Honda 15Hv SHGU 2004-06

Anonyymi

Morjensta.. käynti ongelmaa?? elikkäs ei kärsi oikein kaasuu laittaa kun pätkäsee poikki. startilla hyvin käyntii lähtee kyllä. ja tyhjäkäynnillä käy ihan sievästi. juuri katsottu kaasari ja käytetty ultraäänipesussa ei siinä mitään vikaa neula pohja kohot jne kanavat ok. bensapumppukin irrotin ja pitää painetta sekin ok. ? ei vedä ilmojakaan tankin juuresta tai koneen puolesta eikä vuoda bensaakaa? viime kesänä vaihdettu jakohihna ? niin voikos olla esim. siellä jotain häikkää? miten ilmenee jos vaikka yhden pykälän hihna väärin? toimisko ollenkaa? vai tosiaan en ole mikään mestari noissa vaan suht helppo ollu noi osat purkaa ja katsoo.. Kiitoksia vastauksiata ja avuista..

9 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Jos kylmiltään pitäisi arvata, niin veikkaisin, että pääsuutin hartsiintunut. Nää nykyaikaisten lyijyttömien bensojen lisäaineet hartsiintuu ja tukkii siinä vaiheessa kun kaasarista haihtuu bensa seisotuksen aikana. Mutta, että olisi edelleen tukossa ultraäänipesun jälkeen? Saattaa ollakin. Tuo tukos ei veteen liukene. Jos helposti irroitettavissa niin laita pääsuutin päiväksi pirtuun.

 • Nykyään ei tahdo pirtua saada enää mistään, mutta vaijerin karvalla hankaamalla ite olen saanut hartsin pois.

  • Sinol.

  • Isopropanoli toimii myös (osa polttoaineen jäänestoaineista on isopropanolia).

 • Mutta entäs jos kaasutin on ok? mistäs muualta tommonen vika vois tulla? toki toi kaasutin ongelma voi olla hyvin todennäköinen Hondan liike sanoi että uusi kaasutin vaan tiluuseen niin kuntoon tulee? höh.. toinen huoltoukko epäili sytytysennakkoja? ei sano mulle mitään? mutta entäs toi jakohihna voiko se edes olla väärin vaan ihan sama miten ne hampaat on? toimiskos ollenkaa.. kun välillä pääsee ajaa kovaakin tai oikeestaan pari kolmekertaa tälle kesää,..

 • Jos hihna on yksi pykälä väärin niin kone ei toimi kunnolla.

  • eli toi vika voidaan sulkee pois kun on kerta toiminu 3kertaa ihan ok.. ja muutenkin tyhjäkäynti on siistii ja tasaista.. kaasuu laitettaissa rykii ja pätkii.. muttei tupsahda silleen että ois vika bensapumpussakaan.. ja lähtee heti uudelleen eka yrittämällä startista käyntii

  • Etäkorjaaminen on vaikea taitolaji mutta älä anna periksi.

 • Nonii kumpikohan ois toimivampi puhdistus jokos upottaa sinne Sinoliin kaasari vaikka yön yli? vaikos sitten Jarrunpuhdistusaineella suoraan jokareikään? ei meinaa oikein tulla kuntoon ja kuinkas täydelliset pitään niitten tiivisteitten(vähän pahvintyyliset) olla jotkas tuleevat kaasuttimen/muoviosa väliin ruuvilla?

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.