Kenellä aihetta hävetä

Anonyymi

Tee toisille kuin tahtoisit itsellesi tehtävän

8

<50

  Vastaukset

  • Jossu possula, röh.

  • Olette te skitsoja. En voi kuin ihmetellä. Veljeilette rosvojen kanssa ja leikitte Jumalaa. alfa ja omega ei ole aakkosten alku ja loppu, vaan paljon suurempi.

  • Saldo=0

  • "Sinulla on mies aihetta todellakin suureen, häpeään itsesi ja käyttäytymisesi takia. En koskaan uskonut että, juuri sinä olet noin törppö ja kiinni napanuorassa vähän samalla tavalla kuin lapsi äitiinsä!
   Olet roikkunut monet vuodet vieraassa naisessa, saamatta aikaiseksi mitään muuta kuin pelkkää tuhoa. Kuinka monille ihmisille olet itkenyt, kertonut rakastavasi minua liekö tämä selvinnyt itsellesi vielä tänä päivänäkään!
   Niin huomion kipeä aikuinen mies että, ihan puistattaa ja ihmetyttää!
   Ja mitä enemmän julkisuutta pystyit saamaan kaikilla teoilla ja toimilla niin sitä autuaampi oli olosi. Enään haluaisin saada tiedoksi ainoastaan kaksi asiaa:
   Ehkä niihin kykenet aivan itse vastauksen antamaan:
   Missä vaiheessa sait sellaisen päähän pinttymän, että olisit minulle kaikista tärkein ja tuleva rakkaani vielä jonain päivänä?
   Ja miksi oletat ehkä vieläkin että, sinulla on oikeus kaivaa maata jalkojeni alta ja tehdä kaikkesi että, elämäni vaikeutuisi ja kaikki iloni olisi poissa ikuisiksi ajoiksi?
   Minäpä kerron nyt tässä sinulle jotain hyvin tärkeää.
   Jos on tarkoitettu että, jonain päivänä liitän käteni vielä yhteen jonkun miehen kanssa. Niin sinä et todellakaan ole este tälle tapahtumalle, sillä kaikki on jumalan käsissä, aivan kaikki asiat täällä maallisessa elämässä.
   Olen joskus ajatellut että, kuinka pitkään joudun vielä kärsimään ja elämään yksinäni, niin elämään yksinäni tätä elämää enimmäkseen sinun pahojen tekojesi takia. Jos siis on tarkoitettu että, vielä liitän käteni yhteen jonkun miehen kanssa, niin tämä mies ei ole todellakaan sellainen miltään osin kuin sinä!
   Tiedätkö että ihmisen kuuluu välittää toisesta ihmisestä ja ihmisen kuuluu lähentyä toista ihmistä ja mennä elämässä eteenpäin vaikka on saanut mahdolliset pakit. Aina voi jäädä toki suremaan, kärsimään ja kitumaan asioiden mentyä perseelleen. Mutta aina on syytä muistaa, että on itse myös syyllinen tapahtumien kulkuun. Mitä enemmän toivot toiselle ihmiselle pahaa ja mitä enemmän sabotoit toisen ihmisen elämää ja yrität pistää nokkasi siihen ilman lupaa.
   Tämä kaikki tulee kostautumaan sinulle moninkertaisesti elämäsi aikana!
   Ja mitä ei saa koskaan unohtaa, kahden ihmisen alkavassa tutustumisessa siinä jo aivan alkumetreillä. Älä koskaan valehtele toiselle ihmiselle jostain tärkeästä asiasta vasten naamaa. Äläkä näytä myöskään sitä, jos olet jotenkin epäonnistunut ihmisenä tai sinulla on ollut paljon pettymyksiä.
   Kukaan ihminen ei halua sinua myöskään, jos et älyä antaa toiselle ihmiselle minkäänlaista arvoa. Ja harva nainen liittää kätensä sinuun käsiin rahan takia tai saadakseen ylellisen elämän. Jos sinä itse et miellytä häntä jos ei ole mitään tunnetta, kiinnostusta, turvallisuutta ja intohimoa.
   Jokainen me vanhenemme ja muutumme hiljalleen tulee sairauksia ja olomme heikentyy ja eläminen käy haastavammaksi mitä pidemmälle elämme.
   Älä silti luule että, jokaisen naisen unelma on päästä juuri sinua hoivaamaan ja elämään häkkiin, jonka avain on sinun hallussa. Palvelutalot ja koulun käyneet ammatti ihmiset ovat tätä velvollisuutta varten myös sinulle aikanaan.
   Ei sinua paljon nuorempi ja täysin vieras nainen, jolla ehkä on tyystin erilainen näkemys tässä asiassa ja monissa muissakin ikäihmiselle tulevissa asioissa.
   Elämä on rakastamista, rakkautta ja toiselle ihmiselle käden ojentamista varten!
   Ei halveksumista, kieroilua ja toisessa ihmisessä roikkumista varten vuodesta toiseen! Koska elämä on loppujen lopuksi lyhyempi aika, kuin meistä monikaan mielessään asian sisäistää.
   Ja rakkaus, rakastaminen on täysin vapaaehtoista täällä jokaiseen ihmiseen.

   • mitä hän tarkalleen ottaen teki? Ja kuinka kauan sitten alkanut?


   • Anonyymi kirjoitti:

    mitä hän tarkalleen ottaen teki? Ja kuinka kauan sitten alkanut?

    En valitettavasti voi kertoa palstalla.
    Enkä valitettavasti voi kertoa että, mitä kaikkea tämä mies on tehnyt, koska en toki tiedä kuin murto-osan hänen tekemisistään.
    Hän on vienyt minulta paljon hyvää, en ole enään samanlainen ihminen kuin olen joskus ollut. Minusta on tullut kova ihminen, en pysty näiden iskujen takia luottamaan oikein mitenkään kehenkään.
    "En koskaan uskonut että, joku ihminen voi näin paljon vihata toista ihmistä ja vihansa kautta tuntea/saada tyydytystä".
    Mielestäni en ole tehnyt hänelle mitään pahaa, en mitään sellaista joka tähän kaikkeen oikeuttaisi hänet. Se mikä on minulle rakkainta elämässä, se mikä tekee minut onnelliseksi ja mikä antaa voimia minulle uuteen päivään.
    Sen hän veisi pois kylmästi minulta, jos siis saisi vain tilaisuuden tähän.
    En haluaisi nähdä häntä enään koskaan, mutta toive on turha.
    "Mies ei ymmärrä eikä hänelle merkitse mitään toisen ihmisen onni."


  • Samoin ajattelen. Ei ole sihetta hävetä.

  • Tiedän tuon olevan yksi hänen periaatteistaan. Ajattelen itse samoin. Jos tuo olisi hänen epäilisin jonkun kirjoittaneen tällä jotain, jonka hän tulkitsee minun tekstikseni (eikä itselläni ole mitään kuvaa mistä on kyse).

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   285
   6437
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   88
   4259
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   131
   1529
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   69
   1326
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   81
   740