Aihe

Se vaan on kun ei tule

Anonyymi

lainkaan lajiteltua mitään jätteitä. Ihan vaan siitä syystä, kun ei ollut varaa ostaa kotiin lajitteluastiasysteemiä keittiön alakaapistoon. Nyt sit menee kaikki purkit ja purtelot, pahvit, muovit ja muut samaan jätekassiin niihin halpoihin sellaisiin.

Haiskahtaa sille niinkuin lajittelu olisi suuri BUISNES.

Lajittelen kyllä kunhan minulle maksetaa 450 euroa kuukaudessa roskieni lajittelusta. Ilmaista työtä kun ei sovi tässä maassa tehdä.

5

<50

  Vastaukset

  • Harvinaisen oikeassa olet. Maailma ei myöskään pelastu jätteiden lajittelulla. Pakkauksia ja tuotteita tulee tuutin täydeltä enemmän ja enemmän. Tosiaan ilmaista työtä on niille firmoille, jotka valmistavat tuotteita ja pakkauksia niihin. Ihmiset firmat mukaanlukien eivät osaa olla ekologisia. Lajittelu on todellakin buisnestä. Ihmiset on opetettu maassamme tekemään niinkuin sanotaan. Se on se jonkun asian käyttäminen buisnestarkoituksessa aina jonkun firman suuri etu. Tämä on kaiken huippu, kun ihmiset tavallaan puhutetaan lajittelemaan firmoille materiaalit valmiiksi ja ilmaiseksi.

  • Minäkin olen anarkisti. Se on täydellistä vapautta, ei ole mitään lakeja, poliiseja eikä vankiloita. Jokainen tekee täysin mitä itse haluaa niin täällä on hyvä olla. Olaan oman onnemme seppiä.

  • Ei se lajittelemattomuus johdu rahan puuteesta, vaan mielen köyhyydestä. Pahvipurkit voi aina laittaa sisäkkäin ja viedä sellaisenaan. Metallt, lasit, paristot voi kerätä maitopurkkiin tai vastaavaan, biojättet voi kerätä kannelliseen muovipurkkiin (esim. Hillopurkki) ja tyhjentää ja kääriä sanomalehteen. ei vie paljon tilaa eikä maksa mitään,

   • Miten käärit sanomalehteen ettei se leviä biojätelaatikossa sotkien paikat ja aiheuttaen kuvottavan hajun koko pihalle?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten käärit sanomalehteen ettei se leviä biojätelaatikossa sotkien paikat ja aiheuttaen kuvottavan hajun koko pihalle?

    Kaupasta kun ostat hedelmiä tai vihanneksia voit laittaa ne biobussiin ja käyttää sitä biojätteiden keräykseen. Jos siis kauppasi tarjoaa niitä.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 29
   1504