä. Niitä on hyvä olla kasvamassa eri pualilla lisää koko ajan.


    • Anonyymi

      Telttailevat Naiset Ry ohjeistaa, että väkijoukoista lietemiehet tunnistaa 100% puhtaasta ja raikkaasta testosteronin tuaksusta. Aito-lietemiehillä varmana tuntomerkkinä on pitkät alushousut, kesät talvet. Sitten se että ne panee kauan ja hellästi. Kaikki tehrään aina naisen ehroilla ja kahteen kertaan.

    • Anonyymi

      Onko huittisjärven kioskisa myynnisä juhannusvastoja? Vihtakin kävis.

      • Anonyymi

        Eikö tää yksiössä asuva häirikkö ymmärrä, että huittislaisilla on ommaa koivumettää, joten vihrat tehrään itte!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö tää yksiössä asuva häirikkö ymmärrä, että huittislaisilla on ommaa koivumettää, joten vihrat tehrään itte!

        Lähinnä kyllä täällä on vain lietteen levitykseen soveltuvaa peltoa..täälä mitään koivumettää ole!


    • Anonyymi

      Tiedustelisin onko juhannus mennyt jo ohi? Olen ollut sähköttömällä mökillä huittistenjärvellä lietesuon kupeessa radio ja tv-signaalien ulkopualella.
      Terassilla istuskelen..tasoitteluvaihe menossa...

      • Anonyymi

        Siitä on lyhyt matka lauhammaan motelliin, käy kysymässä sieltä, täysihoito .


      • Anonyymi

        Juhannus ei ole ohitte. Kerää kunnon kokkotarpeet rannalle huomenna taas. Semmoinen 7...10 m korkuinen, kuivista kuusirangoista tehty kokko on parhaiten palava ja sopivaa kokoa.

        Tulta peliin illalla kello 22:00 aikaan. Kohta paikka on solkenansa täynnä vilkkuvia valoja ja ihmisiä. Haastattelevat Saabin takapenkillä sinua ja juhannuksenviettosi tapoja.


    • Anonyymi

      Miksi et muuttaisi Inariin, kun sulla on Huittisissa niin kovin vaikeaa? Siellä on helevetin iso järvi, ei peltoja, ei sikoja eikä lietettä. Porot paskoo tunturiin.

      • Anonyymi

        Inarisa on sääksiä.Ei hyvä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1392
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe