Lääkiksen tulokset 2019 tulleet

Voi tätä fiilistä, kun pääsin sisään! Tampereella tavataan. Jeeeeeeeeeh
Ilmoita


7 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Minä pääsin Hesaan täysillä pisteillä. Dekaani juuri soitti ja onnitteli historian parhaasta tuloksesta. Sain palkkioksi amanuenssin oaikan ja ensimmäusen vuoden opinnot hyväksiluettua.
1 VASTAUS:
Eikä! Onnee ihan hirveesti! Tulee just oma kokemus mieleen, kun viime vuonna (lukion 2.luokalla) hain muuten vaan kokeilunhaluisena hallintotieteitä ja oikikseen, kun parin lukiokurssin jälkeen olin melko kiinnostunu näistä aloista. Pääsin siis molempiin sisään, mutta en voinut ottaa paikkoja vastaan kun oli vielä lukio käymättä loppuun..
+Lisää kommentti
Dekaani oli tosi innoissaan tästä ja pääsin myös työryhmään, joka tekee ensi vuoden pääsykoetta. Sain myös kutsun tulla luennoimaan lääketieteellistä genetiikkaa neljännen vuosikurssin oppilaille. Pääsykokeisiin kyllä kannattaa lukea niin hyvällä tuloksella voi saada vapautuksen eka vuoden opinnoistakin.
Ilmoita
Juu tulee sitten kesäkuun lopussa, terveisin kokeiden korjaaja. Että älä nyt vielä lähde sinne Tampereelle asunnonhakuun vaikka oletkin optimisti.
Ilmoita
Jeeeehh! Jaaaah!! Nyt soitti dekaani Tampereelta myös minulle ja ilmoitti sisäänpääsystä! Oi tätä onnen päivää. Minut kutsuttiin välittömästi tarkastajaksi katsomaan onko pääsykokeet oikein tarkistettu. Lisäksi pääsen suoraan toiselle vuosiluokalle ja väitöskirjatyöryhmään. Minussa piilee kuulema lääketieteen professorin siemen. Omin johtanut pääsykoetehtäviä ihan uudelle tasolle ja pääsykokeeni hyväksytään mukaan väitöskirjaan.
Ilmoita
Minä pääsin suoraan tohtorikoulutukseen, ei tarvinnut käydä lääkistä ollenkaan, olen niin hyvä.
Ilmoita
Onneksi olkoon! Itse aloitin lääkisopinnot Tampereella 18 vuotta sitten vuonna 2001. Nykyisin olen erikoislääkäri ja tyytyväinen uravalintaani. Tampere on huippupaikka PBL-opetuksen vuoksi.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Lääkiksen tulokset 2019 tulleet

Voi tätä fiilistä, kun pääsin sisään! Tampereella tavataan. Jeeeeeeeeeh

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta