Miesten mielipiteet.

Haluaisin kuulla mielipiteitä siitä, että mikä sinut miehenä saa maksamaan seksistä tai seurasta? En missään tapaan tuomitse, vaan ihan mielenkiinnosta. Enkä halua tähän nyt vastauskia jossa kerrotaan sen olevan vääärää.
Itselleni ajatus siitä, että saisin miellyttää jotain miestä ja olla häntä varten, on todella kiihottava. Ja se että mies maksaa siitä, ni tekee siitä jotenki vielä seksikkäämpää ja kiihottavampaa ja vähä kiellettyäki. Oli se sitten seksiä tai pelkkää yhdessäoloa.

32

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi et voi miellyttää miestä ilmaiseksi?

      • En sanonut että en voisi miellyttää. Jatkoin lausetta, että kun mies siitä maksaa ni se tuo siihen oman säväyksensä. Ja täällähän on tarkotus nimenomaan keskustella maksullisesta seurasta.


    • Anonyymi

      Vanha akasta 50 en maksa. En edes keskustelusta. Nuori nainen on paras.

      • Tää ei varsinaisesti vastannut mun kysymykseen:D


    • Anonyymi

      Hei..Parivuotta sitten täällä Lahdessa maksoin dominan käsittelystä...sain piiskaa ja strap on kalua kunnolla. Kokeilunhalu ja pitkäaikainen haave toteutui. T: O

      • Ymmärrän, tämä kuulostaa hyvältä:)


      • Anonyymi
        Nicetoknow85 kirjoitti:

        Ymmärrän, tämä kuulostaa hyvältä:)

        hei..no tuletko kokeilemaan..kaikenlanen tuhmailu sopii..T: O


    • Anonyymi

      Pakko maksaa kun kotona ei saa suihinottoa kuin max kerran vuodessa.

      • Aika julmaa kohtelua kotona.


      • Tuoko se maksullisuus siihen sitten sitä toivottua helppoutta ja vaitiolovelvollisuutta.?


      • Anonyymi
        Nicetoknow85 kirjoitti:

        Aika julmaa kohtelua kotona.

        Ei kai se nyt julmaa ole vaikkei saisi suikkaria. Joidenkin naisten mielestä se vaan ei ole kivaa.


      • Anonyymi

        Joidenkin miesten mielestä se on olennainen osa seksiä.
        Jos ei saa kotona tyydytystä , pitää hakea sitä muualta,
        esim maksullisesta seksistä


      • Anonyymi

        Annatko itse suuhoitoa naisellesi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Annatko itse suuhoitoa naisellesi?

        annan mielelläni


    • Anonyymi

      Oma kokemus: Kun olen ollut suhteessa ja se on loppunut syystä tai toisesta, on tullut sellainen fiilis että nyt riitti nää seurustelut ja vänkäämiset. Silloin maksullisen kanssa on ollut helppoa hoitaa fyysinen ja psyykkinen tarve. Jonkun kanssa on tullut melkein kaverisuhde, ei pelkkä vartin hölkkä.
      Sitten on joitain ulkomaalaisia joiden liukuhihnahomma on ollut vain fyysisen hyvänolon toimitus.

    • Anonyymi

      Maksan eräälle naiselle siitä, että hän antaa piiskaa. Oli hyvänpäivän tuttu, jonka kanssa vaihdettiin aina muutama sana kahvikupin ääressä. Tiesin jo ennakkoon, että hän on kiinnostunut aiheesta joten uskalsin ottaa asian puheeksi. Maksan pienehkön summan, mutta on se aika iso tuntipalkka.

    • Mä olen ostanut seksiä monta kertaa, mutta vain kahdelta naiselta. Yhtä en tuntenut ja ostin häneltä vain kerran, koska kaipasin naisen kanssa oloa. Toinen oli mun vakipano ja ystävä. Hän oli työtön ja rahavaikeuksissa ja hän ehdotti että alkaisin ostamaan häneltä seksiä. Itse en halunnut ehdottaa sellaista koska se tuntui hyväksikäytöltä, mutta hänen ehdottamana oletin että hän tiesi mitä teki. Halusin seksiä ja halusin myös auttaa häntä joten se sopi hyvin molemmille. Hänen taksansa olivat vain turhan korkeita.

      Nyt olen ostamassa seksiä kolmannelta naiselta, koska on ruvennut panettamaan ihan saatanasti ja olen huono iskemään naisia vaikka ulkoisesti olen käypä yksilö. Haluan myös oppia seksistä ja kokeilla juttuja, kuten olla laukeamatta että omat energiat säästyy. Olen varmaan vähän erikoisempi tapaus näissä piireissä.

    • Mulla ei ole mitään tabuja, ainoa mikä on luontaantyöntävää prostituutiossa on jos on parituksen uhri tai onneton työssään. Menen uudestaan vain sellaisille joiden luulen olevan ok. Tietty ei voi tietää mutta ulkomaalaisia välttelen ja kyllä profiileista huokuu vähän onko paritusta ym vai ei. Ja aina on heillä parempia ja huonompia päiviä.

      Mulla ei ole muuten ongelmaa olla ilman naista vuosia, mutta jos testotasot nousee tai rupeaa muuten vaan kaipaamaan kosketusta tai on vähän hiljaista sosiaalisella rintamalla, yleensä noiden kolmen yhdistelmä, niin käyn. En tuppaa juttelemaan jos ammattilainen ei erikseen ole maininnut ilmoituksessa että tekee myös illalliskutsuja ja ehkä GFE:tä, mutta on tosi kiva myös jutella heidän kanssaan vähän.

      Prostituoiduissa on sekin hyvä että heille on sanomattakin selvää että homma on polyamorista. En erota tunteita seksistä mutten myöskään kiinny. Sillä tavalla tuntuu luonnollisemmalta mulle. En usko että pärjäisin parisuhteessa jossa pitäisi kahlita itsensä, tulee ensimetreillä aina se raskas fiilis, varsinkin jos nainen sanoo jotain "me ollaan nyt yhdessä" siihen sävyyn ja osoittaa mustasukkaisuutta avoimesti, jopa sanallisesti. Se on mulle suuri turn-off.
      Kyse ei ole siitä että tarvisi panna kaikkia ristiin rastiin, vaan jos tulee hieno ihminen kohdalle ja hän on vapaa viettämään aikaa sinun kanssa, ehkä sängyssäkin ehkä ei, niin en haluaisi estellä itseäni enkä kumppaniani siinä kohtaa.

      Tässäkin maassa enemmistö taitaa olla kallistunut perinteiseen suhteeseen päin, joten prostituoidut on mulle vähän turvasatama jossa saa olla oma itsensä. Se on se juttu.

      • Kiitos hyvin asiallisesta vastauksesta :)


    • Anonyymi

      Puute. Ei mikään muu. Toisinaan on vaan niin kova tarve seksille, eikä
      juuri muuten ole mahdollisuutta. Puhtaana ja selvinpäin, aina.

      • Hyvin tyhjentävä vastaus :D


    • Anonyymi

      että mikä sinut miehenä saa maksamaan seksistä tai seurasta?
      – ne maksamisen ”perusteet” on laatu ja asenne.
      Maksamisen kuningasajatus ei ole raha, se on vain kätevä keino päästä itse asiaan.

    • Itse maksan mielelläni siitä että 1. en kuule naisesta seksikertojen välillä 2. minun ei tarvitse välittää saako nainen tyydytyksen vai ei (yleensä kutenkin saa) ja 3. nainen ei ihastu minuun turhaan

      Olen varattu fiksu, terve, siisti ja reilu mies pk-seudulta, kaipaan välillä vierasta. Huorat eivät kiihota minua, ainoastaan toisinaan extraavat tavalliset, suomalaiset naiset.

      • Ymmärrän;)


      • Anonyymi

        Mulle sopisi tuollainen. Molemmat voittaisi ilman sitoumuksia ja tunteita..


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mulle sopisi tuollainen. Molemmat voittaisi ilman sitoumuksia ja tunteita..

        Sitten vaan yhteyksiä ottamaan.


    • Vaikka seksi onkin kivaa, mulle köyhälle miehelle ei tulisi mieleenkään maksaa seksistä. Ennemmin toisinpäin.

      Ehkä olen silleen tyttömäinen, et mulle on tärkeämpää antaa toiselle nautintoa. Nautin siitä kun toinen nauttii.

    • Anonyymi

      Helppohan tuo pitäisi olla ymmärtää. Jos tekee mieli seksiä, ja sitä voi ostaa, niin sitten sitä ostaa, ellei se mene yli varojen. Nälkäinenkin ostaa ruokaa tai menee ravintolaan sen sijaan, että odottelisi saisiko joskus ehkä ilmaisen annoksen.

      Seksiä ostamalla voi lisäksi pyytää estoitta erilaisia palveluja. Tuolla ylempänä jotkut ovat kertoneet ostavansa piiskaamista naiselta, mutta omalla kohdallani olen ostanut myös piiskattavan. Ah kuinka mieltä kiehtovaa oli läiskiä remmillä ja vitsalla 20-vuotiaan kauniin blondin pakarat juovikkaiksi.

    • Anonyymi

      Olen ehkäpä kait liian kiltti tai nössö, mutta joka tapauksessa olen niin tavis tyyppi, että en pysty herättämään sen suurempaa mielenkiintoa parisuhdemarkkinoilla. Senpä vuoksi käyn silloin tällöin maksullisella (parilla tietyllä), niin voin saada sitä läheisyyttä mitä ihminen kaipaa.

      Elämääni tämä järjestely on helpottanut niin, että nyt voin suuremmassa kaveriporukassa tai jos ollaan jossain iltaa viettämässä, keskittyä ihan nauttimaan kavereiden seurasta ja siitä, mitä tehdään. Enää mun ei tarvitse yrittää tuoda itseäni sen suuremmin esille, että pystyisin porukassa herättämään jonkun kiinnostuksen, vaan saan olla ihan kaikessa rauhassa se oma, hiljainen, itsensä.

      En polta, enkä juurikaan juo ja työstäni saan kohtuu hyvän palkan, niin on sitten mahdollisuus käyttää ne rahat tällaiseen, joten siinä mielessä tämä järjestely ei aja köyhyyteen.

    • Anonyymi

      Seksin ostaminen voi käydä ongelmalliseksi mahdollisen ihmiskaupan takia. Siksi kannattaa olla varovainen, ettei sekaannu johonkin mistä tulee rangaistus.

    • Anonyymi

      Maksan siksi etten muuten saa. Olen melkoisen ruma naisten mielestä joten ei naiset halua seurusella kanssani ja siksi olen ostanut seksiä monen vuoden ajan noin 20 000 eurolla.

    • Anonyymi

      Himo iskee vaikka mulla sporttinen vaimo ja kohta 30 v suhde ja sännöllisesti seksiä ja annan orgasmin jok kerta vaimolle. Mulla kAI fetissinä nuori erittäin pienipyllyinen pienirintainen nainen! Sellaisen ajelu takaapäin .... tunnen olivani pornofilmis! Toinen on gang bang ja siihen liittyvä alastomien kehojen ja kullien sekamelska. Koska asun ulkomailla palvelut saatavilla liiankin helposti ja kohtuuhintaan. Voin kertoa että romanialaset ja bulgaarit yliedustettuina mutta mitä helmiä niistä löytyykään ! Pieniä ja muodokkaita ! 20senä ei ollut mahdollisuutta paneskella - nyt on ja nain omaa tytärtä nuorempia - olen ikäistäni huomattvasti nuoremman oloinen ja kuntoinen koska nuoruuteni oli täysin raitis!

    Ketjusta on poistettu 39 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1801
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1105
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1017
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe