Tänään tippu postilaatikosta kutsu kertausharjoituksiin

Anonyymi

Parolannummelle marras-joulukuussa. Muita saman kohtalon saaneita?

18

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo tuli, mutta sytytin takan mökillä sillä....hyvin kyllä paloi.

      • Anonyymi

        Oletko ajatellut kokeilla miten hyvin sotilaspassilla saa mökin takan syttymään?:D


      • Anonyymi

        Haha, trollaabeli taas vauhdissa! Jos on ollut kh:ssa viimeisen 5 v aikana tietää, ettei passia edes kysytä. Koska kaikki on atk:lla. Leppoisaahan tuolla on, nälkä ei yllätä, läppä lentää, hyvät varusteet ja pidetään muutenkin kuin piispaa pappilassa. Kaikki liikkuminen ajoneuvoilla. Vinkkinä vesipullo, taskulamppu ja suklaata mukaan!


    • Ei kannata mennä.

      • Anonyymi

        Ei ikäluokan 77 ukkoa enää kutsutakaan.


    • Anonyymi

      Eikös ne kertausharjoitukset ole sellaisia puolisotilaallisia ryyppy- ja rälläysreissuja joita kaikki odottaa vesi kielellä. Harmi että ilmavoimat ryssi sen homman kun ei pysynyt mopo käsissä. Ainahan noissa hommissa näin käy kun joku pistää ööveriksi ja pilataan omat hyvät hommat. Saattaa olla pari vuotta vähän rauhallisempaa nyt mutta kyllä kai se iloksi kohta taas muuttuu. Tulihan uusi komentajakin.

      • Anonyymi

        Tuo "puolisotilaallinen" on hyvä termi kuvaamaan kertausharjoituksia ;). Ainoa kiire siellä on varusteiden hakuun, kun joku järjestelykapiainen on neuvotellut sopivan kellonajan hakea kamppeet, ettei tarvitse jonottaa pitkään. Ja nykyisinhän porukka on jo tuttua ennestään, ei tule senkään suhteen ihmettelyä. Ruokaa on riittävästi, mutta luulen ettei "omaa pulloa" kannata ottaa pariin vuoteen mukaan, eikä siirtymisillä kannata odottaa pysähdystä alkon luona.


    • Anonyymi

      Mitäh.

      Kertausharjoituksiin kutsutaan nykyään puolivuotta ennen kertausharjoitusten alkua. On nykynuorilla helpot kertausharjoitukset. Aikoinaan 1980-luvulla kertausharjoituskutsut tulivat kirjattuina harjoituksia edeltävänä viikkona. Putini pistää 40 000 soldaatin kertausharjoitukset pystyyn vuorokauden sisällä.

      Suomen kertausharjoitukset alkavat olemaan yhtä suuri vitsi kuin Ruotsin lotta-armeija. Kyllä nyt olisi ryhdistäytymisen paikka.

      • Anonyymi

        Koko Suomi on jo vitsi nykyään.


    • Anonyymi

      Yx lysti pidetäänkö kertaisharjoituksia vai ei. Nykyinen pullamössösukupolvi ei pysty tekemään yhtään mitään jos naapurin ammattisoturit päättää tulla vierailulle. Ajat on muuttunut sitten suursuomen tekijöiden, nyt yksi ry..ä vastaa 50 suomalaista soturiketta.

    • Anonyymi

      Turhaa niitä harjoituksia pitää kun vetyommi räjähtää
      Arkadian mäen ylä puolella niin Helsinki ja Suomi on hävinnyt
      maapallokartalta ja suomen maanviljelijät hymyilevät kun ei
      ole suurta sakkia enää elätettävänä vaan saadaan nekin rahat
      pitää omassa plakkarissa.

    • Anonyymi

      Ei "naapurissakaan" niitä kovia ammattisotilaita loppumattomasti ole. Jokunen laskuvarjorykmentti erikoisjoukoiksi laskettavia. Ei niillä Suomea vallata. Vaikka olisi kuinka erikoismies, niin käsikranaatti ja krh:n ammus tekee silti selvää jälkeä. Ja huolto toimii suurvalloilla aina hekoilla tai ajoneuvoilla. Stingerillä putoo heko ja kertasingoilla ammutaan tien varressa huoltokuljetus pois pelistä. Jo 80-luvulla meille sanottiin PorPr:ssa, että antaa tankkien mennä ohi ja tuhotaan polttoainekuljetus. Ne tankkimiehet vangitaan sitten kun ne kävelevät takas!

      • Anonyymi

        Sinulla on käsitteet ja oikeastaan ihan kaikki sekaisin. Erikoisjoukot ovat eri asia, kun ammattisotilaat. Venäjällä on nykyään ammattiarmeija, jolla on sotakokemusta ja hyvät välineet, se olisi suomalaisten totaalista teurastusta, jos pakolla armeijaan haalitut varusmiehet ja reserviläiset joutuisivat niitä vastaan.


      • Anonyymi

        Tässä tuli siis "Moskovan Tiltun" terveiset väliin. Eli AK47:n luoti on kovempi kuin muiden aseiden ja T72:n torni ampuu itse takaisin jos vaunu tuhotaan.


    • Anonyymi

      Laitetaan vaan mottiin ja koivuhalkoa telaketjun väliin ja molotovikoktailia tankin persuuksiin niin kyllä se r...ä siihen tyssää, lopuille silimien välliin juuu... Näinhän se on ennenkin tehty.

    • Annetaan Venäjän hoitaa Suomem puolustus. Venäjä puhdistaa Suomen homoista, narkkareista yms. jenkkihapatuksesta...

    • Anonyymi

      jo vain tuli posti. pitääpä lahtee irakiin ampuu kk lla. hieta pölöjjö ja ranut raapii

    • Anonyymi

      Mitäpä opimma näistä jutuista?Ne on lasten tai anteeksi vähä-älyisten mahdollisesti huomio hakuisten kommentteja tai sitten ne tulee sieltä Pietarin sylttytehtaalat.Olkoon miten vaan,kyllä Kollaa kestää...Kesti ennenkin ja kestää tästä eteenkinpäin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe