Auton huolto

Anonyymi

Nykyisin kun käyttää autoa huollossa, niin ei edes huoltovaloa osata kuitata. Herää vaan epäilys, mitähän on huollon suhteen tullut tehdyksi!

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      käytä merkkihuollossa niin tulee kuntoon

      • Anonyymi

        Ei nuo merkkihuollon hommat ole kun katselu päältä ja katselu alhaalta... Pelkkää valohoitoa ja nekään ei valmistu ajallaan...


    • Anonyymi

      Katselin noita moottoriöljyn hintoja merkkiliikkeen, sekä öljynvaihto liikkeen hinnastosta niin päätin että vaihdan öljyt itse. Liikkeessä öljyn hinta 19 - 24 euroa litra, niin tarvikemyymälässä sama öljy 38 egua / 4 litraa... On se vaan ihmeellistä että liikkessä öljy muutuu kristallin hintaiseksi.. Hyvähän se on tarjota että niin ja niin halvalla tapahtuu vaihto, jos sitten öljyn hinta onkin ihan muuta ku kaupassa. Siis säästin reilun satasen ku tein homman itse.

    • Anonyymi

      Ne on nuo nyrkkipajat pelkkiä iskarinvaihtofirmoja ja renkaanpotijoita jota ryysyläisenä kaikkien romujen keskellä nyhrää yltä päältä rasvassa. Kannatas joskus vaikka pitää siivouspäivä et firma näyttäs asianmukaiselta autokorjaamolta.

    • Anonyymi

      Oli nyrkkipaja, tai merkkihuolto, niin työntekijät sen firman tekee. Juuri se korjaamon työntekijä on se tärkein juttu, joka auton huollon, tai korjauksen tekee. Ihan sama, minkä nimisessä firmassa työskentelee!Lähtisin myös työntekijöiden ammattitasosta ja kokemuksesta vuosina ja tästä pääsemmekin tärkeiden asioiden laskemiseen. Mekaanikkojen lukumäärä ja heidän kokemuksensa vuosissa! Merkkihuolto, joka määrää sinulle juuri amiksesta valmistuneen asentajan, ei ole missään tapauksessa sinun rahojesi arvoinen

    • Anonyymi

      Miten se juuri amikseta tullut saa sitten työkokemusta jos sen ei anneta mitään tehdä. itse kun alottelin 70 luvun lopulla amiksesta tulleena , olin tiukasti vanhempien asentajien silmänpidon alaisena ja katsoivat että pojalla homma toimii.

    • Anonyymi

      Minun mielestä on väärin maksaa noin 100e/tunti pelkästä amiksen Jani-Petteristä, jos hommassa on muutakin, kuin öljynvaihto. Yleensä on. Merkkikorjaamoissakin on suuria eroja ja joku paikka muistuttaa kaikilta ulkopuuolisilta eristettyä bunkkeria. Toisessa korjaamossa taas toimitusta ei piilotella ja mekaanikot tekevät työtään ammattitaidolla ja heitä on koulutettu mm. käyttäytymään.

      • Anonyymi

        Minkä pidempään on ollut alalla, sen vähemmän kiinnostaa ja sen enemmän roiskitaan. Pitäisi olla lakisääteistä, että 5 vuoden välein on vaihdettava firmaa ja 10 vuoden välein koko alaa.


      • Anonyymi

        Joo tuo voisi olla hyvä eli LPR kaupungin korkein johto ja pikku tapit myös vaihdettaisi 2-3 vuoden välein, niin voisi tämänkin kaupungin touhuihin tulla edes pieni järjen häivähdys.


    • Anonyymi

      Suurin osa auton huolloista on pelkkää kusetusta. Vaihdetaan öljyt ja sen hinta on vähintään kaksinkertainen jos kaupasta käy saman öljyn ostamassa. Muu huolto onkin sitten vaan katselu päältä , katselu alta ja täytetään lappu missä on merkinnät renkaiden kulutuspinnasta, niin kuin ei niitä itse osaisi silmillään nähdä. Mitä vittua se renkaiden kulutuspinnan mittaus huoltoon kuuluu? Sitten tutkitaan auto ulkopuolelta ja merkataan paperiin, onko jossakin kohtaa korissa jokin kiveniskemä tai lommo. Luulisi nyt että huolto on huolto ja silloin vaihdetaan tai huolletaan ne osat mitä kuuluu milloinkin tehdä.. On se vaan hienoa mennä hakemaan autoa pois huollosta, kun jätkä on monta tuntia antanu valohoitoa ja raapustanu paperiin renkaan kulutuspinnan mitata ja kiveniskemät.. Kuvitteleeko että kaikki auton omistajat on jotain uusavuttomia... Ihme ettei huoltomies ole siellä auton kimpussa kravatti kaulassa ja liituraitapuku päällä. Ei noihin hommin kyllä kovin korkeata koulutusta vaadita. Normi vuosihuolto ja lähempänä tonnia ku viittä sataa ja vain öljyt ja muutama suodatin vaihdettu, loput runkkausta.

    • Anonyymi

      Auto nosturille ja öljyt valumaan. Sitten on tehtävä jotain kiireellisempää, tai paikattava edellistä ja kohta onkin lounasaika. Monissa korjaamoissa mekaanikon on tehtävä samaan aikaan vähintään kahta autoa ja sinun autosi odottaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe