Muslimien ajatukset kristinuskosta

Anonyymi

Mitä muslimit ajattelevat Jeesus Nasaretilaisesta ja Raamatusta?
Mitä ajattelette ihmisestä, joka uskoo Jeesuksen Kristuksen olevan Jumalan Poika ja ainut tie taivaaseen? Kuka muslimien mielestä pääsee taivaaseen? Uskovatko muslimit Jeesuksen kuolleen koko maailman syntien tähden ja heränneen kuolleista?

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesus, Neitsyt-Marian poika, on Jumalan lähettiläs ja sanansaattaja - mutta ei Jumalan poika. Koraanin kertomus on tulkittavissa kahdella tavalla:
      joko a) Jeesus ei koskaan joutunut ristille,
      tai b) Jeesus joutui ristille, mutta ei kuollut sinne.

      Kummassakin tapauksessa Jumala otti Jeesuksen (rauha hänelle) taivaisiin, eikä Jeesus (rh) kuollut, ei muiden syntien takia, eikä muistakaan syistä.

      Lopun aikoina Jeesus (rh) palaa maan päälle ja elää jonkin aikaa muslimien keskuudessa.


      Yksi parhaista ystävistäni oli, nyt jo edesmennyt, helluntailainen kristitty, joka uskoi noin, eikä se ollut koskaan ystävyytemme kannalta ongelma. Koraani antaa kuitenkin ymmärtää, että Paratiisi on varattu niille, jotka uskovat Jumalaan sekä profeettoihin, myös viimeiseen eli Muhammadiin sekä siihen, että Jumala ei ole kolmiyhteinen. Islamin mukaan oikeauskoiset uskovat Koraaniin, jonka mukaan kaikki profeetat opettivat samaa: että Jumalalla ei ole lasta.

      Tässä elämässä emme me ihmiset kuitenkaan voi tietää, pääseekö mummo tai naapurin Pekka taivaaseen vai ei ( - vaikka he olisivat koko ikänsä uskoneet toisin kuin islamin opettamalla tavalla, niin kuka tietää, jos he ennen kuolemaansa ovat muuttaneet mielensä) - eikä meidän pidä ottaa sitä päänvaivaksemme, vaan tehdä oma osuutemme sen eteen, että itse olisimme hyvässä yhteydessä Kaikkivaltiaaseen.

      • Anonyymi

        Miten ihminen Koraanin mukaan pelastuu? Täytyykö hänen tehdä jotain pelastumisensa eteen? Mitä tapahtuu niille, jotka eivät pelastu?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miten ihminen Koraanin mukaan pelastuu? Täytyykö hänen tehdä jotain pelastumisensa eteen? Mitä tapahtuu niille, jotka eivät pelastu?

        Antautumalla Jumalalle: ottamalla Jumalan ainoaksi herrakseen. Niin tehdessään ihminen uskoo, että Jumala tietää, mikä on ihmiselle parhaaksi, mutta pelastautuminen ei edellytä, että ihminen välttämättä aina tekisi sen mukaisia valintoja - mutta hän kuitenkin uskoo, että Allah on viisaampi kuin ihminen.

        Ne ihmiset, jotka eivät saaneet elämässään tilaisuutta kuulla Jumalan ilmoitusta, näin olen kuullut, että Jumala koettelee heitä sitten, ovatko he sitten valmiita antautumaan Hänelle ja siten Paratiisin arvoisia. Ne, jotka eivät pelastu, joutuvat Helvettiin.


    • Kysyit myös Raamatusta. Luulenpa, että Raamattu on kirja, josta jokainen voinee löytää hyvää ajattelemisen aihetta elämäänsä. Koraani kertoo, että Jumala, Allah, lähetti Tooran Moosekselle ja Evankeliumin Jeesukselle (rauha heille) - mutta ne eivät ole enää nykyään puhdasta Jumala puhetta, vaan niihin on näin vuosien saatossa sekoittunut ihmisten ajatuksia. Eli sitä Evankeliumia Allahin paljastamassa muodossa ei enää ole.
      Näin on tapahtunut ihan Jumalan tahdosta, jotta muslimit ymmärtäisivät ottaa pyhäksi kirjakseen vain Koraanin, ei tulisi epätietoisuutta ja sekaannusta siitä, pitääkö arjessaan laittaa etusijalle Evankeliumi vai Koraani, tai noudattaa Evankeliumia vai Koraania, jos niissä on jotain pieniä eroja, mahdollisesti esim. ruokasäännöissä ja siinä, miten rukoillaan.

      • Anonyymi

        ET siis tajua, vai etkö ole kuullutkaan, että Jeesus lupasi lähettää Pyhän Hengen niille, jotka uskovat Jeesukseen, ja Pyhä Henki on johdattava Jeesukseen uskovat kaikkeen totuuteen.
        Ja jolla ei ole Pyhää Henkeä, ovat eksyksissä, ja toisten oppien viemänä harhassa.
        Raamattu sanoo,apostoli Paavalin suulla, että "jos joku tuo teille muuta Evankeliumia, kuin mitä me olemme teille puhuneet hän olkoon kirottu".

        Ja selvästi islamin opit ovat sitä muuta evankeliumia.


    • Anonyymi

      Muslimilta ei kannata näköjään kysyä Raamatusta (UT) koska heillä ei ole mitään mahdollisuutta ymmärtää sen sanomaa eikä tarkoitusta. Heidän ajatusmaailmaansa ja asenteeseesnsa ei ikävä kyllä mahdu mitään kristillisiä arvoja: tasa-arvo, nöyryys, lähimmäisen rakkaus, rakkaus yleensä, synnintunto(omatunto), anteeksiannon olemus, ym. alkeiskäsityksiä.

    • Anonyymi

      Ihmisten kirjoittamia kirjoja on paljon. Jokainen voi niistä mieltää itselleen parhaimman asian. Pareen kun elää itselleen katsomaa parasta elämää eikä minkään kirjan mukaan. Olis rauha maan päällä, eikä tapeltas uskojen puolesta.

      • Anonyymi

        Niinhän ne juuri tekevät, Eivät tottele Raamatun sanaa ja kaikki on taas kerran maailmansodan partaalla ja riivatut ajavat laittomuutta valtaan.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe