Saatananpalvontaa Vaasan seurakunnissa

Anonyymi

Vaasan ruotsalaisen seurakunnan ruotsalainen pastori ja myöskin suomenkielisen seurakunnan ruotsalainen pastori saarnasivat saatanalle pride-tapahtuman yhteydessä. Miksi ruotsinkieliset kaapanneet molemmat seurakunnat???

Tilanne niin paha että jopa Päivi Räsänen hatkitsee eroa kirkosta koska saatana vallanut kirkon sisältäpäin:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006146532.html

32 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Yksilön terveyden ja hyvinvoinnin kannalta yksityinen ei ole välttämätöntä, mutta yhteinen on. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että: Itsekkyys ei ole välttämätöntä, mutta epäitsekkyys on.

  Ihmiset on vain saatu kouluttamalla ja johdattelemalla uskomaan pahuuteen, siis itsekkyyteen. Ensin henkilökohtaiseen jumalsuhteeseen sitten pelkkään henkilökohtaiseen.

  On ihan normaalia että "usko itsekkäästi itseesi" mantroja kuulee kaikialla. Siis ihan oikeesti, itsekkyyttä pidetään hyvänä ja normaalina, vaikka jokainen pystyy havaitsemaan että pahuutta vain aiheuttaa.

  Onhan se "jeesustelu" vastoin yleistä käsitystä, se että " laumayksilö voi voida hyvin ja olla onnelinen vain jos lajitoveritkin voivat hyvin." siis onnelliseksi ja tyytyväiseksi voi tulla vain tekemällä muut onnelliseksi ja tyytyväiseksi ensin. Totuus on siis täysin päinvastoin miten suurin osa uskoo.

  • Tolkun ihmiset uskoo satuolentoon ja maksaa veroa ja kymmenyksiä sen parhaille kavereille...
   Sitten tolkun ihmisistä joku muita enemmän, tolkuissaan olevaksi tunnustautuva päättää eroavansa veroamaksavista tolkun ihmisten yhteisöstä.
   Ja liittyy pelkästään kymmenyksiä maksaviin tolkunihmisten yhteisöön.
   Näin tämä kristillinen ja perinteisen ristiriitainen verosuunnittelu saa jälleen kerran järjissään olevien ihmisten yhteisöön kuuluvan suunpielet hymyyn...


  • Arvostelijoiden haukkuminen kerettiläisiksi on keskiaikaa. Saatananpalvojiksi haukkuminen toimii vielä tänä tolkun päivänä. Ja tarpeen tullen voi vetää tu quoqueita kommunismin terrorista tai vastaavaa, koska tolkun ihmisen mielestä se perustelee tolkun ihmisten omat tekoset. Tekopyhää, etten sanoisi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Arvostelijoiden haukkuminen kerettiläisiksi on keskiaikaa. Saatananpalvojiksi haukkuminen toimii vielä tänä tolkun päivänä. Ja tarpeen tullen voi vetää tu quoqueita kommunismin terrorista tai vastaavaa, koska tolkun ihmisen mielestä se perustelee tolkun ihmisten omat tekoset. Tekopyhää, etten sanoisi.

   Jumala teki sitä ja tätä. Ja piru sanoi, että anna kun minäkin teen jotakin.


  • Ihmetyttää nämät evankelisluterilaiseen kirkkoon kuuluvat tolkun ihmiset. Heidän omat kirkon siipien alla toimivat herätysliikkeet puljaa ja veivaa ihan mitä vaan uskonnonharrastamisen saralla ja nämä hyväuskoiset suurienemmistöinen, tolkun ihmiset vaan katselee tyytyväisinä vierestä.
   Sanovat herätysliikkeiden olevan kirkkonsa suola...

   Ehkäpä se on tuo yhteinen usko satuolentoon mikä mahdollistaa tällaisen välinpitämättömyyden pienen vähemmistön tekosista. Samassa veneessä rantaudutaan sitten kuoltua sinne paratiisin maitomeren rannalle toistensa kanssa ikuisiksi ajoiksi niitä näitä rupattelemaan.


 • Mikä vitun jeesustelia ja huomionkipeä se räsänen nyt on, eroaa sit jos tuntuu sille, eikä tulla lööpeissä leukojansa länkytä, saatana.

 • Demokratia on ihmisen mielikuvituksen tuote, sille ei löydy luonnosta mitään todistetta tai edes viitettä. Monet uskoo ja kannattaa demokratiaa.

  Ei mielikuvituksen tuotteisiin uskominen ja niille uskollisuus ole mihinkään kadonnut, kohde vain muuttunut.

  • Korvaa sana "demokratia" millä tahansa jumalalla niin tulee kommentistasi totisinta totta.  • Anonyymi kirjoitti:

   Aurinko on auringonpalvojien jumala, taitaa olla olla järki kokonaan pimentynyt jos ei usko e auringon olemassaoloon.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Auringonpalvonta

   Aurinkopa ei oo mielikuvitusolio! Surprise!


 • Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta yksityinen ei ole ihmiselle välttämätöntä, mutta yhteinen on. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että itsekkyys ei ole välttämätöntä, mutta epäitsekkyys on.
  Ihmiset on vain saatu kouluttamalla ja johdattelemalla uskomaan harhaan ja pahuuteen, siis itsekkyyteen. Ensin koulutettiin ja pakotettiin uskomaan henkilökohtaiseen jumalsuhteeseen sitten pelkkään henkilökohtaiseen, siis uskomaan itseensä.

  • Kuulostaa marxilaiselta. Ja sitten selitellään miten kristillisellä ja marxilaisella ei ole mitään samaa, pelkkiä eroja vain.


 • Noinhan se on, itsekkyys on paha ja vaarallinen asia laumaeläimille, laumasta kun tulee silloin heikko. Yksilökeskeinen yhteiskunta on itsekkäiden yhteiskunta, siis puhdasta pahuuden palvontaa, babyloniaa.
  Onneksi usko muuttaa pahan hyväksi ja demonikaratianlom parhaaksi mahdolliseksi.

  • Demonikaratian? Mitä sä horiset? :D


  • Vai demonikratia, enempi emokratia, kun valta kerran suurimalla väestöryhmällä ja naiset ovat suurin väestöryhmä. Joten tottkai naiset ovat aktiivisimpia äänestäjiä. Demonikratia ehkä siksi, että naiset fyysisesti heikompana tietenkin suosivat henkistä väkivaltaa ennemmin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vai demonikratia, enempi emokratia, kun valta kerran suurimalla väestöryhmällä ja naiset ovat suurin väestöryhmä. Joten tottkai naiset ovat aktiivisimpia äänestäjiä. Demonikratia ehkä siksi, että naiset fyysisesti heikompana tietenkin suosivat henkistä väkivaltaa ennemmin.

   Ei siihen tarvita ylimääräisiä termejä. Miksi demonikratia naisten takia? Kiva trolli.


 • Tasa-arvoministeri ei halua puuttua vain miehiä koskevaan asevelvollisuuteen https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000004649017.html

  Koska tasa-arvoa mitataan vain sellaisilla asioilla millä naiset voivat vaatia itselleen lisää rahaa, valtaa tai oikeuksia. Kyllähän tuon voi jokainen halutessaan tosiasiaksi ymmärtää.

 • Ennenhän se oli niin, että naiset ja lapset, siis siloposket ensin. Joten ymmärtäähän se parran ajamisen suosion syyn, itsekkäiden ja lyhytnäköisten keskuudessa.

  Eikös se ollu ennen sillälailla, että mies ei jätä toista pulaan, vaan laittaa muut itsensä edelle? Melkoisia itsekkäitä ämmiä ja feikkaajia nämä " naisen arvot vankina miehen kehossa olennot"

 • Saatavanpalvojat on niitä jotka uskovat ikuisen saatavan lisääntymiseen, siis tavaran, talouden ja kulutuksen jatkuvaan kasvuun. Saatavanpalvojat eivät missään nimessa halua antaa tai luopua mistään, tinkiä saavutetuista eduista, siksi on keksittyä saatavauskoa tukevia pyhättöjä ja dogmeja kuten kierrätys tai vähäpäästöisyys. Jotka kuitenkin johtaa samaan tulokseen, mutta hitaammin, siksi itsekkäät ja lyhytnäköiset eivät sitä näe.. Saatavanpalvonta on itsekkyyttä, halutaan, hyötyä, saada enemmän kuin antaa.

  • Suomalaisethan ovat kovia saatavanpalvojia, sisu ja kahvi kun auttaa jaksamaan, ei kato millään luovuteta tai luovuta mistään omasta, lisää vaan saatana, on saatava.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Suomalaisethan ovat kovia saatavanpalvojia, sisu ja kahvi kun auttaa jaksamaan, ei kato millään luovuteta tai luovuta mistään omasta, lisää vaan saatana, on saatava.

   No minkäs ainoan oikean herätysliikkeen markkinointipäällikkö se täällä pärskii ?


  • Kovasti koulutettu koira älähti?


 • Naisethan ne houkutteli miehetkin kieroilemaan kuin kylkiluut, valehtelemaan, muilta pimittämään ja ahnehtimaan.
  Kyllä sukupuolten erilaisia arvoja ja tahtoa kuva seksuaalisuus hyvin. Naiset tykkää saada sisäänsä ja itsellen jotain omaa, miehet taas tirskauttaa antaa ja jakaa. Miehistä vain on tullut naismaisia pelkureita,turvaksen rahan keräilijä marjanpoimijoita.
  Kuka helvetti nyt tykkää säästämisestä ja pihtaamisesta, tuhlaaminen ja jakaminen kun paljon hauskempaa.

 • Logiikkaa, johdonmukaisuus ja rationalismi kääntyvät päälaelleen uskon myötä. Historia on täynnä esimerkkejä missä uskon ja koulutuksen avulla ihmisjoukot on saatu kokemaan täysin epäloogiset asiat uskottavina, ja siten loogisina. Usko, varsinkin joukkosuggestio muuttaa valheen todeksi ja epäloogisen loogiseksi. Joukossa tyhmyys tiivistyy sanonta on varsin totta, ja inhottava fakta demokratiaan, siis joukkovaltaan uskoville.

  Otetaanpa esimerkki nykyään vallalla olevasta suositusta ilmiöstä, missä pahaa pidetään hyvänä: Henkilökohtainen ja yksityinen ei ole ihmiselle välttämätöntä ja hyvää vaan oikeasti pahaa ja haitallista, sentakia maailma hukkuu saasteisiin ja ihmisille tulee syrjäytymistä ja mielenterveysongelmia. Yksityinen ei ole ihmiselle välttämätöntä vaan yhteinen on, silti ihmiset pitävät yksityistä tärkeämpänä kuin yhteistä. Ja kuitenkin nuo täysin vääristyneen epärationaalisen arvomaailman omaavat ihmiset pitävät itseään loogisina ja älykkäinä. Jokainen on itse okenut, että jaettu ilo on suurempi ilo, jakaminen on inhimillistä ja itsekkyys epäinhimillistä, siltä itsekkyyttä priorisoidaan ja jakamista, sekä antamista vältellään. Samaan aikaan uskotaan itseensä, että oltaisiin älykkäitä vaikka toimitaan täysin järjettömästi. Joten usko itseensä se muuttaa suurimman valheen todeksi kaikkein tehokkaiten, varsinkin kun joukolla fanaattisesti itseen uskotaan ja itsekkyyttä palvotaan.

 • Itseensä uskomisen uskonto se ihmisistä on tymimpiä tehnyt. Kun ei ymmärretä yksinkertaisintakaan matematiikkaa: Mitä enemmän tekee pahuuttaa sitä enemmän pahuus lisääntyy, ja mitä enemmän pahutta on mailmassa sitä todennäköisemmin sitä joutuu itse tai lapsetkin kohtaamaan.

 • Räisäsen siteerama raamatun pätkä on väärin käännetty, mutta eihän sitä hihhulia tunnetusti kiinosta faktat vaan vain se luulo mikä on oman pään sisällä.

  • Pitäisikö tuota uskonnonvapautta hieman korjata evankelioinnin oikeutuksen kohdalla vastaamaan nykytiedon ja ajan vaatimuksia, että haasteita ja niistä aiheutuvia arkielämän haaksirikkoja ?

   Saa vetää itselleen henkeen mutta ei saa puhaltaa ulos kohti kanssaihmistä...


  • Olishan se hyvä jos tuo itseensä uskovien uskonto kiellettäisiin, vähentyisi subjektiivisuus siis tyhmyys ja puolueellisuus, siis epäoikeudenmukaisuus.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Olishan se hyvä jos tuo itseensä uskovien uskonto kiellettäisiin, vähentyisi subjektiivisuus siis tyhmyys ja puolueellisuus, siis epäoikeudenmukaisuus.

   Jaa.
   Eikös se uskonnonvapaus tarkoitakkaan uskonnonvapautta, siis ?
   Näin itseeni uskovana katson objektiivisesti satuolentoon uskovia ja puolestani voin edelleen heitä heidän sitä tullessa pyytämään, neuvoa, ohjeistaa ja kannustaa heitä järkiinsätuloon.


 • Sitähän se saatavanpalvonta on, kunnioituksen ja pyyteettömyyden puutetta, ihmiset haluavat aina hyötyä ja saada jotain korvausta tai vastapalvelusta. Babylonin portot kun tekee kauppaa kaikella.

 • Saatavanpalvojat ovat "hyväminäme" itsekkyyden takia niin lyhytnäköisiä etteivät näe tai ymmärrä yksinkertaisimpiakaan syyseirauksia. Esim. seuraavaa:
  Kun ihminen tekee pahuuttaa niin pahuus lisääntyy maailmassa. Ja mitä enemmän pahuutta on maailmassa, sitä todennäköisemmin sitä joutuu itse tai jälkeläiset kohtaamaan.

 • Pahuus ja tyhmyys ovat hyvin samanlaisia asioita, molempia piilotellaan koska häpeällisiä.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.