Hävisikö onecoin tarjouskilpailun?

Ylen uutissivut kertovat että Facebook lanseeraa oman kryptovaluuttansa jolla Facebookin käyttäjät voivat maksaa Facebookin palveluista.

Onkohan MAAJOHTAJA ja Onecoin ollut tarjouskilpailussa mukana mutta jonka tuloksena Facebook kuitenkin päätti luoda oman kryptovaluuttansa?

Miksi Onecoin epäonnistuu kaikessa mihin se ryhtyy? Eikö sinne ole osattu palkata ammattilaisia? MUAHAHAMUAHAHAHAAAAAA

Miksi Onecoin asiakkaille tarjotaan vain umpisurkea DealShaker (myötähäpeää)? He ansaitsevat tosiaan parempaa (sääli vain että he eivät älyä vaatia parempaa, MUAHAHAMUAHAHA)

Ei suinkaan tulevaisuuden maksuvaluutta ole jo jäänyt kehityksen jalkoihin? MUAHAHAMUAHAAAA

MUAHAHAMUAHAHAMUHAHHAAAAAAA

Poijjaat!! Taasen!

13

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko kenelläkään pääsyä MAAJOHTAJAN privaattiin naamakirjaryhmään? Onko niistä kukaan reagoinut asiaan? Tai yleensä mihinkään?

    • Missä on Pate Sisu? Missä on MAAJOHTAJA? Miksi he eivät enää koskaan kommentoi? Mitään?

      Niinpä niin. Edellinen kysymys oli pelkästään retorinen. Ja jatketaan: mistähän mahtaa olla kysymys? MUAHAHAMUAHAHAHAAAA

      Onko kyseessä paljon odotettu Avotampion KOSAHDUS? Viimeinkin? MUAHAHAMUAHAHAHAA

      MUAHAHAMUAHAHHAHAAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

    • Avotampio ym olkaa varovaisia. Maajohtaja sulkee KYC-tilinne.

    • Anonyymi

      Onecoin luo uuden lärvikirjan. Siinä maajohtaja-is-back pääosassa ja voi olla vain hänen kanssaan kaveri. Maksaa sen ty cooni n

      • Anonyymi

        Joo, Onelärvikirjassa katselette turpeaa Rujaa ja luihua Veskaa
        BYAAAAAAAAAAAAA


    • Anonyymi

      Ihan oikeasti hei!

      Yksi kaveri on pitkään todistellut sitä että hänellä on miljoonia coineina ja ei epäile yhtään etteikö saisi niitä vielä ulos. ei ole montaa viikkoa kun hän ihan vakavalla naamaalla todisteli jälleen kerran,kuinka jossain oli myyty niin ja niin monta uutta autoa coineilla.

      Tunnen hänet vuosien takaa,ihan mukava kaveri,joskin ehkä vähän erikoinen mutta silti on käynyt mielessä,että täytuisi hankkia kaverille apua.hän on maanisesti kiinni siinä uskossa että kaikki on kunnossa. Huolettaa kaverin tilanne ihan oikeasti,

      • Eikö kaveri reagoi siihenkään jos sanoo ettei kukaan oikeasti voi myydä autoa coineilla koska hän ottaisi järjettömän riskin? Myös bitcoineilla myyminen olisi hullua riskinottoa kurssiheilahtelun vuoksi. Mutta kun onecoineja ei edes voi vaihtaa missään rahaksi.


      • Anonyymi
        Avotampio_ kirjoitti:

        Eikö kaveri reagoi siihenkään jos sanoo ettei kukaan oikeasti voi myydä autoa coineilla koska hän ottaisi järjettömän riskin? Myös bitcoineilla myyminen olisi hullua riskinottoa kurssiheilahtelun vuoksi. Mutta kun onecoineja ei edes voi vaihtaa missään rahaksi.

        Tosi-OneAutokauppias Uskoo ihmeeseen. Järkisyyt eivät paljoakaan paina kun Tri Roju julisti uutta valtakuntaansa. (joka on tuleva maan päälle)


    • Anonyymi

      Halutaan ostaa 21 miljardia onecoinia yhdellä kaupalla. Tarjoan päivän kurssin mukaisesti 12¢. Koko potista. Koulutusmonisteenne voitte tunkea paperinkeräykseen.

      T. Kake ja Repe Karhupuiston Cyrpot. Siiseiku crytpot

    • Anonyymi

      Ihmettelen vaan, että mistä facebook palvelusta pitäis maksaa???

    • MAAJOHTAJAn kommentti Facebookin uuteen virtuaalivaluuttaan alla. MAAJOHTAJA on kovin huolissaan maailmantalouden tulevaisuudesta.

      Tai onko sittenkään ... olisiko enemmän huolissaan siitä että joku tunkitettu saattaa haastaa hänet oikeuteen. MAAJOHTAJA tekee kaikkensa pitääkseen kulissia yllä ja ettei uskovaiset luovu uskostaan... MUAHAHAHAMUAHAHAHAA

      Lainaus MAAJOHTAJALTA alla:
      -----------------

      Keskuspankit ympäri maailmaa sanovat odottavansa Facebookilta vastauksia sääntelykysymyksiin uuden virtuaalivaluutan osalta. Libra, joka julkaistiin aiemmin tällä viikolla, on tuettu pankkitalletusten ja lyhytaikaisten valtion arvopapereiden korilla.

      Fedin puheenjohtaja Jerome Powell sanoo myös puhuneensa Facebookin kanssa digitaalisesta valuutasta. Asia ei ole helppo edes jättiläismäisten yritysten kohdalla, sillä viranomaisten on tiedettävä kaikki ja annettava hyväksyntänsä. Ja sitten ihmiset kysyvät: Miksi Onecoin ei ole vieläkään julkinen? Jos se olisi niin helppoa, niin kaikki tekisivät sen.

      Maailmassa on paljon ns. pörssejä ja vain pieni osa niistä on hyviä ja jopa niillä hyvillä on paljon hakkerointihyökkäyksiä ja ihmiset menettävät niissä omaisuuksia.

      Siksi OneCoin pyytää avoimesti yleisöä ja viranomaisia keskinäiseen yhteistyöhön uuden rahoitusjärjestelmän rakentamiseksi ammattimaisesti ja toisia kunnioittaen. Kiitos yrityksen, tämä toimintatapa on edelleen voimassa, ja meidän pitäisi olla ylpeitä siitä, että olemme olemassa jo viidettä vuotta.

      #Yhdessä enemmän!

    • Onko kukaan kuullut onko MAAJOHTAJALLA mitään lisättävää?
      Sääli että hän lähettää tämän suljetussa facobook ryhmässä jonka ulkopuolella kukaan ei voi nähdä sitä. Minkähän takia hän ei avaudu julkisuudessa, MUAHAHAMUAHAHAHA

      MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHHAAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

    • Anonyymi

      Kyllä varmana Coineilla voi ostaa. Yksikin kaverin kaveri oli ostanut ihan uuden auton pelkillä OneCoineilla. Näin kertoi luotettava kaveri, sellainen joka aina pitää sanansa.

      Ihan varmana ei ole Rujalla manit veskassa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2087
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1600
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1226
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      488
      1145
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1135
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      876
    Aihe