Aihe

Peltokangas heräsi

Anonyymi

peltokangas heräsi EU-vaalien jälkeisestä järkytyksestään ja kirjoittelu keparissa pääsi taas vauhtiin.
"Väitän, että ohjelmaa alettiin kasaamaan jo viime syksynä, kun demareiden vaalimenestys alkoi gallupkyselyjen mukaan näyttämään todelta. Väitän myös, että näitä ohjelmia on rustattu useampia, eri hallituspuoluekoalitioiden mukaan, mutta tietysti ilman perussuomalaisia. "
"Mallia otettiin naapurimaa Ruotsista, jossa Ruotsidemokraatit jätettiin vaalituloksesta huolimatta kaiken päätöksenteon ulkopuolelle. Matkitaan malli sieltä, kun oma älli ei muuhun riitä ja toimihan se hyvin siellä, miksei siis myös täällä. Case closed. "
"Tuleva nelivuotiskausi tulee todellakin olemaan mielenkiintoinen ja nähtäväksi jää, mihin suuntaan Rinteen & kumppaneiden bussi lopulta ajaa.
Voisin vaikka väittää, että kauaa ei nafta Rinteen bussissa riitä ja uutta hallitusta pukataan jo vuoden kuluttua. Sitä odotellessa. "

Tämä on juuri samaa jargonia mitä Timo Soini noudatti viimeiset 8 vuotta, tämä ei enää uppoa suomalaisiin, väitän, että seuraavissa vaaleissa Peltokangas saa noin 20% viime vaalien äänimäärästään.

36

<50

  Vastaukset

  • Katkeran miehen, katkeria purkauksia kun ei päässyt suoraan USAn pressaksi.... Viime vaaleissa persjytkyjen vaalikiima ylitti taasen järjen. Näinpä moni jytkyperseille äänensä antanut äänesti taas itseään vastaan...PS. miten tuonaisia kirjoituksia ilkiee edes julkaista, osoittaa järjen köyhyyttä....

   • Suomen Sisu.... läpälässynlää...


  • Tämä Peltokagas edustaa kyllä suurinta mahdollista kusipäisyyttä. Ennen vaaleja haukutaan kaikki. Sitten pidetään vaalit, joiden jälkeen haukutaan taas kaikki. Sitten uhriudutaan ja itketään, kun yhteistyö ei suju. Tähän loppuu ällin riittävyys.

   Lisäksi äärimmäisen vastenmielistä on se, että hän jatkuvasti määrittelee oikean isänmaallisuuden oman itsensä kaltaiseksi. Isänmaata voi rakastaa ja palvella monin muinkin tavoin kuin istumalla autossa mesoamassa lasit otsalla ja keräämällä perseennuolijoilta somekommentteja tyyliin "hieno mies, erittäin hyvin sanottu, sinä osaat laittaa asiat kuntoon".

   Hyi helvetti.

   • Juuri näin.
    Onko vain kyseisellä herralla ja ryhmällä yksinoikeus isänmaallisuuteen, isänmaallinen voit olla useammalla tavalla.
    Kommunisti voi olla isänmaallinen kun tekee palvelluksen isänmaalle.
    Demarikin voi olla isänmaallinen uhrautuakseen isänmaan puolesta.
    Samoin kepukin samoissa teoissa.
    Kokomuslainenkin kuten RKP ja moni muukin voi olla yhtä lailla isänmaallinen.
    Tuo mitä MP uhoaa isänmaalliseksin on pelkkää mainoslause herätäkseen äänestäjät luokseen.


  • Onneksi mm. Tanskassa on äärioikeisto menettämässä kannatustaan roimasti.... kansa tullut järkiinsä.....

  • Peltokangas on hyvä tyyppi. NeljänHoon kerho kokoontuu lähetyskäskyn saaneena räksyttämään tänne joutavia.

  • Se on hyvä, että 4:n hoon kerho, ettei ole sen sijaan kahden SS:n kerho. Sekin vaara on olemassa.

  • Peltokankaan hiekkalaatikko jengin aivopieruja... Oma lukunsa ovat sitten ne, jotka eivät mistään mitään tiedä eivätkä haluakaan tietää, mutta ovat silti äänessä. Heillä on eduskunnan oikeassa äärilaidassa runsaasti ihan omia kansanedustajia.

   – Ja ministeri Ohisalolta kysyn: onko hallitusohjelman tarkoitus, että paperittomat/laittomat maahanmuuttajat sijoitetaan suoraan poliisikoulutukseen, ja onko heillä panta jalassa? (Jukka Mäkynen)

   – Tietysti nyt tässä vielä on sellainen ongelma, että tämä hallitus todennäköisesti itsekin tulee tietämään sen, että tämä rahahomma ei riitä, ja tästä tietysti todennäköisesti tietyt puolueet jo tarkoituksella tekivät tällaisen ilmastohömpän ennen vaaleja, että sen varjolla voidaan sitten ruveta jossain vaiheessa verottamaan lisää. (Sheikki Laakso)

   – Eräs edustaja sanoi, että Rinteen hallituksen ohjelma on kaikkien aikojen paras. Mutta kenelle? Ei ainakaan suomalaisille, vaan afrikkalaisille. (Mikko Lundén)

   – Täällä hallitusohjelmassa on yksi hyvä kirjaus. Täällä lukee: ”Tehostetaan vieraslajien torjuntaa sekä lainsäädännöllä että torjuntatoimenpiteiden rahoitusta lisäämällä.” Tämä valitettavasti lukee väärässä kohdassa. (Juha Mäenpää)

   – Hallitusohjelman suurimpia voittajia ovat työssä käymättömät ulkomaalaiset suurperheelliset, joiden vastikkeettomat tulonsiirrot nousevat. Heidän elämäänsä helpotetaan moni tavoin, ja raha siihen kaivetaan suomalaisen duunarin taskusta. (Ano Turtiainen)

  • Missään tapauksessa tältä porukalta (Turtiainen ja co.)ei tule toteuttamiskelpoisia eduskunta-aloitteita, kaikki perustuu suunpieksäntään. Taitaa mennä eduskunnan arvokkuus samantien, pellet murentavat tehokkaasti....

  • Mukava oli kuulla kuinka kaustinenkin sai ensimmäisen Kansanedustajansa paikkakunnalta. Nyt meidän vastuullisten kuntalaisten pitää ottaa Mauri kotikylämme suurlähettilääksi ja lopettaa tuo kateellisten länkytys. Perussuomalaiset on nykyaikaa ja turvaa suomen tulevaisuuden pitkäksi aikaa.

   • Jess, piikkilankaa Kaustisen ympäri, se on sitä nykyaikaa. Eikös tämä "kansanedustaja" halua rajat kiinni. Onkohan jättänyt Kaustisen kunnan luottamustehtäviä hoitamatta ja sukset ovat ristissä melkein kaikkien kanssa. Pollari hihkuu onnesta kun saatiin pois paikkakunnalta........ä


  • Joko tämän kansanedustajan talo on myyty?

  • Täällä kepulaiset yrittää kylvää riitaa perussuomalaisten joukkoon. Peltokangas on hyvä edustaja. Tuo mitä yritätte on pahansuopaa valehtelua kannattais lopettaa. Ei kauaa mene kun kepu on prosenttiliike ärkoopeen kanssa.

   • Täällä mitään riitaa kukaan kylvä muutakuin persut, niille ei sovi mikään puolue, kaikki kokoomuksesta (kokoomus mukaa lukien) vasemmalle ovat vihervassareita, ainoa puolue joka haluaa Suomen kääriytyvän piikkilankaan...


  • Mitähän persut tekevät tällä vaalituloksellaan tai vaikkapa mahdollisella tulevalla vaalivoitollaan? Jos puolue on politiikallaan sulkenut itsensä kaiken ulkopuolelle, niin vaikutusmahdollisuudet ovat täysin olemattomat.

   • Sanoppas se persuille, muissa vika, aina.....


  • Olipa taasen mukava vietellä Jussia..... Allah-Lahoa...

  • Aika ala-arvoista väittää persujen sulkevan muut pois. Ainoastaan kristilliset Sari Essajahin suulla vaalikeskusteluissa oli valmis yhteistyöhön Meidän kanssa. Tietenkin kepulistit yrittää muuta väittää vaikka vaalikeskustelu on areenassa nähtävissä. Mikä kumma sitten ajaa tänne valehtelemaan , liekö Sipilä luvannu et saa suviseuroissa panna pikkupoikia vai mikä lie syy . Hah hah hah haa.

   • ...... VIHA­PUHEESTA pitäisi tulla virallisen syyttäjän alainen rikos, esitti arkkipiispa emeritus Kari Mäkisen johtama työryhmä toukokuussa. Poliisit, syyttäjät ja tuomarit laativat esitystä toimista maalittamista vastaan. Yhteiskunta on vihdoin heräämässä vihapuheen aiheuttamaan vakavaan uhkaan.

    Vihapuhe ei ole vähenemässä, vaan lisääntymässä. Sitä ilmenee entistä useammin myös siellä, missä lakeja ei pitäisi rikkoa eikä halveksia, vaan kunnioittaa ja säätää: eduskunnassa. Uusia esimerkkejä tulee harva se päivä. Milloin joku kansanedustaja puhuu turvapaikanhakijoista ”vieraslajina”, milloin iloitsee Afrikan ebolasta, jossa ”luonto on mukana ilmastotalkoissa”.

    MÄKISEN TYÖRYHMÄ esitti, että vihapuhe tulisi virallisen syytteen alaiseksi ainakin silloin, kun henkilö on joutunut vihapuheen kohteeksi virkatoimiensa, työtehtäviensä tai luottamustehtäviensä vuoksi. Tällaiseen tilanteeseen voivat joutua esimerkiksi virkamiehet, journalistit, tutkijat, taiteilijat, luottamushenkilöt ja papit.

    Vihapuheella pyritään työryhmän mukaan ”käyttämään yhteiskunnallista valtaa ja saamaan avainkohdissa olevia ihmisiä vaikenemaan tai toimimaan tietyllä tavalla”.

    Poliisihallitus, valtakunnansyyttäjänvirasto ja käräjäoikeuksien laamannit ovat laatimassa yhdessä oikeusministeriölle esitystä toimenpiteistä, joilla maalittamiseen voitaisiin puuttua tehokkaammin. Samaa asiaa ajavat Poliisijärjestöjen liitto ja Lakimiesliitto.

    UUSI HALLITUS aikookin puuttua ”järjestelmälliseen häirintään, uhkailuun ja maalittamiseen, joka uhkaa sananvapautta, viranomaistoimintaa, tutkimusta ja tiedonvälitystä”.

    Vihapuheella ja maalituksella on todennäköisesti jo aiheutettu vahinkoja demokraattiselle oikeusvaltiolle. Siitä kuinka vakavia vahingot ovat, ei ole tarkkaa tietoa, koska niitä ei ole vielä tutkittu. Alkaisi olla tutkimuksen aika. Vaikutukset saattavat olla paljon suuremmat kuin uskallamme myöntää.

    Ovatko viranomaiset – myös oikeusviranomaiset – jo taipuneet paineen alla? Kuinka paljon itsesensuuri on lisääntynyt mediassa? Kuinka moni toimittaja tai tutkija vaikenee pelon vuoksi? Kuinka moni tavallinen kansalainen jättää käyttämättä oman sananvapautensa? Muun muassa nämä kysymykset odottavat vastaustaan.

    KARKEAN YLEISKUVAN tiedämme tutkimattakin.

    Vihapuheesta on tullut jo niin arkipäiväistä ja normaalia, että suuri osa kansalaisistakin sulkee mieluummin silmänsä ja korvansa kuin reagoi siihen. Kieli on jo taipunut vihapuhujien tahtoon. Lähes kaikki toimittajista tutkijoihin, viranomaisiin ja tavallisiin kansalaisiin puhuvat esimerkiksi maahanmuuttokriittisistä silloinkin, kun on kyse selvistä rasisteista ja kansallismielisistä, kun on kyse kiihko- tai etnonationalisteista tai jopa fasisteista.

    Ensimmäinen esimerkki myös oikeuslaitoksen mahdollisesta taipumisesta on jo saatu. Oulun käräjäoikeus tuomitsi huhtikuussa oikeistopopulistien vainon kohteeksi joutuneen toimittaja Johanna Vehkoon sakkoihin ja korvauksiin vainoojalleen oululaiselle kunnanvaltuutetulle Junes Lokalle.

    Vehkoon Lokasta käyttämiä ilmaisuja rasisti ja natsi oli oikeuden mielestä ”pidettävä haukkumasanoina” eikä ”ilmaisujen totuudellisuudesta ole mielekästä puhua”.

    Käräjäoikeuden mielestä kukaan ei siten voi olla oikeasti rasisti eikä natsi. Tuomiolle pitäisi varmaan panna historian kirjoittajatkin, sillä hehän ”haukkuvat” joitakuita rasisteiksi ja natseiksi.

    LÄHES KAIKELLA vihapuheella on Suomessa yhteys samaan poliittiseen voimaan: perussuomalaisiin. Vihapuhe on niin olennainen osa puolueen luonnetta ja toimintatapaa, ettei koko puoluetta olisi ilman sitä. Siksi puolue vastustaa jyrkästi jo vihapuhe-käsitettä, saati vihan lietsonnan ja maalituksen nykyistä laajempaa kriminalisointia.

    Vajaa viidennes suomalaisista antoi äänensä perussuomalaisille huhtikuussa. Vihapuhujat voivat siten katsoa saaneensa toiminnalleen kansalaisten valtakirjan. Monet nousivatkin eduskuntaan juuri vihapuheidensa ansiosta. Monille oikeuden langettamat tuomiotkin ovat vain ”sulka hattuun”.

    Kansalaisilla on demokratiassa oikeus valita sellaisia edustajia kuin haluavat. Kun vihapuhetta ja maalitusta suitsitaan, tämä tärkeä periaate joutuu ristiriitaan toisen tärkeän periaatteen kanssa: demokratialla on oikeus ja velvollisuus puolustaa itseään, arvojaan ja instituutioitaan silloin, kun ne ovat vaarassa.

    Nyt on juuri se tilanne.


  • Kuka ihmeessä haluaisi yhteistyötä tuollaisen porukan kanssa? En ainakaan koskaan äänestäisi puoluetta joka heidän kanssaan lähtisi hallitukseen.

  • Se on satavarmasti syy muissa, AINA, jos ei yhteistyö pelitä, se on persjytkyjen taktiikka, uhriudutaan. Äänestäjät menee sokeasti, seuraa johtajaa tyyliin, itse ajattelematta mitään..... eikä ne edes osaa hävetä typeriä lausuntojaan....

  • Silloin kun persut olivat Sipilän hallituksessa, niin aina vastaus oli, että "edellinen hallitus se leikkasi enemmä tms." Aina syy siirretään johonkin muuhun kuin itseensä.

  • Lueskelin tuossa eräitä somekeskusteluja. Tuli sellainen käsitys, että onkohan Peltokangas vain matalalla itsetunnolla varustettu sisältä pieni ihminen, joka ei kestä vähäistäkään kritiikkiä eikä eri mielipiteitä kuin omansa. Kaikki pienuus vain peitetään kovaäänisellä puheella. En tiedä mikä hän on ammatiltaan, mutta mietityttää miten hän on pärjännyt työelämässä noin ylipäätään.

   • Maksuja ulosotossa, että sillai.....


   • Taasen Peltokangas itkee ja uhriutuu, bannattu facesta. eihän siinä muutakuin noudattaa yhteisönormeja, ei sen kummempaa. Mutta kun ei osata edes alkeita....


   • Persuissa ei ole vikaa KENESSÄKÄÄN, vika on aina muissa. Taivaalista kanssaa nämä persut!


   • Ei hän työelämässä ole pärjännytkään, liekö vieläkään kuitannut kaikkia velkojaan entisille työnantajilleen. Vakuutusyhtiötäkin hienosti huijannut, ja maksajanahan me kaikki veronmaksajat. Viimeksi toimi ovenvaajana kiint.välitys firmassa. Taputtivat varman kun pääsivät hänestä eroon! Neljän vuoen päästä, kun tämä mies jää työttömäksi, ei paljon ole varmaankaan töitä tarjolla, korkeintaan vastaanottokeskuksissa. MP ajattelee vain omaa napaansa, tulette huomaamaan. Välttelee nyt jo haastavia tehtäviä, kun älli ei riitä muttei halu ihmisten sitä huomaavan. Ihmeellinen some-höpöttäjä, herätkää jo muutkin..


   • Peltokankaan äänestäjät kulkevat silmät korvat suljettuina, eihän sitä voi ilmituoda että on huijattu....


  • Niinhän "mestarin" antama esimerkki ja ohje on.

  • "Mestari" kertoi eronneensa Suomen Sisusta, ei taida luvata mitään hyvää Peltokankaan uralle tulevaisuudessa. Oliko tämä "ääniharava" jossakin roolissa persujen puoluekokouksessa?

   • Jos katselee persjytkyjen henkilövalintoja niin radikaalisti kurssi muuttuu enempi äärioikeistolaisemmaksi......ei hyvältä näytä...


  • No ainakin tuon puoluesihteerin kohdalta, luulen, että kohta on Halla-aholla tekemistä hänen kanssaan. On nimittäin kovaa Suomen sisun äärioikeistolaista sakkia.

   • Allah-Aho yrittää pestä kasvojaan eroamalla Suomen Sisusta, samat ajatukset, ei ne miksikään muutu..... ja yrittää muuttaa lakia että Suomessa saisi haukkua ketä vaan miksikä vaan... on kovat ajat tulossa persjytkyille...


  • Puolue on hajoamassa halla-aholaisiin ja sisulaisiin. Minä en näe Suomen Sisussa ja IKL:ssä mitään eroa, samoja mustapaitoja molemmat. Jos valtaan pääsisivät niin kyyditykset alkaisivat.

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   335
   13916
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   320
   11587
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   162
   4491
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   17
   1682
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   58
   1586