Windows 10 tarjosi valinnaisen ominaisuuspäivityksen

Anonyymi

Klikkasin aamulla tulemaan, ja vasta illalla valmistui. 4G-yhteys, nopeus 30-40 Mbit/sek. Kaverilla 100 Mbit/ sek-valokuidussa kesti tunteja.
Alussa Windows ilmoitti "Odota hetki." Heh heh!
Oleellisin muutos on ärsyttävä iso valkoinen lätkä alapalkissa "Kirjoita tähän hakeaksesi kohteista"

13 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Klikkaa hiiren kakkosella alapalkin tyhjää kohtaa ja valitse Hae/Näytä hakukuvake.
  Näin iso valkoinen ltkä on piilossa kunnes päätät klikata kuvaketta ja aloittaa hillittömän hakuprosessin.

  • Kiitoksia neuvosta, se toimi.
   Tosin taisi mennä päinvastoin "näytä" niin hakukenttä poistui.
   Nyt esteettinen silmä lepää...

 • Koko käyttöjärjestelmä pääpiirteissään meni uusiksi, kun kaikki edelliset päivityksetkin katosivat. Tilalle tuli vain muutama uusi.
  Systeemi kyllä vaikuttaa nyt vikkelämmältä.
  Sitä en ymmärrä, miten se päivitys onnistuu hitaassa nettiliittymässä.
  Voi olla päivien projekti.

 • Miksiköhän se iso hakulätkä piti saada alapalkkiin, kun sen poiston jälkeen alapalkkiin palautui entisenlainen suurennuslasikuvake "Kirjoita tähän hakeaksesi kohteista.

  • On ihmisiä jotka ei tajua kuvakkeita. Pitää näkyä aina se kenttä mihin kirjoittaa vaikka se veisi puolet työpöydästä. Sitä paitsi tuolla kikalla saa kansan oppimaan mistä kohtaa haku tehdään.

 • Mulla autto asetuksissa valinta "Käytä pieniä tehtäväpalkkikuvakkeita"
  Ja nyt on vanha perinteinen näkymä.

 • No ompa teillä kestänyt. Minulla meni noin tunti siitä kun klikkasin "tarkista päivitykset", muuten taustalla normaalikäyttöä häiritsemättä, paitsi viimeisen kymmenen minuutin aikana pari restarttia ja sitä blokkaavaa asennusruutua. Tuohon viimeiseen kymmenminuuttiseen sisältyi vielä yksi tarpeeton käynti Mintissä, kun en ollut vieressä vahtimassa restartin aikana ja se Mintin pirulainen haluaa käynnistyä oletuksena.

  Hakulätkän poistin valinnalla Hae - Piilotettu. Ei sitä kuvakettakaan mihinkään tarvita. Hakuunhan pääsee kun alkaa vaan kirjoittamaan kun starttivalikko on auki.

  • Noinhan se menee, mutta aina on niitä jotka sössii kaiken jossain vaiheessa.

  • Eipä minulla mene tässä Linux Mintissä tuntia päivitykseen, puhumattakaan että pitäisi uudelleenkäynnistellä konetta monta kertaa.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Eipä minulla mene tässä Linux Mintissä tuntia päivitykseen, puhumattakaan että pitäisi uudelleenkäynnistellä konetta monta kertaa.

   Koita nyt ystävä hyvä ymmärtää että ketjussa käsitellään windows 10 päivitystä.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Eipä minulla mene tässä Linux Mintissä tuntia päivitykseen, puhumattakaan että pitäisi uudelleenkäynnistellä konetta monta kertaa.

   Joo toki nuo kympin päivitykset on joskus vähän raskaita, mutta automaattisestihan tuo olisi nuokin käynnistelyt hoitanut ellei se Mintti olisi tullut väliin. Kyllä minulla jokin restarttia vaativa päivitys oli Mintilläkin, vai olikohan silloin vielä Ubuntu käytössä, tai no samojahan ne melkein on. Kernelin se taisi päivittää. Vastavan homman kai se teki tuokin Windows päivitys.

 • Asiallisen käyttöjärjestelmän käyttäjänä ei voi kuin kauhistella Windows 10:n käyttäjien jatkuvia kriisejä ja ongelmia.

  • Ei Windows 10:in käyttäjillä ole mitään ongelmia, ongelmat luultavasti "asiallisen käyttöjärjestelmän" käyttäjän korvien välissä.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.