Yogaillen!

Anonyymi

Yogaillen
Valtiattareni avasi oven pukeutuneena seksikkääseen mustaan kumiseen toppiin ja lyhyeen hameeseen. Olimme sopineet 2 tunnin sessiosta josta ensimmäinen tunti olisi "säilytystä" kumisessa toukkapussissa ja toinen tunti valtiattaren armoilla ilman etukäteen sovittua suunnitelmaa - Valtiatar saisi päättää mitä tapahtuu.

Riisuttuani vaatteet Ira opasti minut alakertaan ja suoraan kumipussin luo. Pussi oli hieman erilainen kuin se nahkainen toukkapussi, jota Ira oli esitellyt minulle edellisen session lopussa. Tämä pussi oli siis täyttä kumia, kaksi kerrosta ja paineilmalla täytettävissä. Pussissa ei ollut erillisiä taskuja käsille eikä erillisiä vöitä pussin ulkopuolella. Ira komensi minut heti mahalleni pussiin ja alkoi sitoa kumiremmein käsiäni selän taakse. Aluksi muutaman kerran kyynärpäiden yläpuolelta käsivarsien ympäri ja sitten kiristysremmit kyynärpäiden välistä. Tässä vaiheessa kädet oli jo pois pelistä, mutta hän sitoikin vielä remmit ranteiden ympäri ja remmin ranteiden välistä. Ira mainitsi, että jätti käsiin tarkoituksella vähän liikkumavaraa, vaikka tässä vaiheessa hieman pelkäsin selviänkö tunnin näin sidottuna. Kompressori piti hieman melua pussin täyttymisen ajan ja pian kumi puristi kevyehkösti kaulasta alaspäin koko kroppaa ja jalkoja. Päähän sain silmäni peittävän kumihupun, joka salli hengityksen suun kautta. Rimpuileminen kumin painetta vastaan tuntui mukavalta, mutta vapautuminen oli mahdotonta. Rimpuileminen nopeutti lämpenemistä ja pian olin aivan hiestä märkä. Tunnin kuluttua Ira päästi minut pois pussista ja pikaiseen suihkuun ennen jatkoa.

Valtiatar tiesi edellisten sessioiden perusteella, että olin muutaman vuoden ajan harrastanut yogaa. Oman arvailuni mukaan olen keskivertoa ikäistäni notkeampi, vaikka kaukana yogaohjaajien näyttävistä mallisuorituksista. Ira olikin valinnut nyt sessioon paljon asentoja, joissa venytys oli isossa roolissa.

Päähäni sain kumisen hupun, jossa ei ollut silmä- tai hengitysaukkoja. Pelkkä hengitysputki päätyi suuhuni. Olin vielä äskeisestä kumipaketoinnista hengästynyt kun Ira opasti minut polvilleni nilkkojen päälle ja vyötti reiteni sääreni yhteen kahdella nahkahihnalla. Käteni Ira sitoi linnunsiiviksi ja vielä yhdellä hihnalla "siivet" kiinni kylkiin. Tämän jälkeen sain käskyn mennä selälleni - etureisien venytysasentoon. Iralle tämä ei riittänyt, vaan ensin hän istui reisieni päälle ja myöhemmin vielä vatsalleni. "48 kiloa pillu paljaana vatsaasi vasten." Harmitti, että huppu esti minua näkemästä. Tovin jaksoin kannatella Iran painoa vatsani päällä, mutta pyysin pian Iralta armoa. Ira siirtyikin istumaan pääni päälle. "Hengitä sisään nenällä pillun tuoksua ja ulos suun kautta." Tottelin mieluusti hengittäen huumaavaa tuoksua.

Sain hetken verrytellä jalkoja ja selkää, mutta kädet oli edelleen sidottu, ja pian Ira sitoi jalat uuteen asentoon. "Selälleen. Jalat ylös. Suoraksi." Hihnat menivät pääni takaa tukemaan jalkoja. "Pidä pää alhaalla. Jalat lähemmäksi päätä." Jalkani tärisivät aluksi kuten usein venyttäessäni takareisiä. Välillä Ira huomautti, jos venytysasento ei ollut hänen mielestään enää kelvollinen. Lopulta Ira lupasi, että asentoa vaihdetaan, kunhan lasken 30:een. Olin kuitenkin Iran mielestä ihan liian nopea, ja hän opasti oikean rytmin: "Yyyyksiii, kaaaaksiiii, ...". Lopulta pääsin 30:een ja onneksi Valtiatar vapautti jalkani venytyksestä.

"Nouse seisomaan. Seuraa ääntäni." Jalkani tärisivät vielä hieman, kun Ira opasti minut selkä seinää vasten. Hän vapautti yhden käden ja kiinnitti sen ranteesta ylös hihnalla. Toinen käsi sai saman kohtelun ja pian olin jalat harallaan kiinni seinässä usealla hihnalla. Seurasi hentysharjoituksia. Iran ohjeisti milloin minulla oli lupa hengittää ja pidättää hengitystä. Ira kysyi: "Pitkä, vai lyhyt?" Aiheesta täysin tietämättä vastasin: "Pitkä, Valtiatar". Pian ymmärsin , että kysymys oli liittynyt köyden pituuteen, ja sain kivesteni ympärille todella pitkän köyden. Peräaukkooni Ira työnsi jotain värisemään, värinän rytmiä hän välillä vaihtoi ja kohta sain tilalle jonkun suuremman tapin. Ira kiusasi: "Koolla on väliä ja anaaliharjoituksesi on vielä paljon kesken."

Minut irrotettiin seinältä ja sain käskyn istua alas ison tapin päälle. "Kädet selän taakse." Valtiatar sitoi kyynärvarteni ympäri hihnan selän takana ja vaakatasossa olevien käsivarsien ympärille toisen hihnan. Jalat hän sitoi haralleen nilkoista kiinni seinään, aavistuksen verran ilmaan lattiasta. "Tappi tuntuu paremmin, kun paino on pelkän pyllyn varassa." Yksi hihnan niskan ja reisieni takaa, joten asento tuntui jälleen takareisissä. Ira istui itse jalkojeni päälle ja komensi: "Pää eteen rintojeni väliin." Yritin totella parhaani mukaan. Taas harmitti, että huppu peitti näkyvyyden. Mutta tämä kekseliäs nainen muuttikin asentoaan ja kohottautui ylöspäin. "Nuuhki pillua." Yritin saada nenäni lähemmäs, mutta helppoa se ei ollut. Valtiatar oli liian kaukana. Asento tuntui sekä takareisissä että vatsalihaksissa, kun yritin pä

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

        Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
        Lieksa
        52
        2784
      2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

        1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
        Maailman menoa
        517
        2624
      3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        48
        1835
      4. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        31
        1739
      5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

        Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
        Tunteet
        117
        1713
      6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

        SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
        Maailman menoa
        301
        1649
      7. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        9
        1252
      8. Ketä ammuttu ?

        Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
        Juupajoki
        22
        1072
      9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

        Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
        Ikävä
        54
        1067
      10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

        Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
        Maailman menoa
        66
        1063
      Aihe