Vikström pelkää, että

Anonyymi

kolmasosa kuntayhtymän terveystoimen työntekijöistä jää työttömiksi, jos ja kun Riihikosken vuodeosasto päätetään lakkauttaa...

No, eikö Vikström ole kuullutkaan, että terveydenhuollossa on jatkuva pula hoitajista? Luulisi uutta työtä alueelta löytyvän helposti, ja jos ei löydy, niin painutkoot Helsinkiin, sinne mahtuu.

Vikström!

6

94

  Vastaukset

  • Kaikkien vuodeosaston hoitajien ei välttämättä ole helppo löytää uutta työtä. Tai työtä ehkä voi löytyä, muttei välttämättä pitkäksi aikaa. Porukassa on nimittäin myös sellaisia, jotka eivät sovi alalle. Pöytyällä vain on katsottu sormien läpi melkein mitä tahansa: mistään tasosta, hoitoetiikasta puhumattakaan, ei ole välitetty. Aika harvassa paikassa tuollainen on nykyään mahdollista.

   • Hei muuta en tiedä mutta oma kokemus on että erittäinkin asiatonta ihmistä on ollut töissä siellä........ uusi työntekijä otettiin sinne juuri taloon tulleen opetettavaksi....no siihen puuttui eräs osastolla ollut ihminen jakaen neuvojaan ja ilkeilyjään täysin ulkopuolisena vieläpä.....ulos sieltä lentää jos sanoo liikaa mitä mieltä on. ja millainen ilmapiiri oli silloin .....valtaosa varmaan asiallisia. joukossa aina mätä omena...ei enää siellä vaan naapuripk kunnalla töissä.


  • Eipä tuo rajoitu terkkariin joka mielestäni toimii kohtuullisesti.[Aina on parannettavaa] Mutta kunnan sosiaalipalvelut on niin hiton takapajuiset kuin vaan voi olla. Johdossa hyvä kaveri ja sen serkku, joka sai paikan ku on sukua sen serkun kälylle. Minkään asteen ammattitaidosta ei ole tietoakaan saatika vaitiolo-velvollisuudesta. Hämmästyttää tänäpäivänä, ettei kukaan ole nostanut kannetta. Noh vielä senkin kerkii.

  • Kylläpä nopeasti poistettiin viesti, jossa kerroin omista kokemuksistani. No samat asiat on kerrottu myös aluehallintovirastolle, joten ovat ihan dokumentoituja kyllä.

  • Kylläpä nopeasti poistettiin viesti, jossa kerroin omista kokemuksistani. No samat asiat on viety eteenpäin myös aluehallintovirastolle, joten ovat ihan dokumentoituja kyllä.

  • Työttömyys ei todellakaan voi olla syy siihen, että osastoa ei saisi lakkauttaa. Pätevä hoitaja saa nykytilanteessa aina työtä.

   Loimaa olisi paljon parempi paikka myös auranmaalaisille. Omaiseni on ollut siellä hoidettavana, eikä ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Kokemus Pöytyän vuodeosastosta taas...no parempi jättää sanomatta. Toivon että läheiseni olisi saanut olla saattohoidon ajan Loimaalla.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   49
   2393
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2254
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   73
   1737
  4. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   47
   1311
  5. Sofia B:n koira otettu huostaan!

   Onneksi näin käynyt! Ei sovi jatkuva juhliminen koiran elämään. Kotieläin ansaitsee raittiin ja stabiilin kodin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   1147