Joko jännittää?

Anonyymi

Hei!
Nyt 28. päivän lähestyessä ja jännityksen yltyessä tahtoisin jakaa tunteita muiden tämän kevään hakijoiden kanssa.
Joko on alkanut kuumottaa? Mikä omassa suorituksessa pohdituttaa eniten? Entä mikä kokeessa tuntui menneen ihan nappiin, mikä taas päin honkia?

Miten aiotte jatkaa, jos ette pääse kouluun? Avointa, töitä vaiko esim. kansanopistoja?

Höpötelkää muutakin yleistä aiheesta :) Pidetään peukkuja toisillemme!

terkuin
nimimerk. Muuttolaatikot jo pakannut

9

<50

Vastaukset

 • Mäkin varasin jo asunnon toiselta paikkakunnalta ja kuun vaihtees muutto koska oikis alkaa. Amiksen kautta hain ja vaikken osannut niihin kirjallisiin oikeen mitään vastaa mutta sain kuitenkin kaikki raksitettua niistä ekoista tehtävistä joten vanhemmatki arveli että varmasti niillä paikka irtoaa koska ansaitsen sen! Ostin jo pari lisä kirjaa oikis aiheesta myös ja irti sanouduin töist koska muutto tulee. Aika paljo kaikkee täs on ennen alotusta, tavaroiden myyntiä ja uusien ostoa mutta ootan ihan älyttömästi alotusta. Sukulaiset oli innoissaan ku kerroin että alotan oikikses kun amis hommasta ei oo saanu kuin osa aikaista työtä ja jusristi hommista jää vähä sivuunkin!

  • no hehe


  • Nerokas kirjoitus 👶


 • Tuskaista tämä odottaminen kieltämättä on. Jännitys katosi oikeestaan kokeen jälkeen.

 • Kyllä tässä tulee näitä kolmea sivua (suomi24, ylilauta, oikeustieteet) päiviteltyä päivittäin vaikka tiedänkin että tuloksien kannalta 99% varmuudella ei mitään tietoa heru ennen 28 päivää. Olisi kyllä kiva jos tämän voisi saada pois mielestä julkaisuun saakka.

  • ite kans miettinyt, et mikä olis mahollisimman hyvä keino hukuttaa ajatuksia ettei tarvis tuota vielä pohdiskellano


 • Ihan hirveesti jännittää ja kuumottaa tulokset. Kokeen aineistotehtävien lopulliset pisteet jännittää eniten, (monivalintojen ohella, koska jos monivalinnat ei oo menny hyvin, mistään muusta ei saa sit tietääkään). Jos ei tärppää, niin syksyllä korottaan yotuloksia ja avoimeen tai kansanopistoon. Nyt kovasti pohdinnassa, kumpi niistä ois itelle parempi vaihtoehto. Onko muilla mielipidettä avoin vs kansanopisto?

  • riippuu tosi paljon taloudellisesta tilanteesta :/ avoimeen ei tietääkseni saa opintorahaa ja kansanopisto halvempi


 • Ei jännitä, koska en hakenut.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.