Kankaanpään talous sakkaa

Anonyymi

Mitä tekee kaupunginhallitus ja Kj. Odottaa ihmettä, säästää nurmikonleikkuusta tai muutamasta kyläkoulusta. Tälläkö talous oikeaa? Kankaanpää uppoaa Posan kulujen mukana, tätä vaan ei päättäjät näe tai sitten ei halua nähdä! Nyt olisi aika ryhdistäytyä, lopettaa odottaminen ja ottaa päätökst omiin käsiin, kun se vielä on mahdollista.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvin kirjoitettu. Vielä kun lisäät pari hyvää vinkkiä niistä keinoista, joilla kaupungin talous saadaan kukoistamaan, niin kirjoituksesi olisi vieläkin parempi.

      • Anonyymi

        Kankaanpäästä löytyisi varmasti oikeaakin yrittämistä, mutta paikka on niin pieni ettei löydy maksavaa asiakaskuntaa. Lisäksi naapurikateus vie yrittäjiltä kaikki halut yrittämiseen.
        Kankaanpää on valitettavasti satakuntaa ja ihmiset myös.
        Mikä kankaanpäässä sitten voisi menestyä? Viinanpoltto, bordelli tai salakaato. Pelkkää sananhelinää että naapurissa Parkanossa olisi paremmin. Siellä sama ilmapiiri mutta on sentään kauempana Porista mikä on pohjakosketusten keskus.


    • Anonyymi

      KUNTALAISET säästävät itse elämällä terveelisemmin , Syovät terveellisemmin liikkuvat aktiivisesti ja jättämällä tupakoinnin ja ryyppäämisen. Liikalihavia ja juoppoja vähemmän ,Lasten ylipaino on ihan hirveää katseltavaa, Kotona syödään liikaa pikaruokia ja juodaan makeita juomia. Lapsilla on rasvamaksa ja verenpaineongelmia aivan liikaa. Lapsien perustarpeista hoitaminen kuluu omille vanhemmille. Sosiaalipuolen raha-asiat kuralla lasten huostaanottojen vuoksi.
      Sosiaalipummeja kaupunki täynnä, Monia kaupungin vuokrataloja täynnä luusereita työtä pelkääviä jotka työntekijöiden palkasta otetuilla verorahoilla mälläävät. Nämä kaikki vievät kunnan rahoja ja Posa näitä palveluja suorittaa lakisääteisesti määrättyinä siksi kun ihmiset eivät kanna vastuuta oman elämänsä hallinnasta

      • Anonyymi

        Äärimmäisen hieno kirjoitus edellä.Moni varmasti voi pahoin joka lukee tuon koska löytää itsensä ja totuus usein tuntuu kovin ikävältä.


    • Anonyymi

      Kannattaisiko katsoa Pihlajalinna kortti?

    • Anonyymi

      Ompa meillä kansanedustaja Koskela,joka on "yrittäjä" ja toiminut "yrittäjänä" koko ikänsä.Kyllä hän tietää kikat,miten pidetään nenä pinnalla

    • Anonyymi

      Juu ja yli 65 set jarrut.

    • Anonyymi

      Eipä ollut torillakaan säästöt mietinnässä. Mennään vanhaan malliin vaan ja tehdään miljoona tappiot.

    • Anonyymi

      Keskusta kankaanpäässä, pysähtyneisyyden puolue.

    • Anonyymi

      Eikös siellä ole sipilöinti jo menneen talven lumia. Käsittääkseni vihreät on kovassa nousussa siellä ja myös demarit.

    • Anonyymi

      Kyllä se on hienoa kun lainarahoilla rakennetaan uutta. Vielä kun rakennettais niin ettei heti vuoden päästä ihmeteltäs että tuli susi niinkuin kirjaston lasiakvaario. Ilmastointi ei pelaa ja nyt mittaillaan kuinka se nyt korjattas ja millä rahalla, eikö nyt maalaisjärki sano että se on kasvihuone kun aurinko porottaa sisään täysillä. Sitten olisi hyvä laskea mitä vuositasolla maksaa kaikkien ylläpitäminen, siivous , lämmöt, vesilaskut ym. vuosien päähän.

    • Anonyymi

      Tätä siitä tulee kun puikoissa on todelliset johtajatason virkamiesnerot.
      Viimeisin älynväläys on järjestää bussikuljetus torille keskusta-alueelta. Veronmaksajat maksavat siis siitä että esim. Keskuskadulta pääsee 50 metriä torille bussilla. Toisin sanoen kuljetus niille jotka muutenkin torille pääsisivät.
      Mahtava älykaupungin innovaatio!

    • Anonyymi

      Siis tämä Torikka! Luulin, että se tuo jostakin Venesjärveltä tai Korvaluomalta ihmisiä torille asioimaan oikeasti. Nyt katsoin reitit ja sehän kiertää umpikeskustassa. Onko kyliltä olemassa mitään asiointiliikennettä vanhuksille ym? Menevätkö minun maksamani verovarat siis siihen, että joku taksi hyrrää ympyrää keskustassa puolen kilometrin säteellä torilta. Järkevämpää olisi niitä vanhuksia ym. kuljettaa kyliltä asioimaan keskustaan; voisivat jotakin ostaakin saatika sellainen väki, joka jo valmiiksi asuu kivenheiton päässä palveluista. Käsittääkseni vanhuksille ei ole asiointiliikennettä siten, että esim. tuotaisiin jonkin reitin varrelta keskustaan ja sitten, vaikka parin- kolmen tunnin päästä olisi takaisin vienti. Sastamalassa on hienosti järjestetty kylien asiointiliikenne: https://www.sastamala.fi/sivu.tmpl?sivu_id=3952

    • Anonyymi

      Joo keskustan densut saa posalta 18 taksikyytiä kuukaudessa, pääsee 9 kertaa Alkoon kun sekin muutti niin kauas. Sivukylien koko ikänsä työtä tehneet mummot saavat hyvällä tuurilla sen 8 taksimatkaa että pääsee kerran viikossa keskustaan asioille. No demarit nyt aina on tyypillisesti kaivaneet ensin toisten taskuja. Sitten on kyllä vilu jos omiin taskuihin kädet laitetaan.

    • Anonyymi

      Nyt pitää ottaa oikein huolella velkaa ja pistää infra kuntoon ja lopuksi sysätä koko paska tampereen tai porin kontolle.

      • Anonyymi

        Kannattaisi Vataja pistää lihoiksi, kuihtuvan seudun sähköverkolla ei ole juuri arvoa 15-20v aikasäteellä. Kuka maksaa kuolevan verkon ylläpidon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaisi Vataja pistää lihoiksi, kuihtuvan seudun sähköverkolla ei ole juuri arvoa 15-20v aikasäteellä. Kuka maksaa kuolevan verkon ylläpidon.

        Kukako maksaa? No kuolevan verkon asiakkaat maksavat aivan kuin tähänkin asti.


    • Anonyymi

      kuinkahan paljon kaupungilla on kiinteistöjä mikkä ei tuota eurookaa

    • Anonyymi

      Eikä ihme kun katsoo hintoja, kuka hullu maksaa 4-7,5 € pikkutuutista, kun kaupasta saa litran parilla eurolla. Onko ahneus vienyt järjen vai rahastaako kaupunki myyntipaikoilla liikaa? Kuka olisi maksanut 20-40 mk yhdestä tuutista, ei palkat ole nousseet 20-kertaisiksi.

      • Anonyymi

        aika moni saa kympin tunti eli palkka sama mutta raha eri


    • Anonyymi

      Keskusta ja sdp liittävät kankaanpään porin kaupunginosaksi ennen kuin huomasttekaan. No Lavialaiset on sitten jo keskellä Poria.

      • Anonyymi

        Joka pikkukylässä on oma kunnanjohtaja kuntaorganisaatio. Näitä parinkymmenen kilometrin välein. Ja artisti maksaa. Saneerata ei voi, kun eroon ei pääse millään kuntavirkamiehestä. 3kk lomat vuodessa, tehollinen työaika 20 tuntia viikossa. Ja ketään ei saa kiinni mistään ja mikään ei oikeen kiinnostakkaan.


    • Anonyymi

      Kuntatalous on hyvin yksikertaista. Houkutellaan paikkakunnalle menestyviä työpaikkoja tuovia yrityksiä jonka seurauksena verotulot kasvavat, kauppapaikat lisääntyvät ja palvelut kasvavat. Ilman yrittäjyyttä ei ole kaupunkiakaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe