Kunnanhallituksen kokous 17.6.

Anonyymi

Kepun edusta teki taannoin kunnanhallituksessa selvityspyynnön teknisen toimen korruptio epäilyistä, joista kylillä juoruttiin. Jonkinlainen selvitys toimitettiin.
Nyt puhetta ja negatiivista julkisuutta aiheuttaa kunnan työllisyyden hoito sekä Kunnan Pojat.
Onko Lopella sellaista puoluetta, jonka edustaja uskaltaa tehdä kunnanhallituksessa selvityspyynnön kunnan työllisyyden hoidosta? Kuinka paljon rahaa näihin palveluihin tässä taloudellisessa tilanteessa käytetään ja onko hinta-laatusuhteelta järkevää ostaa kuntouttavaa työtoimintaa Hyrialta vai tuottaa itse te-keskuksen avulla? Puhutaan todellisuudessa työttymyyden kovimman ytimen sosiaalipalvelusta.

Voi olla, että Lopelta ei löydy puoluetta, jonka edustajaa tämä asia kiinnostaa. Mutta vaalit ovat parin vuoden päästä.

2

<50

Vastaukset

 • Hyria säätiö on kokoomuksen jäsenkirjaporukan hallitusjäsenyyksiä ja valmennustyöpaikkoja varten. Suhteilla, suhteilla.

  http://www.hraks.fi/

 • Lopen demareita odottaa massiivinen äänikato seuraavissa kunnallisvaaleissa. Persuja on turha äänestää, Lopen Persut on vahvasti oikealla. Keskusta ei saa rivejään järjestykseen ja Kokoomuskaljoja tarjoillaan monessa sukupolvessa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  178
  3531
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1074