Helsingin maalariammattikoulun sisustaja linja

Anonyymi

Haluaisin vaihtaa alaa näin 40 vuotiaana sisustusalalle, ja tämä koulu on miltei ainoa pk -seudulla joka ei maksa omaisuuksia ja tarjoaa käytännönläheistä opetusta. Haluaisin kokemuksia paikasta. Ovatko kaikki opiskelijat teinejä, vai sopisinko joukkoon? Minkälainen on ilmapiiri? Onko opinnoissa ollenkaaan sisustussuunnittelua ja stailausta , vai keskittyvätkö opinnot vain tapetointiin, remontointiin ja muihin "raksahommiin"? Onko joku tuolta valmistunut saanut töitä tai perustanut oman yrityksen? Tuntuu että sisustusalalla on vieläkin ylitarjontaa... kaikki kommentit kelpaavat, jos siis olet opiskelllut tuolla :)

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sohvi takaisin Eirassa

    Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
    Kotimaiset julkkisjuorut
    185
    4914
   2. Niko ja Katrie hop lopissa

    Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
    Kotimaiset julkkisjuorut
    170
    3659
   3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

    Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
    Kotimaiset julkkisjuorut
    75
    2358
   4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

    Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
    83
    1595
   5. Johanna Tukiainen känässä laivalla

    Hänet siis nähty ympäripäissään Siljalla. Samaten juhannuksena Suomessa dokannu 3 päivän putken... Että sellanen uskovainen äityli..
    Kotimaiset julkkisjuorut
    38
    1283