Hoskosen maltti??

Anonyymi

Saipa aamun naurut kun luki Karjalaisesta Hoskosen kommentointia:

"Eduskunnan ympäristövaliokunnan
puheenjohtaja, kansanedustaja
Hannu Hoskonen
(kesk.) kaipaa malttia ja toisten
arvostusta ilmasto- ja ympäristökeskusteluun.
– Toivon, ettemme lähde hypetykseen
ja hirmuiseen kiihkoon,
jolla ei saavuteta muuta kuin
vahinkoa, Hoskonen sanoo."

Paraskin puhuja, joka naama punaisena keuhkoaa minka tahansa ympäristön tilaa parantavan asian vastaisesti. Miksi ihmeessä Hoskonen on ympäristövaliokunnan puheenjohtajana?? Hoskonen jonka mielestä esim. suo on täysin arvoton asia ennenkuin siitä nostetaan turvetta, jota poltetaan taivaan tuuliin "ilmastotekona".

25

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ympäristövaliokunnan puheenjohtajalta edellytetään normaalisti asiantuntemusta. Hoskosella ei sitä ole, ainoastaan 1970-luvulta peräisin olevia hokemia, joita hän toistelee propagandatarkoituksessa.

      P.S: Metsä ei todellakaan näivety, jos sitä ei aukkohakata.

      • Anonyymi

        Niin - metsä kasvaa,jos sitä ei aukkohakata.
        Jos aukkohakataan niin ei enää kasva ?? Outoa metsäajattelua.Sitä kun ei tiedä ........että mitä se kasvaa sen jälkeen kun on aukkohakattu.Se on kuitenkin eräänlainen totuus metsähakkuista.Kokemusta ............


    • Anonyymi

      Kertokaapa nyt sitten että miten TE täyttäisitte suomen teollisuuden puutarpeen? Miten hakkaisitte ja mistä?
      Vai lopetetaanko kaikki puunjalostusteollisuus ja tehdään suomalaisista työtttömiä ja suomesta käytännössä kehitysmaa?
      Suomessa on puuta ja turvetta omasta takaa, miksi siis emme käyttäisi sitä?
      Siksikö että jos emme käytä, pelastamme maailman?
      Kuulkaas nyt lapset, kun asia on silleen, että vaikka koko suomi pyyhittäisiin pois maailmankartalta niin sillä ei ole mitään vaikutusta maailman ilmastoon eikä mihinkään muuhunkaan maapallolla.
      Miksi maailman vähäpätöisempien pitäisi olla johtavassa asemassa maailman ja ilmaston pelastamisessa?!
      Eletään me täällä kuten resurssimme antavat ja olosuhteemme edellyttävät ja annetaan maailman pyöriä omaa rataansa, koska tosiasiassa emme siihen mitenkään pysty vaikuttamaan.
      En muuten koskaan ole äänestänyt Hoskosta, tämä on pelkkää järjenkäyttöä.

      • Anonyymi

        Minusta suomalaiset eivät ole "maailman vähäpätöisempiä".On suomalaisia tieteentekijöitä jotka ovat keksineet hyviä ja menestyksekkäitä tuotteita.esim.koivusokerin käyttö Xylitol-pastillit,AIV-Nobel,Ahtisaari Nobel,F.R.Sillanpää Nobel-kirjailija.Jos koko Suomi olisi pyyhitty pois maailmankartalta niin olisimme jääneet ilman kiiteltyjä Nobel-palkintoja.Ilmasto-olosuhteet on tietysti otettava huomioon että pystyy harjoittamaan tieteen tekemistä.


      • Anonyymi

        Suomen vessapaperin valmistukseen tarvitaan vain yksi pieni hierretehdas.Työtä pitäisi tehdä kuten sata vuotta sitten. Vain siten maapallo voi pelastua.


    • Anonyymi

      Ilmastonmuutos on seurausta siitä että metsiä, maapallon keuhkoja, on hakattu järjettömästi enemmän kuin mitä terve luonto kestäisi. Eläinlajeja kuolee yhä kasvavalla vauhdilla sukupuuttoon kun niiden elinalueet hakataan nurin tai tehdään elämisenkelvottomiksi. Napa-alueilla ei ole ihmisiä eikä saastuttavaa teollisuutta, silti juuri siellä ilmaston lämpenemisen vaikutukset tuntuvat voimakkaimpana. Tämä osoittaa, että se mitä me teemme täällä Suomessa, sillä on vaikutus koko maailmaan. Metsänjalostusteollisuutta on vähennettävä oikein roimasti ja samalla ihmisen kulutusta ja elintasoa laskettava, että tällä pallolla eletään vielä tulevaisuudessakin. Tutkijat ennustavat loppua elämälle jo omalla elinjallamme (https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9b6f8908-57cc-4f11-9e30-457496291e90) jollemme tee mitään.

      • Anonyymi

        Ei se mitenkään osoita suomen kokoisen maan merkitystä yksinään tuon ilmastonmuutoksentorjunnassa. Jo alkeellisella matematiikalla voi laskea kuinka paljon koko suomen ja suomalaisten vaikutus on maapalloon ja sen ilmastoon, eli -0. Emme me tällä kokoonpanolla ehdi turvetta ja puuta korjata ja polttaa niin paljoa että se mitenkään ilmastoon vaikuttaisi.
        Toisaalta taas vaikka lopettaisimme täällä hengittämisenkin ja kävelisimme avojaloin, niin silläkään ei olisi minkäänlaista vaikutusta maapallon mittakaavassa.
        Suomalaiset vaan antaa kusettaa rahansa kun joku taitavasti puhuu ja maksavat mielellään itsensä kipeiksi ollakseen hyväksyttyjä.
        Toisaalta, sehän on näin tyhmälle kansalle ihan oikein.


    • Anonyymi

      Onhan se hyvä että päätäntäpalleilla on muunkinlaista näkemystä kuin äärivihree - eihä täällä kohta vois elää jos vihreet yksin päättäs kaikesta! Ainakin kansan näkemys tulee näin paremmin huomioonotetuksi.

      • Anonyymi

        Vihreät on kansa äänestänyt eduskuntaan.Kuitenkin se harmittaa että usein suomalaiset ovat sillä tavalla tyhmiä olleet että petaavat vieraille paremmin kuin itselleen vaikka koko Suomi ei olekaan vielä hotelli.Siinä vihreätkin ovat "auttamassa" omalta osaltaan ja luomassa siistiä suomikuvaa.


    • Anonyymi

      Kyllä vihreät ovat oikeassa. Emme tarvitse täällä teollisuutta. Valtion maksama kansalaispalkka 1500€/kk riittää kunhan se maksetaan myös lapsille.

      • Anonyymi

        Ja kuka korjaa clean tech -potin sitten kun puuta ei ole enää resurssejaan enemmän kaadettavissa tai turvetta nostettavissa ? Siltä suunnalta saattaisi riittää kansalaispalkkaa maksettavaksi lastenlapsillekin.


      • Anonyymi

        Kansalaispalkkaa - oh hoi. Ajattele että monet ihmiset ovat tehneet elämänsä töitä ja saavat siitä eläkettä saman verran tai vähemmän. Ja sitten kun Suomeen törmää jengiä muutama miljoona. Kuten sirkkaparvet raamatussa. On jo myöhäistä... Tätä mieltä myös Hannu on.


    • Anonyymi

      Keskustan Hannu Hoskonen haukkuu hallituskumppaneiden ilmastopolitiikan: ”Karmeinta populismia, mitä olen nähnyt”

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000006196604.html

      Mikkonen on toistanut, että ratkaisu ilmastonmuutokseen on metsien suojeleminen, mikä on nimenomaan suurin virhe, jonka voi tässä tilanteessa tehdä, museoida metsät. Se johtaa siihen, että hoitotoimenpiteet lopetetaan. Yritin 25 vuotta kestäneellä metsämiesurallani korjata jatkuvan kasvatuksen seurauksia. Jos ei uudisteta, laho leviää – terve puu kestää erilaisia sienitauteja ja hyönteistuhoja, Hoskonen, entinen metsätalousinsinööri, sanoo.

      • Anonyymi

        Metsiä oli ja kasvoi jo paljon ennen nyky tehometsätaloutta ja maapallon ilmasto voi hyvin. Ei metsät tarvitse kirvestä ja harvennusta voidakseen hyvin. Kun Hoskonen puhuu hyvinvoivista metsistä hän puhuu metsänomistajille ja metsäfirmoille taloudellisesti mahdollisimmin tuottoisista metsistä.


    • Anonyymi

      Hoskonen on laskeskellut, että äänestäjiä saa enemmän, kun "tuomitsee" ilmaston lämpiämisen versus lähtee mukaan ilmastotalkoisiin. Niitä pihkajusseja kun on enemmän äänestäjinä, kuin maapallon säilyttäjiä.
      Noh, lähdetään sitten komeasti Hoskosen lauluja laulaen...

    • Anonyymi

      Hyvä Hannu sinulle on paikka PS-puolueessa sinulla on arvot kohdallaan. Keskusta kristilliset ja jos äänestäjät se sallisi.voisivat yhdistyä kun heillä on tuo arvopohja samanlainen, tulisi suomen suurin puolue

      • Anonyymi

        Kylläpä taitaa vihreät olla Suomen suurin puolue kun kansanedustaja K.Mikkonen kauniisti jo puhuu meidän "pelloistamme",metsistämme.Kuitenkin esim.metsähallituksen omistamien maiden taukomajoille myydään turistimatkoja ohjatusti.Onko se oikein ? Tai kun kansallispuiston silta romahtaa kun ei kesä turistimassojen painoa.Onko oikein että suomalaiset joutuvat korjaamaan kansallispuistoissa olevia rakenteita omin voimin ja omilla kustannuksilla eurohuumassa saamatta siitä itse korvausta ? Onneksi tulee talvi.Kesällä on niin helppo liikkua paikasta toiseen ja puhua ajattelemattomasti.


    • Anonyymi

      ompa todella hyvä puheenvuoro Hoskoselta,on jo aika että joku sanoo suorat sanat tästä ilmasto älämölöstä, ja viherpiipertäjistä, kymmenen pistettä Hoskoselle.

      • Anonyymi

        Saako pihamaallesi tuoda jätteitä, vai alatko piipertämään?


      • Anonyymi

        Ei kait kenenkään pihoille kukaan jätteitään tuo.. Sitä varten on roskikset..


      • Anonyymi

        Tuovat.On ihmisiä jotka eivät ymmärrä istuttaessaan puita/pensaita että mitä tapahtuu kun istutus kasvaa suureksi.Kippaavat puutarhajätteensä muiden pihoille tai metsäautoteille.


    • Anonyymi

      Hoskonen viskoo puheissaan silkkoja valheita tai puolitotuuksia huolettomasti kuin paras helppoheikki.

      Viimeisimpiä älynväläyksiä: vihreiden takia jäisi muka puoli miljoonaa kaivostyöpaikkaa saamatta!

      Kun nytkään kaivoksissa ei ole kuin parituhatta työpaikkaa koko Suomessa.

      Hoskonen kehuu puolustavansa meitä maaseudun eläjiä: Mutta ainut mitä hän puolustaa, on suurmetsänomistjat, metsäteollisuus, kaivosteollisuus ja turvetuotanto.

      Onko koskaan kuultu hänen puhuvan puolta sanaa pieneläkeläisen puolesta? Pienipalkkaisten tai työttömien puolesta? Luontomatkailun puolesta? No eipä niin.

    • Anonyymi

      Eipä ihme että kaivosteollisuuspiirit häntä vaalirahoittaa. Sotkamon Hopeakaivos oli äskettäin otsikoissa siitä että salasi kaivoksen jätevesivuodot.

    • Anonyymi

      Itepähän äänestitte Hoskosen eduskuntaan! Vai oliko samasta asiasta kyse kuin Hakkaraisen äänestäjillä, kun äänestivät reppanan EU-parlamenttiin?

    • Anonyymi

      Joensuun metsä- ja puutalousopisto, täältä Hoskonen eri googlauslähteissä mainostaa valmistuneensa metsätalousinsinööriksi. Tuota oppilaitosta ei löydy. Ei myöskään valmistumisvuotta.
      Onkohan kyseessä joku valeinsinööri?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe